St.eriks gymnasium...

Denna måndag började jag gymnasiet. det tog ett jäfla tag att inse att det var sant. men min klass är den härligaste... egentligen är den nog inte det. men jag är så överpossitiv just nu att jag skiter i det.
Det är en hel drös härliga människor iaf och jag går runt på moln hela tiden. känns dock som om vi kännt varandra mer än en vecka.
Idag skulle treorna 'ta hand om oss' borta i Hällasgården. Lät lite halv-bra måste man ju säga.
Nej men det var skojj. Vi lekte djungeltelegrafen.. man låter och gestikulerar och ser allmänt mufflon-fårig ut. Otroligt roligt.
sen var det tippsrunda med frågor som blandannat:

vem är huvudkaraktären i 'bamse'?
   1. björne
   X. bamse
   2. nalle puh

eller...

Vad heter Stens son? (sten är vår mentor och biologilärare)
  1. Oskar
  X. Grus
  2. Björn

Sen var det Kubb och norsk fylla och till sist skulle vi springa staffet som djur...

Efter det skulle vi äta vår mumsiga matsäck, min var bestående av tre tunbrörullar och en flaska vatten. funkade fint ändå. Vi satt hela (det roliga) 'Gänget' på klipporna vid vattnet och snaskade (lät det där så bra verkligen...). pratade om lite ditten och datten och sköt pommac-korkar omkring oss, eller tja.. det var mest Julian som sköt pommac-kork.
Mätta och förnöjda satte vi sedan av mot sandlådan efter ett par varv runt bryggan så mina skor var aldeles för blöta för att det skulle vara vist att låta dem komma i kontakt med sand. Tyvärr tänkte inte jag på det fören jag hade vandrat omkrig i sanden ett ganska bra tag. Jag hade strumpbyxor så det var inte bara att ta av sig skorna häller, eller jo det var det, det var iaf det jag gjorde. Vi skulle köra staffet så jag fick kuta runt i dygnsura strumpor. Vi vann inte kan jag ju säga på en gång. men kul var det.

Sen försvan drygt halva klassen, de tråkigare folken, Jens och Jättestora fisken (hope he dont mind me calling him that)
Rästen av de skojjiga blev kvar, inklusive Niklas och en annan väldigt underlig snubbe från Nv1A. vi passade på att bada eftersom det var så fint väder *Stooor Host*.
Alla som varit på hällas vet att det är en sån där sjö som är allmänt mojjsig. det är trögt som fan att simma och man kan inte se sina fötter.
Det stoppade emellertid inte oss, 75% av killarna försvann iväg mot en ö, 50-100 meter bort. Jag, Aylin, Oskarr och Elwin stannade dock kvar och roade oss vid strandkanten istället (då kan ni ju räkna ut hur många vi var). När de kom tillbaka började det regna och vi tog vår tillflykt till toaletterna. Vi tänkte att vi skulle invadera bastun, men den var inte öppen.. Otur för oss.

Inne i stan tänkte vi att; vi tar en fika någonstans. så vi tunnelbanade vår väg fram till Hornstull och det mysigaste fiket i stan seven-eleven! vid det här laget var det bara Jag, Aylin, Ozkar, Fernando och Oskarr kvar. de andra hade lämnat vår stolta skara en efter en. Efter att ha suttit på seven-eleven tillräckligt länge tyckte vi att nu får det vara nog så vi drog runt på smågator i närheten tills vi hamnade i en park. Där satt vi och pratade om allt och inget tills vi tillslut tröttnade på det med och åkte hem.

Otur igen.. det var en gammal tunnelbanevagn. en blå sådan också. men jag överlevde iaf så ni kan andas ut (as if you care)...

När jag kom hem lärde jag mig en ny patiens (hur det nu stavas) höjdpunkten på min dag helt klart.
           Pyttskit (måste säga att jag föredrar det framför pyttpitt, det låter bättre på ngt vis) //cissi

Kommentarer
Postat av: Julian

Wow, det här var imponerande! Väldans trevligt skrivet. Och det där avslutet; ojojoj, det var vackert! :D

(Hahaha, jaja, du får kalla mig den jättestora fisken om du vill. xD Bara du säger det med respekt)

2008-08-26 @ 15:46:59
URL: http://juliansmodeblogg.blogspot.com
Postat av: cissi

Haha tckar.. hur fan kallar man någon "jättestora fisken" UTAN Respekt!?

2008-08-27 @ 15:12:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0