En kanske inte så studiecentrerad helg?

Hah!  lallig helg.. lallig?

I måndags? tisdags? i förra veckan fyllde nevena år så i fredags använde hon det som ursäkt för att dra ihop folk och grilla. Så vi blev ihopdragna och grillade XD Vi vart många som fan och de flesta kände jag inte till över huvudtaget.. jag umgås ju inte så jättemycket med Nevena heller så det var klart att det var många jag inte kände. Men då brukar man alltid kunna hitta folk som man har lite flummiga kopplingar till, "världen är liten-style" XD och det gjorde jag för när vi drog hem så var vi några som gick av vid liljeholmen, och en av dessa, Kalle i Nevenas klass skulle med tvärbanan åt samma håll som jag så vi pratade en stund och det visade sig att vi kände en massa gemensamma folk och han hade dessutom gått i Eriksdalsskolan i grundskolan.. spook :)

Sen nästa dag var det uppe i ottan... nästan.. och möta folk i aspudden som gällde. Emil hade sagt att folk skulle mötas där så jag hängde på, "hellre vilse allihopa än vilse ensam".. jag kom dit två minuter över 11 och då var torget dött... så när som på en grupp stadsvandrare :S.. Så jag satte mig på en bänk och väntade. Då dök Agnes upp.. tittade typ rakt på mig och gick sedan rätt förbi XD fy! Sen åkte vi till uppsala :D för att titta på riksfinalen av rockkarusellen.. Skitkul!! Vi tomtade runt i staden lite och fann mat med hjälp av Robert och hans Iphone, sen så kollade vi på alla banden, som var duktiga som fan, även om jag och mitt kanske inte såå begåvade musik-öra hörde hur grymma alla var. men det var ju de 16 bästa av 600 band! toppskikt.. vart nästan mördad av en gitarr-skalle också ^^ myspys
 Sen när allt var över åkte vi hem till käre fjollträsk igen och tog oss hem bäst det gick, vilket för mig blev att ta sig hem till Julle.. pendeltåget ville det..

Så i Söndags tänkte vi baka.. till treorna för de är snälla och vi är osociala tvåor och de förtjänar bättre... typ? Men vi var lata så vi åt upp de bullarna som redan fanns i Julles frys istället :) Sen så skulle jag hem och fixa med mormor och morfars 50års-jubileums-mojs-present... men jag orkade inte det heller så istället drog vi till Jens på kvällen och tittade på Jackie Brown, Tarantino, eftersom vi ändå var så gott som lediga idag.. Fuck yeah! Spelade tekken efteråt till typ två så jag var hemma och i sängen till tre. Mamma hade dock låst mig ute för hon trodde inte att jag skulle komma hem. men det var ju bara hon som led av det så.. bah :)

Idag försov jag mig ^^ vaknade klockan 12 (vi började 20 över) klädde mig i en hast och stampade iväg... kom bara typ 20 min sent och läraren hade inte kommit än.. satt på bordet i bildsalen i typ två timmar, hade typ fem minuters betygsprat och sen åkte jag hem igen... hoppade förbi McDonald's på hemvägen för jag hade en kupong över som går ut imorn... måste användas!! Hehe ^^

Sen har jag suttit och vänt på bilder från grillningen i fredags.. de ska upp på FaceBook, men det är något elakt med dem så jag måste göra en ny bild i gimp och vända den :S Tar tid tar tid...

  hoppshopps... :)

love your life

Jag har vart duktig idag... lite obehagligt :S Har gjort klart 2 hela idrottsuppgifter och det jag hade kvar på kemin... vilket var praktiskt taget ingenting. läskigt... undra hur mycket jag skrev av Julle egentligen, jag kände mig väldigt smart när jag skrev det. kanske visar sig imorgon, när jag är vaknare än jag är nu XD, att jag bara krev av hela skiten..

Tog en paus i Idrottsarbetes-arbetandet (shit va inteligent :o) för att se sverige inte gå vidare i melodifestivalen..
Melodifestivalfolk är för söta XD

Jag försov mig idag dock, min veckarklocka snoozar bara i ett begränsat antal minuter, som jag inte har koll på och därför snoozade jag en gång för mycket och vaknade inte igen fören 20 i tio... Illa, jag skippade historian och vi hade ingen matte men jag kom till Kemin eftersom jag trodde att vi skulle få skriva klart våra arbeten och för att jag trodde att jag skulle ha labb sen, men Jenny hade biologiprov så då åkte jag hem och skrev klart Kemiarbetet istället. otroligt poänglös skoldag, men det fick mig ur sängen och träffa folk är alltid trevlig så vafan.. det var bra som det blev. men eftersom jag har varit så duktig nu på kvällen så är det okej :)
Jens hade ingen lust att vänta 6 min på Norsborg-tåget så vi praktiskt taget stal var sin glass på McDonald´s (lika kul varje gång att komma och använda de där kupongerna för gratis glass och inte köpa någonting annat.. snylt snylt ^^) sen gick han hem runt trekanten, följde med en bit.. tills min glass var slut XD
Sen när jag kom hem lallade jag en stund, laddade in lite låtar på ipoden och sånt (sånt? :SXD)... oh, juste, Nadia länkade till denna på facebook, jag blev lite kär så jag tänkte jag skulle visa den.. honom.. yeah..

"makes you think" :)

Kan informera om att jordens befolkning för närvarande ligger på 6 831 758 040 pers... (EDIT:han bli 6 831 758 050 innan jag publicerade och nu är det 6 831 758 300)

breathing earth

okej.. jag vet att jag ska plugga men fan, det här är bara för crap-in-your-pants-häftigt! jag har suttit och bara stirrat på det i nästan 20 minuter...

30 saker som killar ska låta bli att få för sig om tjejer... iaf mig

Hittade den här listan på facebook... Det var obehagligt mycket fel :S
Visserligen är alla såna där listor mer eller mindre fel och dumma eftersom det beror på person och sånt skit... men jag brukar alltid tycka att de har mer rätt än fel iaf...
Här hittade jag 9 punkter av 31 som inte var den största skit jag hört på länge, betyder inte att de var speciellt bra. Så folk är jävligt olika... bullshit på såna här listor...

Och.. jag tog mig friheten att omorganisera dem i pucko-ordning...



28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla. (smycken är inte betydelsefulla! inte för att de är smycken!)

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:-Ett gosedjur-En av dina tröjor-Något som visar hur mycket hon betyder för dig

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den- Ditt liv kommer bli förstört.
(jag gråter....)

22. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän. (Uch!)

31. Prata inte om dina ex och åk inte och träffa dom, eftersom det är dåtid. (De existerar väl fortfarande? :S)

11. De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.-Behöver du verkligen dina pengar så mycket? Var en man, betala åt henne.

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka om hon inte är med på det, eller ni "låtsasbråkar"

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig..
(ja det gör hon.. det är väl ingen anledning att inte "bara dyka upp"?.. det tar två sekunder att slänga på sig något.. vilket man inte ens nödvändigtvis behöver)

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket. (egentligen vet jag väl inte om det stämmer eftersom det gäller manliga släktingar... men alltså hör den inte ens hemma på listan!)

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner- Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig. (om han inte gillar hennes vänner är det väl en dålig match till att börja med?)

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminståne snacka med tönten.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

27. Duscha inte hel i Cologne men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.


!20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

8. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

Okej... nu är det inte helt åt skogen iaf...

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon. (jaha... ?)

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

2. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.



Och den enda som faktiskt var riktigt bra

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

Pytt!

(några av dem i mitten är mest bara ett mush... inte så benfast ordning på dem...)

Har jag haft "tågtrafik" som rubrik två gånger? :S wierd...

haaah.. jag följer för många bloggar just nu XD patetiskt

Shit jag bloggar... betyder att jag har massa plugg
Fast jag pallar inte, jag ska skicka in historian, som är halvklar och hoppas att jag orkar göra resten senare och skicka lite efteråt... dum idé, men jag kör på med det för jag orkar inte. nu ska jag göra en fin kemi-uppsats, yay, för att jag ska på bio imorn, dum idé.
och jag såg film igår med, dum idé igen...
Jag har slut på pengar!!! flera gånger om!!




fast det var kallt idag så jag kan låtsas att det inte känns som det är sommarlov.. pluggah!!!

Sleepless in seattle

Waha! jag har förbjudit mig själv att skriva dagbok idag, och eftersom jag är livrädd för mig själv (ey, jag vet alla mina mörkaste hemligheter ju :o (alla.. jag har typ EN... och en halv, men om man trixar lite så kan man få det att vara samma hemlighet så duh on you!) man vet aldrig vad jag kan få för mig att sprida om mig själv ifall jag inte lyder mig) så ska jag inte göra det. Men! jag har kli i fingrarna så jag måste skriva någonting och då blir det bloggen istället för här kan jag inte skriva vad som helst för det skulle... jag vet inte.. inte vara bra. så då måste jag hålla mig till sånt som jag får skriva och då är det ingen fara "tänka-för-mycket-wise"
När jag tröttnade på att plugga smsade jag folk och fick till slut ur någon något vettigt om att bada (jag behöver oftast ett tydligt "kom hit och bada" för att jag ska våga göra det) så jag åkte/gick till vinterviken/rävudden.. cementbryggan-mojsen-whatever.. och träffade Emil, Robert och Kalle.. Calle? jaja.. Robert drog hem direkt för han skulle äta.. pfftt.. Sen kom Sigge och Emelie, Isak, Mario och Oskar och till sist Jens. Vi badade.. de flesta av oss (Mario "hade inga badbyxor".. brukar låta så) vi lallade runt på bryggan till typ 6 (klockan var väl typ 5-halv 6 innan alla var där?) sen drog folk iväg åt olika håll och jag drog hem. Sen har jag sovit lite och sett Sleepless in Seattle.. en så kallad romantisk komedi. HAHA! Jag har varit lite orolig för mig själv för senaste.. två åren (shit :S) har jag kommit på mig själv med att se romantiska filmer och inte tycka att de är så löjliga alls. Jag har tom nästan levt mig in i dem :o Men efter den här filmen tror jag inte att det är någon risk att det händer mer på ett bra tag. Det var den största romantiska klisché jag någonsin vart med om tror jag. Jag låg i soffan och vred mig i magplågor mindre än en kvart in i filmen.

what if someone you never met, someone you never saw, someone you never knew, was the only someone for you?
BWAHAHAHA!!
Efter ungefär halva fimen säger min lillebror "det här kommer ju inte kunna sluta lyckligt" ("om inte den där killen dör" XD) och det är sant, det går inte :o men den här sliskigt perfekta jävla klischéfilmen lyckas få det att sluta helt jävla perfekt på alla sätt och vis ändå. den enda som vi kan tänka oss blir sårad skiter de bara i att följa upp XD Ah, movie magic ^^ Shit, om något sånt hände mig på riktigt skulle jag fan skämmas när jag berättade historien för mina barn

 Ojojoj XD nä nu ska jag spela robot unicorn attack eller nåt annat givande ^^ Gonatt

Glugg...

Tänka sig.. jag har varit vaken sen 10 idag och jag har inte fått ett piss gjort, kunde lika gärna sovit. Fast jag såg film hos Julle igår.. Med Lina!! :D:D den var DÅLIG!! och sen orkade jag inte åka hem. inte för att den var dålig, det var den bara, utan för att jag inte hade lust.. paha!
Kom hem vid 12 och har tillbringat en och en halv timme sen dess med att dusha, mobba min bror, och inte vilja plugga... men nu ska jag plugga ändå en stund. sen vill jag göra något annat XD
 Pytt!

  och jag vill se Memento!


Sommarloov!! Snart

Idag hade vi nationella i matte... precis som resten av sverige som läser matte D.. typ. utom Matilda för hon är Alternativ och läser D-kursen över 3 terminer... opraktiskt :s då måste man ju läsa det paralellt om man ska läsa matte E och Diskret.. Ush! XD
 Vi blev hur som helst inslussade i omprovssalen, som är den läskigaste platsen på jorden XD Jag har haft två prov där och bägge har varit något av det värsta jag varit med om XD stämningen luktade död (det gjorde även lunchen vi fick XD) Hualigen :o

Sen efter lunchen skulle jag Jenny och OskaR labba... men det gick inte för de skrev prov i vår sal!!! så vi gjorde vår labbrapport ist, och sen åkte vi hem, vi får göra labb nästa Torsdag ist :)

Jag minns i Tisdags när jag var på väg hem från skolan, "det är bara Tisdag" tänkte jag. och för en gångs skull kändes det skönt att det "bara" var tisdag.. eftersom vi hade en hel drös med läxor till idag. Nu är det idag... jag har fortfarande inte gjort den där drösen (som egentligen bara bestod av historia-uppgift) klart... men det är fredag imorgon.. och min Faster säger alltid att Fredagar inte räknas ^^ tycker jag är en bra livsfilosofi :D
 När som helst nu kommer det bara plötsligt att vara sommarlov ju :o och då kommer man sitta där med allt man inte fattat och behöver ta igen till B-kurserna nu i trean XD
 Jag orkar inte plugga till Fysiken.. Jag måste ju inte.. rent konkret.. typ. Fast jag har inte hängt med så bra på lektionerna så jag kommer nog inte göra så bra ifrån mig på provet.. och jag kommer förmodligen få lite jobbigt med B-delen. Men det är intressant, jag har bara inte hunnit engagera mig i det, så om jag bestämmer mig för att göra det på sommarlovet ist så tror jag nog att jag kommer göra det (Till skillnad från Kemin som jag har bestämt mig för att jag ska läsa igenom boken vi har... det kommer inte inträffa :\) äh..


GAH! jag har en kontakt på Msn med en profilbild som liknar Jens som fan XD och han loggar in och ut hela tiden, jag blir skit-nojjig varje gång!

Nu ska jag återgå till Historian tror jag.. Har vart jätteduktig och gjort fråga 1 och 2 klart... nu funderar jag bara på hur jag ska formulera in Ryska revoultionen i det hela :\ XD
                   Puss å knull  (de va ett tag sen nu?) //Linus

the game.... oh my god!

Kollade mina 'stats' på DA och finner de här siffrorna...


Every 9 days she uploads a new deviation, and it's usually on a Tuesday, with 10 (32%) of her deviations.
Her busiest month was September 2009 with 7 (23%) of her deviations.

Och det är dessutom just nu 23 av mina kontakter inloggade både på msn och facebook...

Lite oroande... jag förlorade the Game :\




och nu när jag läser igenom mina tidigare inlägg... (varför? ingen aning.. jag smiter från plugg :o) Så inser jag att Jenny faktiskt inte kom tillrätta idag :S Ännu mer oroande.. vem har kidnappat Jenny? Shit!!

EDIT: jag har dessutom 23 olästa mail XD Nice, nu vet jag med säkerhet att den här världen inte existerar på riktigt


KAKA!

Idag blev vi utkörda från vårt matteklassrum för att det kom några och tyckte att de skulle ha nationellt prov, antar att det var i Matte B? Så vi flyttade till ett klassrum på 600 som vi (jag) aldrig tänkt på existerade.. det hade tuffa bänkar :D Weee

Sen lallade vi i engelska salen.. för Lennart ville ha Datasalen... vi har bara blivit bortkörda precis hela dagen XD

Nu ska jag egentligen skriva Historia-uppsats. gör jag det? Inte vad jag vet.. wee!
 nej men jag har kakor så jag ska nog kunna få en del gjort. Det är ju bara jag som lider annars också så.. vilket antagligen är varför jag inte kan motivera mig till att göra något XD De gånger jag gör grupparbeten jobbar jag ju betydligt bättre (Jobbar..)

Pytt.. KAKOR!! :D


LYCKA!!

Å herre min je! den blev klar! Fast just nu står det: *take-your-breath-away-inledning* i början.. kanske inte något som Helle skulle uppskatta?
 Aja.. jag får sova nu om jag vill!! :D:D

Piss heller XD

Nu är jag hemma... hähu, jag har varit i skolan. gick förvånansvärt bra så jag är stolt över mig själv. Måste få vara det ibland, ingen annan är ju det...

 
Det är skitvarmt ute! jag borde vara ute och svettas sönder... men nej, jag måste skriva historia, och svenska och om jag på något mirakulöst sätt hinner färdigt med bäggedera så måste jag plugga Matte, Fysik och skriva Kemiuppgift och Fysiklabb ^^ men det ska jag nog ha klart alltihop till klockan 8 så jag kan kolla på topmodel sen ikväll ^^ inga problem? fuck no! ^^ Allt är tipp topp, finnemang, underbart, toppen, topp trim.. *går in i väggen*

Vi fick besök av en Sigge på lunchen... jag har en gammal bild från typ förra terminen då han gjorde det också... Jag kommer ihåg att jag tänkte lägga upp den här, för det var något som var kul med den... vill minnas att det hade med Fritzl (stavas det så?) att göra.  typ.

Sen hade vi bild.. och vi fick leka kritiker av varandras bilder.. TJOHO!! Så avslutade vi lektionen med att hälla vatten på varandra och hela bildsalen XD Det var skitkul, den där kranen är en dålig idé XD Sen försvann Jenny.... vi åkte hem ändå.. förhoppningsvis har hon kommit till rätta imorgon.
Vi diskuterade anledningen till varför jag var 'mobbad' i mellanstadiet.. eller mer, varför jag borde berätta anledningen till att jag var mobbad för Jens. Det är nästan så jag hellre låter folk läsa mina dagböcker än berättar det. fast nää.. bara nästan. men vem vet, jag kanske får för mig att berätta. eller så kommer det fram av sig själv, fast det hoppas vi verkligen inte. uch...
   Va äckligt vag jag är... skriver en massa skit som ingen annan hänger med på... lägg av med det!





Så, nu har jag ätit och sovit! NYA KRAFTER!!! WERTHER!!! BUAAARGHH!!!!

Varför ska jag behöva lida bara för att Werther gjorde det?

Jag skriver inte bokredovisnings-mojs, och ursäktar det med *rubrik*.. yeah, så rolig är jag.
  Det är det jag har gjort idag.. inte skrivit Werther, jag har iaf inte gjort något annat istället. har bara suttit och stirrat på datorskärmen (kladdade ner lite idéer och googlade på boken (hittade liite användbart.. lite)).. sen satt jag och läste random-artiklar på wikipedia. tänkte att jag skulle allmänbilda mig lite.. typ?
  Adam och Julle är läskiga! Jag var där och såg film.. någon dag i helgen.. vet inte vilken, den här helgen har noll tidsuppfattning. Och jag hittade en bok i soffan om beatles.. Det stod lite info (när den var inspelad, släppt och vilka som skrivit den och grejs + en artickel) om typ alla deras låtar.. och de kan typ allt utantill... Adam kunde nästan artickeln till varje låt utantill... vi behövde bara säga låtnamnet så rablade han första meningarna så gott som ordagrtant. Vad är det? hur orkar man lära sig sånt? det är skitcoolt :o

 Kommer ihåg att vi någon gång pratade om att ifall man fick utforma ett test helt fritt.. skulle man isåfall kunna göra ett som man var bäst i hela världen på. Om man kombinerade alla grejer man var bra på. och hur skulle det testet se ut då? Mitt skulle vara Trollecitat.. fast inte bara. jag lär inte vara bäst på trolle-citat i hela världen. men vad mer skulle jag ha? någon låttext eller så kanske? eller nåt matte-tjoss *klur*. Är jag den som kan trollecitat som är bäst på matte?
 Hur skulle era test se ut? Det får ju vara fysiska grejer också..

Sen var jag på Prommenad med Matilda en stund som paus i "pluggandet".. Det är galet vad jag är ryggradslös ibland XD fast det får jag vara, jag måste inte försvara allt och alla... speciellt inte om det inte gör någon skillnad. Folk kan försvara sig själva, om de hade fått chansen. Vilket de lyckligtvis inte får... det hade blivit så dålig stämning då. Nej det är bättre när alla sitter och gnäller på varandra utan att varandra hör :) Då är det lugn och ro XD
 Håhå jaja.. jag får iaf sitta och skratta åt det.. sen (a)


Nu är det väl tillbaka till Werther som gäller antar jag... Uch å Fy


! jag kom på en sak som jag skulle tycka var väldigt användbart.. en sida där man kan söka efter låtar baserat på temat på texten... det kanske finns fast jag vet inte om det? annars borde någon fixa det tycker jag XD

Kremering

idag har jag varit jätteduktig och läst werther.. dock bara precis så mycket att jag måste vara precis lika duktig imorgon för att hinna klart :\ men vi slutar tidigare imorgon så vi har mer "fritid" att göra sånt på.. waay -.-
 Werther är inte rolig.. på något sätt.. okej då, ibland lyckas han klämma ur sig lite träffande fraser, men det gör mig bara deprimerad irriterad. och vart och vart annat kapitel känns mest bara meningslöst att läsa.. Mamma led med mig, hon blev tydligen också tvingad att läsa Werther i sina dar.. och pappa satt bara på andra sidan matbordet och skrattade åt termen tantpoesi. jag saknar Simon.. jag saknar min gamla klass.. lite :\ nu blir jag intern och ingen fattar vad fan jag pratar om...



Jag skrev dagbok imorse... för första gången på två veckor. vilket är en jävla lång tid nu för tiden. kladdade ihop några rader om helgen och en dröm jag hadde mellan lördag och söndag.. inget som gick till analysstadiet såg jag till. Men jag tänkte faktiskt att jag ska köpa en ny dagbok efter skolan imorgon.. Jag har brutal skrivklåda, och jag tror att jag kan hålla mig från att förstöra mig själv nu. Men jag har faktiskt haft mycket mindre dumma humörsvängningar sen jag slutade, kanske den lilla nissen i mitt höftben faktiskt lyckades postas till Tunisien.. eller så kanske han inte bor i mitt höftben utan i mina dagböcker... lite lagom surrealistiskt (jämfört med i höftbenet? vad har jag rökt? :S).... Iaf.. om ni märker att jag blir.. ja, humörsvängig och tonårshormonig nu när jag börjar igen så får ni tvinga mig att sluta. för det är inte värt det... men som sagt, bara jag skärper mig så går det nog bra :) (så brukar det ju låta ja... -.-)
Men allvarligt, det har varit riktigt stor skillnad, även om det kanske inte märks då jag oftast bara är humörsvängig när jag är ensam.



Happ.. nu vart klock-fan över 12. vilket innebär att alla... tids..eh 'ord'.. ordklass? pronomen? nää? skulle kunna leta upp min lilla röda.. men äch, det är fan ingen som bryr sig.. de är 'out of date' anyhow. så bajs^^ men jag orkar inte ändra på dem så ni får låtsas att det står något annat valfritt :)
    Puss å Knull, nu fick jag ett mail från facebook!

Om jag dog.. hur skulle ni få reda på det då?
 Och om ni dog.. hur skulle jag få reda på det?

65 Maj 2010

Igår var jag hos jens med honom och Sigge.. Sigge skulle göra sitt psykologi-experiment-undersökning-grej. Han hade laddat med videokamera och hårtofsar. vi drygade på det förådet genom att gå till willys och köpa godis cola chips och två filmer.. på tal om det, vart tog mina mentos vägen? :Y.. sen vidare till Emil för att låna hans hårddisk och en x-box kontroll och sen var vi set.
Vi fick med oss Emil också, han hade tänkt se på film på hårddsiken och göra ringbrynja, men det gick ju inte utan håddisk :o duh..
 Första filmen vi såg var Resevoir Dogs (stavas det så?) Sen gick vi och lämnade tillbaks Emil till Emils lägenhet eftersom Emil inte skulle vara med på experimentet.. vi behövde en prommenad också. Win win liksom :o
 Andra filmen vi såg var The Truman show med Jim Carrey.. jag älskar Jim Carrey.. är Jim Carrey gift? Efter det gick vi ut igen, runt sjöberget och sen körde vi Castle Crushers ett tag (därav behovet av en extra x-box kontroll) det engagerade mig, så jag somnade inte, men så fort vi slutade med det insåg att jag var väldigt väldigt trött :\
 Tredje filmen vi såg var Gilbert Grape, som jag redan hade sett och som därför inte engagerade mig lika mycket som Castle Crushers.. så jag somnade.. ungefär klockan 7. blev sen väckt och överflyttad till soffan vid 8-tiden? när filmen var slut anyways.

Bläh.. nu försvann en massa som jag skrev.. orkar inte skriva om det.. det var skitkul.. otur -:
 Har just sett Du Levande av Roj.. Roy.. Raj.. Rajtantajtan... Rappakalja Andersson.. Den var kul :) Tyckte jag :)

Juste Agnes ville veta mitt namn på DA.. så jag länkar till min sida. För att det efterfrågades -: jag är inte självgod


juste länka också XD :http://piginpjs.deviantart.com/


Tågtrafik

Har tillbringat eftermiddagen med att gå hem från Gullmarsplan och fotografera... Det var mysigt :) Trãffade på en.. tant.. kvinna.. sån där.. hona av mãnsklig art i 45 års åldern. Hon såg mig fota blommor utanfõr ett hus och det var tydligen hon som skötte om dem så hon sa åt mig att komma tillbaka om två veckor för då skulle det vara ännu finare blobbor om de fick vara ifred ^^ Gulligt
Sen nãr jag kom hem somnade jag vid datorn en stund och sen jag vaknade har jag laddat upp bilder på Facebook fått utbott på min dator som hängt sig och gått och spelat Stratego med tommy ist ^^ Det är kul, första gången jag spelat och jag fõrlorade.. jag gjorde massa saker som jag tãnkt gången innan att jag inte skulle gõra XD och då sket det sig..
Nu ãr jag tillbaka och datorn och jag har slutit fred... ska se om jag hittar någon bild av de jag tagit som förtjãnar att lãggas upp på DA.. kanske efter lite retuchering?

     Mycket trevlig dag idag :) Jag kan om jag vill :D

that's it and that's all

JAG HAR EN JÄVLA KAMERA IGEN!! JAG ÄR HELT JÄVLA GALET LYCKLIG SÅ FUCK YOU ALL I'M GOING TO BED!!

Rubrikfanskap!

Min plan igår var att åstadkomma ett blogginlägg.. misslyckades grovt. Jag skrev fem rader.. sen gick jag ut och vinglade på den skateboard som min bror fick i födelsedagspresent. Jag fick den faktiskt tillsammans med honom, vi får gemensamma presenter ibland :) Så nu är jag glad :D

Sen spelade jag innebandy med min familj.. det var ett tag sen nu faktiskt. och på kvällen såg vi Ghandi hos Jens. Ghandi var skitgullig! Inte filmen.. eller aa.. fast eh.. utan själva Ghandi :) Jag ville bara nypa honom massa i kinderna ^^
Robert somnade och fastnade med handen i mitt hår XD Lite allmänt opraktiskt men det löste sig för alla inblandade tillslut





Yep..

I fredags var det valborg.. Vi grillade! Först mat, sen drog vi iväg och kikade på elden och drattade ner cider i vattnet vid sjöberget och när vi kom tillbaka till grillen igen så eldade vi brädor som kändes som de var tagna direkt från huset brevid. Det var de förhoppningsvis inte.. *orolig* Vi sjöng en massa vackra sånger ochså ^^ jag tycker om oss :)
 Jag fick migrän ett tag men jag fick en burk cider att hålla mot huvet och då gick det faktiskt över efter ett tag. Första gången jag kan minnas som jag haft ordentlig migrän och det har gått över utan att jag lagt mig och sovit. det var lite av en seger skulle jag säga :) bra att veta till nästa gång också :)

I skolan tidigare på dagen hade vi vår sista labb för terminen! woo! och på idrotten simmade vi på eriksdahlsbadet, där vi trivdes så bra att vi inte kom därifrån till Fysiken (A)


Trevlig dag.. Nu ska jag och pappa kika på kameror och förmodligen beställa en!
   Juste.. Tvärbanan fyller 10 år idag :) De har tydligen kalas :D Jättegulligt!! ^^

RSS 2.0