Vad jag tror hände idag:

Vaknade inte förens halv två idag, så jag han inte med mycket mer är att gå på Bio med Aspudden-folket. Träffade två nya av dem idag, som jag inte träffat förut. Mario och Nevena. Man måste lära känna dem i omgångar annars kommer ens huvud explodera...

Men jag hade väldigt trevligt. Vi såg "the dark Knight", en Batman film.

Fy Faan!! Den var läskig som in i hela helvete! Läskiga filmer brukar aldrig vara läskiga annars, de brukar vara obehagliga. Men det här.. det var.. herregud säger jag bara. Det var galna clowner och folk med halva ansikten everywhere! Sen var det otroligt komisk ibland också så jag satt där och ömsom skrattade, ömsom gömde mig bakom mina knän. Så hoppade jag i taket av förskräckelse ibland också. Jens och Emil hade väldigt roligt åt mig och mina humörsvängningar.


Vi skulle ses kl 5 vid medis och hämta biljetterna, eftersom man måste göra det en timme innan. Jag var där vid kvart i, så att jag inte skulle gå vilse. Ungefär 5 i mötte jag Isak och Mario. Sen vid kanske 5 över dök resten av folket upp. Sega jeflar... jaja, vi fick våra biljetter så ingen klagar.

Vi skulle ju äta också, det flästa av oss. Så det gjorde vi och sen var klockan "köpa-godis-dags" så vi gick tillbaka till bion eftersom det tydligen var bäst godis där.

Jag hade hittat en massa klubbor sen nollningen i min väska så jag behövde inte köpa ngt.

Vi träffade Matilda där. Hon skulle se Arn med sina föräldrar. Det visste vi redan innan men Jens hoppade ändå högt när hon dök upp från tomma intet precis bakom honnom.


Efter filmen plockade vi upp Matilda som väntat på oss i nästan en halvtimme eftersom hennes film var något kortare än vår. Sen åkte vi hemmåt. Jag och Matilda tog vägen via Liljeholmen eftersom alla andra ändå skulle dit.

När jag kom hem stod det en oövervakad tårtbit i kylen så jag nafsade åt mig den och stängde in mig på mitt rum med min dator och skrev ett blogginlägg. Sen bestämmde jag mig för att erövra världen så jag tog... nej vänta det har ju inte hänt än.


Jag tar å slutar nu då. Så får vi se vem som är härskare i morgon

             Mohahaha //Cissi (lord of the world)


En dag med en massa människor..

satte väckarklockan imorse, trots att det är lördag. det är ganska sorgligt. Men anledningen var god (öh..) Jag skulle med Matilda och träffa Isak från hennes klass, Julian och förmodligen andra människor med. ska jag vara ärlig hade jag inte helt bra koll på vilka som skulle dyka upp, men men, det spelar ju inte så stor roll egentligen...
Vi kom dit (näh!) och vandrade runt i kanske 5 minuter innan Isak dök upp. och ungefär sammtidigt fick jag ett sms från Julian att de skulle komma sent.
En halvtimme senare kom Halva Aspudden inrasande på Medborgarplatsens torg. Julian, Jens, Isak, Sigge och en främmande människa vid namn Emil. Tydligen skulle Anna-Karin ha dykt upp med enligt planerna och vi skulle ha gått hem till henne och spelat pingis. Men Anna-Karin kunde inte närvara så vi bestämde oss för att böka ut vår pingisbord ur garaget istället och spela med det... utomhus.
Någon inteligent människa föreslog att vi skulle gå till fots från medis till oss (tror att den inteligenta människan var jag..) så vi började röra på oss. Matilda och Isak hamnade en bit fram och Emil, Sigge och Isak gick och skuggade oss en Jefla bra bit bak. men när vi kom till Skanstullsbron lyckades vi sammla truppen... ganska så bra iaf. Promenaden flöt på ganska bra med endast enstaka avbrott när tex matilda skulle knyta skorna men sen vägrade när alla skulle vänta på henne.
Eller när Julian skulle prova Isaks glasögon och därmed höjde sitt IQ med 500,  det var vi såklart tvugna att fotografera och det tog väl sin tid det med.
Efter ett oändligt pustande kom vi äntligen fram till den idylliska halvförorten Årsta och vårt hem. Då fick vi pusta lite till för vi skulle flytta runt allt i garaget tills vi kunde komma åt pingisbordet längs in i hörnet.
Vi placerade bordet omsogsfullt på gräsmattan framför vårt hus. där det blåste som fan. men inte fan att det hejdade oss. vi tomtade runt där ett bra tag. sen dök Anna-Karin och Cicci upp.
När vi spelat tills vi vart aldeles blåa i ansiktet.. Blåa!?  jaja.. gröna då, då gick vi till Caravan och Jens och Emil åt pizza medan vi andra förnöjt såg på. Någon smart själ (antagligen jag igen..) tyckte att vi kunde köra "chip-o-bojn" vilket slutade med att jag och Matilda bröt ihop i en gemensam skrattattack, som varade i ungefär en timme... När vi var klara befann vi oss på Rugbyplanen... hur fan kom vi dit? Matilda skulle äta så hon gick hem. Hon fick med sig Emil som skulle till tvärbanan. resten av oss försvan mot McDonalds för att aldrig mer komma åter...
Sen dök Rebecka upp... ganska exakt samtidigt som matilda kom tillbaka från sin matupplevelse. Vi begav oss tillbaka hem till mig. Vi förlorade Anna-Karin, Rebecka och Cicci som skulle iväg på bio, men restrerande gruppen, Jag, Matilda, Jens, Julian, Sigge och Isak, spatserade vidare. Emil hörde av sig och kom fram till att han skulle komma tillbaka igen. Sen dök Bio-gänget upp med Kladdkaka... tydligen var vårt sällskap mer eftertraktat än bio-film (Sluta skriv saker som du inte förstår)...
Sen spelade vi "Korv" fast med Seriefigurer... och tillslut hade alla dött i min soffa. Isak skulle vara hemma vid tolv så klockan 11 dök det ner en gås från taket och fick liv i oss. Alla rasade ut i en stor hög, folk kom fram till att de skulle ta en promenad hem till sig. vilket inte jag planerat för när jag varken tagit tröja eller skor. men det sket jag gladeligt i... jag var väldigt promenadsugen. Emil sörjde dock för mig och jag fick låna hans tröja (som jag praktiskt taget drunknade i).. efter att han hade smugit runt i buskarna ett tag och skrämt slag på oss alla. Sen snodde jag med mig tröjan hem. Stackar Emil måste frysa ihjäl. Anna-Karin, den snälla människan hade plockat undan i köket så när jag kom hem igen fanns det inget mer att göra än att hoppa ner vid datorn (Uch.. ibland hatar jag mig själv)

Nu finns det inget mer att skriva om ni inte vill höra en detaljerad beskrivning av mina armbågar...
          "Isak min broder" (översätt till engelska och säg det sådär lagom sluddrigt) //Cissi

Bio och historien om igår..


Vaknade denna morgon och upptäckte att det här går inte. Jag har mått dåligt utan anledning flera dagar den här veckan och nu tyckte jag att mina kära klasskamrater skulle få slippa mitt tjat om det så jag stannade hemma. jag hade förmodligen avlidit på bussen ändå...
Min dag blev altså otroligt händelselös, ända tills eftermiddagen då jag försvann iväg på bio med Aylin, Ozkar och Oskarr. Vi såg "get smart", en action-komedi. Inte hel-tokig enligt mig iaf. En sån film jag skulle föredragit att se om en galen kaffeautomat ätit upp alla tecknade disney-aktiga filmer. De andra delade dock inte den antusiasmen med mig. Otur för dem...
 På hemvägen fick jag tummen ur och köpte Comviq-startpaket. nu blir alla som jag känner glada för nu kan de smsa mig gratis (snåla jävlar.. Ta åt er!!)

Eftersom min router tyckte det vore skojj att dö precis innan jag hunnnit publicera gårdagens inlägg
så får jag väl ta och göra det nu istället... Katjong!


Min väckarklocka, opraktiskt nog också min mobiltelefon (eftersom jag har den vanan att lacka ur på min väckarklocka när den inte väcker mig som jag vill), väckte mig inte när den skulle så jag slängde den i väggen och var sendan tvungen att spendera morgonen med att pussla ihop den igen eftersom jag gärna ville ha en fungerande mobiltelefon.
När jag kommer till skolan (40 minuter innan vi börjar, fråga inte hur jag han med det) sätter jag mig för att läsa Spanska-läxan.
Skolan är helt död, sådär som den är på morgonen innan folk har hunnit dit (Nähä!). men efter ett tag dyker folk upp. Jag mår lite halvtaskigt och klagar över det hela spanskalektionen. Förlåt får det. sen somnar jag på Sammhällskunskapen och när jag vaknar igen mår jag bättre. haha.. hoppas jag inte snarkade eller något. jag kan ju göra det ibland.
Sen var det lång luch-kö och hambugare. Inte så gott men det fick funka. Sigge hängde på igen fast att han redan hade ätit. det var trevligt, för oss iaf. för honnom också får vi hoppas.

Sen hade vi terminens första Datorkunskap. Det var väl trevligt I guess. vi fick lära oss hur man gör Mappar på (H:)-disken... Jag lyckades faktikst. förvånandsvärt nog.


Efter matten, kl 14.00, samlades vi hela gänget (de roligaste folken iaf) vid Basketplanen för att följa med tvåorna på "picknick". När jag såg den lilla gruppen som stod och väntade på att vi skulle gå iväg fick jag en väldans lust att leka fotleken*. När vi sedan kommer fram till där vi ska vara så är jag fortfarande lika fotleken-sugen.
Då säger en stor och läskig tvåa:
  -Nu har vi tänkt att vi ska leka fotleken!
Fan va rädd jag vart. tvåorna var tankeläsare. men jag var inte mindre lekvillig för det.'
 Efter ett tag halft satt jag på marken i den mån det gick utan att bryta reglerna. Jag tror jag satt på Elwins fot.
Sen var det Nörd-Quiz. jag förlorade.. jag som trodde jag var nördig, nehe. tydligen inte. Inte nördig på det sättet iaf.
Sen lekte vi Maffia** Jag, aylin och johannes blev maffisar. Isak blev läkare och Oskarr blev sherrif. Det såg mörkt ut för maffian ett tag för Aylin blev hängd och Isak nästan avslöjade mig. men jag höll så rörande försvarstal att ingen röstade på mig alls. Sen lyckades vi tillslut mörda Isak (han hade beskyddat sig själv hela spelet) och då van vi! Yay
Sen blev vi ivägkörda efter att ha förnedrat oss genom att springa som desperata åsnor efter flygande klubbor. Vi bestämde oss för att ta en uppfriskande pomenad till Liljeholmen där jag tog tvärbanan och resten av gruppen fortsatte sin färd mot den trevliga idyllen "trekants-sjön"... tror jag iaf.
när jag kom hem ägde jag skiten ur datorn på AgeOfEmpires tillsammans med matilda. Det märks dock att vi har legat av oss lite under sommarn för vi var påväg att förlora mot två stycken "Hard".. Dåligt av oss

*fotleken går till så att man står i en ring. när leken börjar låses allas fötter fast i marken. (bildligt då såklart) sen får den som börjar befria en av sina fötter för att nudda nästa persons fot med den. när person 1 nuddat person 2:s fot blir 1:s fot låst igen och den fot 1 nuddade på 2 blir upplåst.. 2 ska nu nudda 3 osv. man får inte nudda marken med något annat än fötterna (möjligtvis armbågarna.. det beror på hur man kö) till detta hör också att man får klänga på varandra hur mycket man vill. tillslut står alla i otroligt obekväma ställningar och hänger på varandra. kul som fan men man får inte vara rädd för kroppskontakt.



**I maffia sitter alla som är med i en ring. man behöver minst en som inte är med utan "Styr" leken. sen ska man utse tre maffisar, en Sherrif och en Läkare. Det gör man genom att blunda så att bara den som är maffia-man, sherriff eller läkare själv vet att han/hon är det. sen säger "lekledaren" att "nu är det natt". alla blundar. sen vaknar Maffian och väljer en som ska dö. sen somnar maffian och sheriffen väljer en som han får veta om det är maffia eller ej. sen vaknar Läkaren och väljer en att beskydda. om maffian försökt att döda honnom/henne kommer han/hon att klara sig.
Sen vaknar alla och man får veta om och isåfall vem som dött. sen ska man anklaga folk för att vara Maffisar. De anklagade får hålla försvarstal och sen röstar man om vem som ska bli hängd. det gäller för maffian att hålla sig levande så länge som möjligt och för de andra att få maffian hängd.

   Nej nu ska jag sova, mamma kommer att göra test om hjärtfel på mig annars
              det är bättre att ställa frågor än att runka offentligt// Cissi (nu lät det där som det var jag som sagt det där, men den äran går till Julian)


-Gröt? -Nej jag tar häldre en portion Spatt.

Cissi har gjort det igen... Spanska läxa till imorgon -Torsdag. och vad gör Cissi då? Jo, hon lämnar spanska-jävla-boken i skolan... smart som fan. nej.. fast det kunde ni ju själva lista ut. (döh)

Aja.. trevlig dag. började med Engelska och fick i Läxa att skriva ett brev till läraren om oss själva, på engelska då. Nej på tyska... det var inte någon som trodde på ngt annat. Fullt hanterlig läxa iaf. sådanna är de bästa.

Sen var det Attila-timme x2 (hah fyndigt eftersom det var matte).. vi gick igenom negativa tal och fick sen ett par uppgifter att lösa på tavlan. bakom mig sitter Aylin och Oskarr och argumeterar som fan för egetligen samma sak. Hade otroligt roligt åt dem. förlåt för det... men det var kul som fan.

Lunch.. idag igen. det är iof ingen självklarhet eftersom kön är så förbannat lång att man inte kan räkna med att få maten samma vecka. men vi han få mat idag iaf. Sigge kom och jojnade vårt lilla gäng. fast han hade redan ätit så han satt bara och tittade på när vi proppade våra käftar fulla med föda ( jävlar vilken kraftig mening )

Vi satt och spelade "korv" i "det blå soffrummet" tills Biologin började. faktiskt ett bra tag efter att biologin börjat också. Jag hade nämligen ett muppat schema som visade att vi började 20 minuter senare än vad vi egentligen gjorde. Fy! Jaja, vi skyller på mig den här gången

Biologi-lektionen var allmänt tråkig så den tar vi inget om. vi var trötta som fan allihop så det blev ganska trögt.

sen då.. sen sprang vi iväg och fick våra vackra ID-kort. jag ser inte ut som ett mufflon-får (varför?) så jag är ganska nöjd måste jag säga. det ska man inte vara, men det orkar jag inte bry mig om just nu. Bääh! -fråga inte.
Sen satt vi i "hörnet" och gjorde engelska läxan.. det var trevligt.
Sen åkte vi hem. Stackars Julian fick gå hem för hans tåg var väldigt försenat, eller det gick om ett himla bra tag iaf. fast han dog inte så det gick nog bra (öh..)

sen har jag mest suttit och grämt mig över att jag inte har spanska-boken. får pallra mig till skolan i tid så jag hinner läsa imorn istället. jomen det kommer ju hända...

sen skulle jag berätta om den stackars tanten, som jag trampade sönder foten på. Hon var mini... säkert över 100 år och såg ut som en kanelbulle i ansiktet jag min hämska varelse skuttade iväg som om ingenting hänt. Kvar satt tanten och hade ungefär denna fruktansvärt plågade min... Fy vad rutten jag kände mig.
       |
       v

Om du läser detta lilla tant så är jag hämskt ledsen och ber tusen gånger om ursäkt.*slickar tants skor* (öh..)

Det var väl allt kanske. ¤note to self: köp kontantkort din dumma trana!¤
          allt som är konstigt verkar djupt... det låter ganska djupt det med //Cissi

 (det här inlägget vart allmänt spattigt. men det får ni fan leva med)

Tidningsokuperad eftermiddag

Kom precis tillbax efter min lilla tidningsrunda. fick ingen hjälp av matilda idag, Svikare!! nejdå.. jag uppskattar verkligen den hjälp jag får av henne. för ta och köpa ngt skojj som tack för hjälpen.
Iaf (älskar det ordet.. man kan glida iväg från ämnet typ sjutusen mil och sen behövs bara det ordet för att Sjoff föra en tillbaka igen)
Jo när jag var ute och delade tidningar funderade jag på vad jag skulle skriva om idag.. Uch har jag blivit en sån människa.. inte bra... kom fram till att idag var väldigt lik igår. Aylin tyckte dock att vi inte skulle gå till seven-eleven idag, vi gick altså till något annat ställe. Fråga mig inte vilket för jag var för onärvarande för att riktigt bry mig om var vi höll till. sen gick vi till parken och skrämde småbarn *Peka på Aylin* det var kul. och på tillbaka vägen träffade vi Jättestora fisken (respekt), Jens och Isak.. och Sigge. (egentligen kan ni läsa allt tillräckligt inngående i Julians blogg istället (haha tänker inte länka till den nu bara därför..(alla som läser här vet säkert vad det är ändå.. men iaf)) men jag kan ju berätta min version (som inte skiljer så speciellt mycket))
   vaddå överdrivet användande av parenteser (eller hur fan det nu stavas.. skyller på Helén)??

Icke-seven-eleven besöket skedde på den rast som blev efter att vi skrivit engelska test. det var.. skojj..eh.
sen hade vi matte med en lärare som jag inte riktigt vet hur jag ska beskriva.. han var rolig som fan iaf.

Lunch blev.. potatis och fisk. alternativt kikärtsgryta, mums. Sen degade vi i "det blå soffrummet" (fan vad det lät djupt.. det var inte det kan jag säga) ett tag. ett ganska så bra tag.

sen fick vi läxa av sten, underbart. och jag är arg för julian inte ringde och påminde mig om den. Får läsa den sen...(Hah.. ja så bruker det låta) annars blir jag nog Yxmördad och det vill vi nog inte, eller "Stenad".. haha den var låg.

Tunnelbana hem efter skoldagen... satt ett tjejgäng på platserna bredvid oss och kollade elekt mot oss. efter ett tag började de prata (extra tydligt) om hur jobbigt det är med folk som pratar högt på tunnelbanan. det var nog meningen att vi skulle känna oss träffade där... fast vi hörde inte så det var lite fail på den (ska sluta säga så jag lovar)

Har inte träffat Matilda på hela dagen vilket är extremt ovanligt eftersom vi praktiskt taget bor hos varandra. (det betyder altså att gunnar fortfarade är med henne.. mohaha) det är lite bra att vara från varandra också ibland så får man saker gjorda (my as att man får, inte om man heter Cissi iaf. Jag kan fan inte göra vettiga saker. det är någon spärr jag har)

ngt mer intressant?? .. som om det innan varit intressant...
          allt går med lite vilja och vaselin //Cissi


2 äpplen och en Glass

Första skoldagen med riktiga lektioner idag. Måste bara påpeka att jag älskar mina lärare, eller jag gjorde det under första lektionen -idrott- , Hasse eller Hans var namnet på Idrottsläraren som i likhet med sten är en otroligt underbar "skratta-åt-person" (Haha.. vad hämsk jag låter. sorgligt med sant).  satt och försökte förjäves hålla mitt skratt innom mig. Behöver jag säga att jag misslyckades - nej för det har du redan sagt idiot
Eller ja.. jag vet ju inte hur mycket de andra märkte. Jag tyckte det var otroligt odiskret iaf.
Till råga på allt satt Julian, Jens och Isak mitt över rummet och såg för himla roliga ut. Till höger (min höger) satt Julian med ansiktet i ena handen, till Vänster satt Jens med ansiktet i andra handen och i mitten satt Isak med ansiktet i båda händerna. alla tre med en fullkomligt tom blick, vinnare Jens. Otroligt roligt iaf.
Sen spelade jag, Aylin, Oskarr och Fernando fotboll, wolleyboll och badminton (låter himla hurtigt men det var mer allmänt bollande) den tid som var kvar innan vi slutade.
På Sh:n 20 minuter senare skulle vi svara på ett frågepapper (öh... hoppas ni fattar vad jag menade med den där meningen, för det känndes lite tveksamt) det gick iaf.. jo men det gick bra

Sen skulle vi hämta böcker i bibblan. det tog en sån tid att vi inte han äta. vi skyller det på Julian...

Svenska nästa. vi fick skriva om oss själva och såklart över-gör jag det och drunknar i min text. hoppas vi får tillbax dem för jag skulle gärna läsa de andras. sen vart jag ohälsosamt nöjd med min text så jag har gärna tillbax den med..

Sen var det första bildlektionen som om de andra lektionerna inte var de första...  vi fick rita av varandra på lite olika sätt; med en linje, utan att titta på papperet och med vänster (höger om man är vänsterhänt) hand. Med andra ord, mindre vackra bilder. Ach vad neggigt det där lät... det var, trots vad det låter som av ovanstående rader, Skojjigt.

Hel-Oesteterna slutade då när vi hade bild.. de kommer göra det hela terminen. de ska ha estetisk verksamhet nästa termin istället. då ska vi halv-esteter ha "bild o form grundkurs" ...

   Fan va ingående jag bloggar.. Ach ingen jävel läser det här ändå så...

Efteråt tomtade vi iväg till McDonalds (jag äter aldrig där måste jag påpeka...) Jens, som var mannen med pengarna, köppte två Cheesburgare (jag tror det var det iaf..) och en läsk. Julian köppte bara en läsk och jag själv (snålis..Hehe) använde en gammal kupong från evigheter tillbaka och köppte en glass. Efter att ha stoppat i oss det inköppta tomtade vi ut igen.

Jag tyckte det var så trevligt att tomta omkring så jag tomtade runt huset ett par varv när jag kom hem.

fråga mig inte hur, men sand, eller något som är Väldigt likt sand, har letat sig ner i min gris (väska för er som inte visste det, annars kunde man få en massa läskiga bilder av det där...) och det är Inte roligt ska jag be att få tala om. det är "sand-grejs" på mobilen, på nycklarna, I plånboken, i mitt hår fan! Gaaah! its everywhere!!! och jag vet inte äns vad det är som invaderar min väska..

Matilda skulle å vaccinera sig idag. annars hade jag kunnat hälsa på henne eftersom Julian skulle dit igen för att finaly bli fri från stället en gång för alla. Lovar att han kommer behöva åka it imorrn med...

    Någon kläckte ett roligt citat.. Fan att jag inte kommer ihåg vad det var.. kommer inte äns ihåg av vem eller när det kläcktes

vad hände sen då? Jo.. när matilda kom hem kom hon hit. jag upptäckte att hon hade ankan med sig (mohahaha) men jag tror faktiskt att hon lämnade den iaf... hon satt och lekte med den och sen ställde hon den på bordet och jag tror att hon glömde ta den med sig när hon gick.

Annars har vi brottats lite om hurvida vi skulle se på tv eller göra något annat konstruktivt. det slutade med att vi inte gjorde något av dem utan mest.. brottades. Matilda mosade mina revben ett antal gånger. Ifall jag inte kan gå rak imorrn så är det nog därför, eller för att min säng är allmänt på sne.

Spelade lite fia med knuff också. En fantastisk uppfinning om ni frågar mig. var dock ett bra tag sen jag spelade det nu. Men det är roligt. speciellt eftersom jag aldrig någonsin vinner.. äns nästan.

Sen har jag fört över min "Jöhö!-lista" från Kp-webben till papper. men det är nog det konstuktivaste cissi har hunnit med i dag. förutom att konka tidningar till och från hissen...

     Det var nog allt
   Remember Global warming is just a theory, like evolution or the meteric system //Cissi

Jo en grej till, som också är totalt meingslös men som jag skriver ändå:
På väg till skolan finns en liten damm. där är det en sjuhelvetes massa änder. idag hade jag bröd med mig och satt å mata dem eftersom jag hade ett tag kvar innan jag började. en and nästan åt ur handen på mig... det ska bli mitt mål att efter dessa tre år på den här skolan ska änderna i dammen vara som tama för mig.. det vore tufft som sjutton.

.. det blev bra ändå!

vaknade imorse till signatur melodin till "V.ä.n.n.e.r".. fick mig inte att skutta runt som en giraff utan jag somnade om istället. sov i nästan en timme till innan ja verkligen, VERKLIGEN, behövde gå upp. Men gissa vad, Cissi hade dragit på sig världens huvudverk, Migrän då, så jag fick gå och lägga mig igen.
Det låter iof ganska härligt. men jag ville ju träffa min trevliga klass så jag vaknade i protest en timme senare och huvudverkan har släppt!! *dansa*
Dessvärre börjar vi om 20 minuter och det är inte en Janne att jag hinner. Jag sitter istället och ser på Görgen Som tar sig vidare till Semefinal i Pingis -OS. (spelas kl 04.00 i natt) Har vi tur vinner han Guld och då blir det kanske slut på allt gnölande om "värsta OS:et på 100 år" tugget som det varit i media, ett tag iaf.

Det var ju min dröm när jag var liten, Att vinna OS-guld i Pingis. kom jag och tänka på nu. det står i min loggbok från 6:års tror jag. men det hör väl kanske inte hit precis...

efter att ha sett Görgen sticker jag iväg till skolan. Har ingen aning om var folk håller till och jag kommer komma nästan två timmar sent. men va fan, det stoppar inte mig i första taget.
När jag kommer på Pendeltåget märker jag att det inte känns riktigt bra. Migränen har kommit tillbaka *attakera migränen med automatgevär* och den är värre än innan. hoppar av Vid Centralen (det var dit jag skulle så det var ingen stor grej) och inser att jag mår så dåligt att jag inte vågar sätta mig på tåget tillbaka hem. Jag ser ingen annan råd än att fortsätta min färd mot skolan, tills jag stupar!! jag kommer till en bänk vid vattnet innan jag bara Måste sätta mig. och där sitter jag ett tag, folk kollar på mig som om jag vore dum i huvet vilket jag iof kan förstå. Sen tänker jag att, fan.. jag är inte konstig nog, så jag bestämmer mig för att svimma lite där på bänken. Fastnar med Huvet mellan ryggen på bänken och armstödet så när jag vaknar igen kan jag knappt andas och bubibjörn-sången ekar i huvet på mig.

Men det gjorde mig kry igen så jag hoppade iväg till skolan. Pigg och munter...
Väl där fick jag leta i typ en 20 minuter efter mina klasskamrater. Irrade runt lite random på våning fem och sex. jag skulle precis ta upp mobilen för att smsa matilda och fråga efter Julians nummer så att jag kunde ringa och fråga vart i hela fan de höll till någonstans, men då hittade jag dem. eller de hittade mig eller hur fan det nu var.
Jag tajmade det perfekt för det var just lunch.. Skol-falukorv URK! men det fanns något läskigt vegetariskt också som jag tog istället. ganska Urk det med men det fick funka.
Efter lunchen flamsade vi iväg till seven-eleven för Ozkar skulle köpa cigg. sen muppade vi oss lite längst bort i Korridoren... jag introducerade "Vad ska vi prata om?" och "vi kan räkna sekunder"...

Efter skolan hängde jag på Jens och Julian på väg till södra... jag åkte dock vidare när vi kom till Slussen. jag kunde ju följt med och hälsat på Matilda, men tänkte jag så långt? Fan häller!

Undra om vi har något att äta... *klur*
   Remember sombody loves you // cissi


St.eriks gymnasium...

Denna måndag började jag gymnasiet. det tog ett jäfla tag att inse att det var sant. men min klass är den härligaste... egentligen är den nog inte det. men jag är så överpossitiv just nu att jag skiter i det.
Det är en hel drös härliga människor iaf och jag går runt på moln hela tiden. känns dock som om vi kännt varandra mer än en vecka.
Idag skulle treorna 'ta hand om oss' borta i Hällasgården. Lät lite halv-bra måste man ju säga.
Nej men det var skojj. Vi lekte djungeltelegrafen.. man låter och gestikulerar och ser allmänt mufflon-fårig ut. Otroligt roligt.
sen var det tippsrunda med frågor som blandannat:

vem är huvudkaraktären i 'bamse'?
   1. björne
   X. bamse
   2. nalle puh

eller...

Vad heter Stens son? (sten är vår mentor och biologilärare)
  1. Oskar
  X. Grus
  2. Björn

Sen var det Kubb och norsk fylla och till sist skulle vi springa staffet som djur...

Efter det skulle vi äta vår mumsiga matsäck, min var bestående av tre tunbrörullar och en flaska vatten. funkade fint ändå. Vi satt hela (det roliga) 'Gänget' på klipporna vid vattnet och snaskade (lät det där så bra verkligen...). pratade om lite ditten och datten och sköt pommac-korkar omkring oss, eller tja.. det var mest Julian som sköt pommac-kork.
Mätta och förnöjda satte vi sedan av mot sandlådan efter ett par varv runt bryggan så mina skor var aldeles för blöta för att det skulle vara vist att låta dem komma i kontakt med sand. Tyvärr tänkte inte jag på det fören jag hade vandrat omkrig i sanden ett ganska bra tag. Jag hade strumpbyxor så det var inte bara att ta av sig skorna häller, eller jo det var det, det var iaf det jag gjorde. Vi skulle köra staffet så jag fick kuta runt i dygnsura strumpor. Vi vann inte kan jag ju säga på en gång. men kul var det.

Sen försvan drygt halva klassen, de tråkigare folken, Jens och Jättestora fisken (hope he dont mind me calling him that)
Rästen av de skojjiga blev kvar, inklusive Niklas och en annan väldigt underlig snubbe från Nv1A. vi passade på att bada eftersom det var så fint väder *Stooor Host*.
Alla som varit på hällas vet att det är en sån där sjö som är allmänt mojjsig. det är trögt som fan att simma och man kan inte se sina fötter.
Det stoppade emellertid inte oss, 75% av killarna försvann iväg mot en ö, 50-100 meter bort. Jag, Aylin, Oskarr och Elwin stannade dock kvar och roade oss vid strandkanten istället (då kan ni ju räkna ut hur många vi var). När de kom tillbaka började det regna och vi tog vår tillflykt till toaletterna. Vi tänkte att vi skulle invadera bastun, men den var inte öppen.. Otur för oss.

Inne i stan tänkte vi att; vi tar en fika någonstans. så vi tunnelbanade vår väg fram till Hornstull och det mysigaste fiket i stan seven-eleven! vid det här laget var det bara Jag, Aylin, Ozkar, Fernando och Oskarr kvar. de andra hade lämnat vår stolta skara en efter en. Efter att ha suttit på seven-eleven tillräckligt länge tyckte vi att nu får det vara nog så vi drog runt på smågator i närheten tills vi hamnade i en park. Där satt vi och pratade om allt och inget tills vi tillslut tröttnade på det med och åkte hem.

Otur igen.. det var en gammal tunnelbanevagn. en blå sådan också. men jag överlevde iaf så ni kan andas ut (as if you care)...

När jag kom hem lärde jag mig en ny patiens (hur det nu stavas) höjdpunkten på min dag helt klart.
           Pyttskit (måste säga att jag föredrar det framför pyttpitt, det låter bättre på ngt vis) //cissi

Lycka!


Jag måste säga att jag tycker jag är Lycklig. sen drygt ett och ett halvt år tillbaka har jag kännt att jag är lycklig. kanske inte så mycket från början. men det kommer mer och mer. speciellt nu sen jag börjat kärleksstrejka. Då kan man leva utan att känna att man saknar.
Jag är inte alls nödvändigt vis glad. jag kan vara jättedeppig, men ofta känner jag mig ändå lycklig.
jag tror inte jag har grepp om hur många det är som anser sig lyckliga egntligen. som folk klagar får man intrycket att det inte är många. men det kanske är fler än vad som erkänns. eller hur man nu ska uttrycka det.
Lycka för mig är iaf när allt omkring en känns rätt i förhållande till det som finns innom mig.
om det regnar och är gråigt när jag är ledsen. glad musik när jag är glad osv..
jag tycker alla förtjänar att vara lyckliga, men jag tror att många prioriterar en annan lycka. en materiell och ytlig lycka. och det är synd. men så länge de är nöjda ska vä linte jag komma och störa

RSS 2.0