Klänypor

Fick ett Urge och var tvungen att göra om Bloggen... Störigt som in i helvete ^^

skulle vilja ha den här bilden på något vis...
men som sagt så suger jag på HTML-kods mojs så jag
kan ju ta och suga av mig själv innan det kommer inträffa...

LINA!! :)

Igår var sista skoldagen innan lovet. Toppen! Vi fick ingen fullständig Bhuddafredag för någon tyckte att vi skulle ta vårt Skolfoto klockan halv 11 (vi börjar vanligtvis klockan 11.20) Men vi grät inte såå jättemycket över det faktiskt. Sen efteråt så gick vi inte och åt någonstans för Isak och Jens tyckte inte att de hade råd med sånt tjafs. Istället kom vi fram till att vi skulle till Isak och äta nudlar, det fungerar ju aldeles utmärkt det med. Men Julle skulle (Åh fy!!) möta sin kära syster Lina på tesen (inte fan han han det inte, Dåligt av dig Julle) så vi hade inte tid att äta något. Jens och Isak däremot glufsade i sig en massa mat (antar jag, jag var ju inte med (följde med Julle och mötte kära syster))
Men Lina hade kommit till Tesen mycket tidigare än vi (Julle) räknat med (Du suger Julle (Nej men uch vad hemsk jag vart, du suger inte alls, du är bäst)) och hon hade tröttnat på att vänta på sin tröga bror så vi bestämde att vi skulle mötas Hemma hos "familjen Ekstrand och mamma" istället... ungefär tio minuter efter att Jag och Julle rammlat genom dörren knackar en väldigt glad Lina på fönstret i köket.
Lina visar sig vara precis lika trevlig och rolig som Jag trodde hon skulle vara. inga överaskningar där inte *Besviken*

Efter att ha smällt i oss en mycket välsmakande (betydligt bättre än Väldoftande (det där förstod bara jag *stolt*)) Moussaka (<--- hur fan stavas det då?) så slog vi oss ner framför Tv:n och påbörjade en Film (vid namn?) som ingen av oss orkade se klart efter att vi pausade och ersatte med "Postkodmillionären" för att Gunilla skulle ut i köket och göra något, så vi såg på "Idol" också Istället och efter det satte vi igång en film om Beatles som jag inte riktigt tror jag hängde med i till 100%. Sen var jag så död att jag typ inte Orkade åka hem så jag sov hos Julle ist. Därför tyckte mina underbara (-.-) föräldrar att jag skulle komma hem tidigt ikväll... så då fick jag väl göra det då... 
           
         Jaja nu vill jag hinna publicera det här inlägget innan klockan 0.00 så jag slutar nu
                       Ha en underbart vacker natt (Öh..)//Cissi

FUCK! jag han inte publicera det innan klockan 0.00.. jaja då kan jag ju lika gärna ta lite till...
När jag vaknade idag.. igår.. fan va irriterande så somnade jag om igen. Uch jag sov jefla länge. jag har ju den tendensen..
Pga det har jag varit ganska dåsig typ hela dagen... men jag lyckades ändå med bragden att utklassa familjen Ekstrand på "Neger och Precident" efter en väkldigt delikat måltid (uch vilken inställsam jävla komentar, Gunilla läser ju inte ens det här)
Sen var jag tvungen å gå då pga mina älskade målsmans. Satt hemma och tittade på "Svensson svensson" och "brottskod försvunnen" med min egna familj (Bläh..) resten af kvällen. har också upptäckt att det är en Jefla massa bloggar som ska läsas nu för tiden. Julles, Sigges, Esthers, Roberts (fast han har ju inte skrivit på jättelänge), Nathalies och Idas. Hjäälp!! *springer runt i Cirklar och river av mig håret. Grabbar tag i en brödrost och springet ner till Tempo, trycker ner brödrosten i halsen på kassörskan, våldtar henne och springer hem. Upptäcker att jag ju vill ha rostade mackor imorgon. Springer tillbaka till Tempo men en brödkniv, sprättar upp halsen på Kassörskan, tar Brödrosten och kutar hem igen, efter att ha tagit en liter Fanta och en Pringlesburk och stoppat 29.90 i enronor i den lilla elektroniska myntburken.*

Tro inget, det är jag som suger!

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen (Sluta tjata om det din jävla ätstörning)
mitt internet har börjat dö kl 11 igen i vanlig ordning. Jag hoppas verkligen att pappa tar bort det åt mig på lovet. annars blir det lever-ätning.
Väldigt skön dag idag, vi skulle skriva bokrecension (jag hade inte läst ut boken [fy på dig cissi] eftersom jag trodde att man ändå inte skulle skriva om slutet så vafan) jag blev lite kallsvettig när vi fick ett papper med frågor som vi skulle besvara, en av frågorna var nämligen "Hur reagerade du över Slutet?".. Ups, piss och skit, men jag snirklade mig ur det genom att inte få plats på de ynka två A4 (med jätte-rader) som vi var tvugna att hålla oss innom.
Sen fick vi tebax Matteprovet... Jag är nöjd I have to say (jag måste ju säga det eftersom jag fick alla rätt [Skryyyt [men neje]]och är jag inte nöjd med det (Agnes) så kommer jag bli nerslagen och få huvudsvålen uppbruten) gick lite sämre på Biologin, men jag ska inte klaga. Jag förtjänade inte ett skit bättre så...
Jens och Julle fick såklart skitbra de fikusarna... Jag kanske ska ta å bryta upp deras huvudsvål *klur*
Vi åt Lunch.. (No shit..(Jo faktiskt.. för Julle iaf, jag smakade inte primärkonsumentmaten men den smakade tydligen inte kul)) lyckades inte tvinga i mig sådär väldans mycket så vi tog Sigge under ena armen och Emil under den andra och stack till McDonald's efter Japanskan. Jag börjar tillbringa aldeles för mycket tid på dåliga Hamburgerställen... FY!
Sen så Hjälpte Julle mig att dela ut tidningar (Alla som är vakna kl 8.30 på Fredag morgon; RIng mig, eller Sms:a elller va fan som häldst, få mig att minnas att jag ska säga upp mig iaf) det var uppskattat as hell. Ibland får jag för mig att jag typ aldrig visar uppskattning för någonting (får för mig?? det är ju så.. eller?) jag säger inte att jag blir glad när folk gör snälla saker... det är inte bra av mig. det borde jag fan börja med. Men bara så ni vet så är det inte alls så att jag inte uppskattar er hjälp, sällskap eller vad det nu är ni gör som ni inte får upprättelse för, Det gör jag nämligen, jättemycket. Jag bara suger på att säga snälla saker, Dra åt skogen med mig men så är det tyvärr..

Nu ska jag sova iaf.. eller ja internet dör ju så...
  kram alla och glöm inte att ni gör mig jätteglad ^^//Cissi

"Där haren går skall ingen annan stå"

Idag (Igår då.. suck) har det faktikskt hänt saker som är värda att skriva om. Jag och Isak smugglade in oss på Morgon-Biologilektionen för att vi skulle kunna gå och föda oss på Mongolian sen. Vi tittade på en levande och väldigt smit-benägen liten filur. Vi hittade en död av samma sort (den var lite mindre smitig) vi var otroligt fashinerade iaf. Vi tillbringade den långa håltimmen som uppstod med att låta Aylin skriva vår Labb-rapport och sen käka mackor i bamba.
På svenskan roade jag mig med att Rita av Isak
Efter Mongolian-besöket (som inte slutade med att vi hoppade på Jens med våra ät-pinnar (vi berättade vad vi gjort med hans Cola förra gången så det var han som hoppade på oss)) åkte vi hem till Isak och satte igång Game-kuben (som vanligt?) Men efter att jag sovit ruset av mig i typ en timme så skulle isak iväg och träffa Mario vid slussen, för att dels återförenas med sin mobil och dels hälsa på Kollo-folk.
Vi andra stack nästan helt utan förvarning hem till Sigge som, godhjärtad som han är, släppte in oss frusna stackare i sitt varma goa hem. Vi satt och lyssnade på tre olika låtar spelade från olika delar av rummet, samtidigt. Sen hittade någon ngt kul på youtube http://www.youtube.com/watch?v=Ahg6qcgoay4 väldigt skojj idd ^^

Sen gick alla till sig och åt. Och efteråt möttes vi i Videobutiken i aspudden. Vi hyrde "I am legend" och drog gärnet hem till Jens (efter att ha provianterat på Willys såklart)
Efter filmen så satt vi typ nerdrogade ett tag. Jens hittade en rubiks-kub (hans hem så han visste väl vart den var innan) och tog på sig uppgiften att lära mig hur man löser sådana. Jag lyckades väldigt nästan, ett litet slarvfel på slutet bara. Sen han jag inte med tunnelbanan så jag missade sista tvärisen och gick med Julle hem ist. pappa fick komma och hämta upp mig.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn och drog iväg ett mail till allas vår Mauritzius-människa. Sen loggade Oskar Zelisnski in på msn. Han var ganska ordentligt packad och kunde inte skriva ordentligt, så han fick den briljanta ideén att ringa mig och be om ursäkt för att han skrev dåligt. Det blev enligt mig ett ganska komiskt samtal. men det bröts tyvärr efter ett tag.

   Nu så ska jag ta å sova.. Gonatt/ /Cissi

Mensvärk "Grrrr" *Äta lever*

Man tycker att nu när mitt internet har sutat dö klockan 11 (peppar peppar ta i trä *slå Julle på huvet*) borde jag ha mer tid att blogga. Jo visserligen, men jag har plötsligt en massa att göra om nätterna (Sova tex -.-) och jag har typ aldrig någonting att skriva om.
Skolan idag var kort och trevlig. Ingen engelska för vi skulle läsa våra böcker. Gjorde vi det? Så fan häller!
Sen så hade vi kort matte för Attila tyckte att det inte fanns något mer att gå igenom. han lyckades dock med världens ägning av mig. Han hade just visat hur man skulle lösa ett tal på tavlan och jag säger att jag löste det på ett annat sätt. Då suckar han högt, tittar på mig ett tag, vänder sig sedan mot rästen av klassen och säger "Jaja, låt Cissi göra som hon vill"... jag fann det utalandet väldigt humoristiskt.
Sen hade vi biologiprov. Jens tog en jävla tid på sig så vi andra satt utanför och lekte med Julles vackra kortlek medans vi väntade. Jag blev jättearg på Julle för att han trodde att han skulle komma bättre till om han lät Isak vinna istället för att låta mig vinna... Ruter tre på dig din jävel (visst är det ruter?)
Sen så gjorde vi en förbisväng till McDonald's och en otroligt kvick visit på ÖoB också (jag har ju det godiset kvar ju) Sen stack alla hem till sig utom julle som följde med och hjälpte mig dela ut tidningar, nu när jag inte har min tappra hjältinna matilda vid min sida längre. (Öh.. jo men det där lät ju inte fjolligt alls)
Sen åkte vi hem till honom för att få en anledning att plugga på Japanska-glosorna. Jag kunde dem perfekt. de satt i typ en halvtimme, Max -.-...
Jag orkar inte publicera det här efter klockan 12 så jag funderar på att börja avrunda det nu (mitt internet hatar mig för tillfället så det kommer att ta minst 19 halvtimmar att laga honom.. oj förlåt.. det slank in lite trolle där också. Äch det dör ni knappast av)
Jaja.. Hej med er nu allesammans //Cissi

Jo just det ja En väldigt snäll liten tant gav oss varsin Daim för att vi gav henne tidningen ^^ det var ganska gulligt. Funtar på att lägga en "Tack-lapp" i hennes brevlåda...


Oj jag har inte skrivit på en vecka!

Ska dra en sammanfattning av senaste tiden...

Lördag:
vad fan hände i lördags?? Jag tror att vi gjorde något... JO! jag minns vi tittade på mer film, hemma hos Albin den här gången (vi gjorde säkert något innan också *tänker* ... kanske inte) först såg vi "Butterfly effect" om en kille som reser fram och tebax i tiden... joxigt. sen började vi se på mumien, men matilda skulle hem så hon drog iväg med mig innnan den var slut (den hade väl knappt hunnit börja?) ...

Söndag:
På söndagen hände inte ett skit. Jag läste min bok som en galen hummer och städade mitt rum samtidigt som jag smsade med Julle. Inte så speciellt skojj att skriva om...

Måndag:
Cissi glömde sitt busskort i måndags och var tvungen att rulla som en galen iller mellan Linde och Valla torg för att hämta det. Men hon han till skolan iaf. träffade fredda också och han med att prata med henne om ingenting (brukar bli så) ett tag på tvärbanan. Sen så kom Jens med en jobbig gåt-jävel som plågade skiten ur oss (mig och Julle... Isak kunde den tydligen redan) men vi lyckaddes lösa den innan jag skulle iväg till Karolinska och göra EEG-test (bajs)
Det var inte så jättehemskt, men jag fick ont i huvet efteråt... Mych... Sen åkte jag hem till Julle.. väl? Jo.. jag fick stuvade potatisar ^^

Tisdag:
Svimmade på Biologin. Förlåt alla som jag skrämde slag på. Sen var Martin borta igen så ingen Japanska. träffade ett par människor från genchiken (stavning på det där?) de sa en massa och såg allmänt roliga ut. jag typ halvsov så jag vet inte vad de riktigt sa egentligen...
Var på bofen för första gånden på evigheter... Jag hade tydligen blivit avskriven.. jaja. sen så skulle jag dela tidningar. julle kom och hjälpte mig (Fuck.. nu glömde jag bort att säga upp mig) .. det var väldigt trevligt.

Onsdag:
Show and tell... Det var väldigt skojjigt.
Sen så ja... vad gjorde vi i onsdags?.. jo vi (jag och julle) skulle vänta med Jens på matilda... sen åkte vi hem till henne ett tag...

Torsdag:
vaknade och var inte så pigg (mådde dåligt altså, inte bara trött) så jag stannade hemma till och med lunch. kom efter halva datakunskapen och stannade på matten. Pluggade en massa massa... massa massa massa.... Han läsa ut svenskaboken! känns som om jag gjorde ngt där emellan... men jag minns inte... (omöjligt att minnas vilken dag som var vilken här)

Fredag:
Stack till skolan och skrev bokrecension (så jävla härligt att ha den ur vägen nu ett tag) blev dock inte klar så jag ska skriva färdigt på måndag...
Efter det så stack vi och åt pizza i örnsberg och sen vidare hem till Isak och spelade Smasch... Jag var tyvärr inte på smasch-humör.. Men jag spelade på ändå... ett tag iaf.
Sen gick alla hem till sig och provianterade innan vi sen möttes igen (alla utom Isak) hemma hos Matilda. Vi skulle bli presenterade för Markus nämligen (vaddå "vi" (du måste sluta med den där skiten!) det var Jens och Julle som skulle bli presenterade) Det var väldigt trevligt iaf.. Jag har inte träffat Markus på hur länge som häldst..


   Jaha, det var det det... Jag ska ta och sova nu så jag klarar av att lyfta armarna imorgon, Godnatt värladen!! //Cissi

*har inte lust att skriva en rubrik idag*

På morgonen som inledde denna dag (okej dagen innan denna dag eftersom klockan är över 12) var jag av någon anledning väldigt konstruktiv. klockan "ringde" (det är ett fågelkvitter-ljud så man kan inte riktigt kalla det för att "ringa") en timme efter 6 och jag hoppade upp och gjorde mig i ordning, typ stoppade i mig näring, hällde vatten och tvål över mig och placerade tyg på min kropp.. ni vet sånt. sen hade jag en massa tid över så (istället för att göra samhällsläxa) jag tänkte att "fan jag tar och sätter upp lite krok-jävlar i mitt rum".. Tänkt och gjort. Jag vandrade ut i kapprummet och vidare in i garderoben efter en hammare och lite krokar. Jag hittade inga krokar så mamma fick komma och peka ut dem åt mig. sen strosade jag tillbaka in i mitt rum och bankade som fan i nästan en kvart... sen vart det klart. lite snett kanske. men men...
Hoppade iväg till skolan för att äta lunch med folk. tänkte att jag kanske skulle träffa på Isak på tunnelbanan, men han hade redan åkt för länge sen den fikusen, fast jag lyckades skrämma honnom iaf.
Sen så väntade vi länge... matsalsmojjen öppnade ju inte förens om en timme. men vi hade kul ändå när vi väntade.
sen så åt vi fiskpanetter och skrattade åt Julle som var tvungen att äta broccoli (skit samma om han gillar det, vi skrattade ändå åt honnom (vi måste göra så för vi känner oss underlägsna annars (fast broccoli är otroligt vidrigt så.. (nej nu ska jag lägga av med parenteser))))
Sen så fick vi sätta oss där vi hade lust (Helvete! jag skulle ju låna om boken!! och ja måste läsa ut skiten till Måndag, kan fan inte träffa någon i helgen!!) och läsa i vår bok. Läste jag? Nehedå... inte fan gjorde jag det. Jag kunde ha läst en massa, men jag sket som fan i det. Jaja... jag får väl ta och bli eremit eller så, så jag blir klar med bokhjäveln (Måste fixa samhälle ochså jue)

Sen så skulle jag och Isak kolla efter plankton.. yay. Zilinski kom och hoppade på oss också, han var speedad som fan och praktiskt taget studsade fram. skulle inte blivit så förvånad om han slängt sig i vattnet.. eller slängt Mig i vattnet häller för den delen... Han och Isak hade väldigt roligt åt diverse skit när vi tittade på vår fångst i mickroskåpet (*Harkel* En Stereolupp var det faktiskt) sen. De dödade halva populationen i burken med hjälp av några droppar "Yes" .. sen hittade de en Myra som de hade väldigt kul med (Oj... det där lät ganska fel) .. jag satt och skrev rapport under tiden.

Sen så åkte vi till Södra Latin och träffade matilda. ganska onödig handling för efter det så åkte alla hem till sig (eller tja, jag och matilda åkte till Globen för att plocka upp en väska som hade joxat igår, sen gjorde vi misstaget att låta matilda äta en glass, gissa vem som var hypad som fan resten av kvällen?) Eftersom alla stack iväg åt var sina håll så hade jag tid att gå på Yogan... det var trevligt (jag kom ganska sen iof.. men vafan) vi flummade till det lite mer än vanligt på slutet.. stod typ in en ring och mässade till en låt som är väldigt väldigt treflig.. skojjsomfan.

Sen så stack jag hem, åt, gick till matilda, åkte iväg till Aspudden och mötte människorna påväg mot Willys för att proviantera inför filmen, nästan vid Aspuddsparken. (snudd på Per-mening?..) Vi hakade på och sen vidare hem till Jens. Där satt vi och tittade på "tropic thunder". måste erkänna att jag inte var så väldigt inne i filmen... Vi såg på "happy tree friends" också innan.. uch... jag typ halft skrattade halft grät ihjäl mig.. Uch... stackars .. uch.. jaja...

Sen klockan 21.10 så bestämde vi oss för att stänga filmen och sticka till älvsjö där Albin skulle spela (kl21.30). kl 21.20 kom vi därifrån (från Jens altså) var vid älvsjö kl 21.59 (spelningen slutade 22.00) well.. Albin åt inte upp våra levrar iaf.
Vi träffade på Demba också, liten värld (han bor ju i Älvsjö så så konstigt var ju inte det)
Sen åkte vi till Årstaberg och satt där i en kvart innan tvärbanan kom (Sigge smet dock med tåget innan) då åkte vi åt olika håll allihop... eller ja...

   Nu är jag trött faktiskt så jag tar och avslutar med orden; "ta inte min tandborte" //Cissi


Bakåt-dag och massa bilder

Jag har hittat min sladd som kopplar ihop mobilen och datorn ^^ *danska jenka på soffbordet* så nu kan jag äntligen lägga ut bilden på utsikten från Jens sovrumsfönster för en herrans massa veckor sen (time flies)




vi kan ta lite mer bilder när vi ändå håller på...




Robert med tandborsten i högsta hugg... samma kväll/morgon.. jaja




Jens, påpälsad som fan.. utanför burgerking... dagen då värmdö mötte kärrtorp i fotboll (am I right?)






Kärrtorps hejjaklack... Emil, Mario och Cicci





Mario, hos mig efter att vi hade varit och bowlat... roberts hand tror jag




okej... ska jag ta lite om idag också? Vi kan göra det baklänges bara för att...
Senaste timmen har jag städat i min sopkontainer (aka mitt rum) jag hittade min sladd och satte igång att ladda över bilder istället...
innan dess så var jag ute i tyresö nationalpark och grävde ner mig i marken för att kunna koncentrera mig på mitt Samhällsarbete. Tyvärr glömde jag papprena hemma så det vart inte så mycket med det. Det var det jag gjorde nästan omedlabart efter att jag hade kommit hem från skolan, stannade till på vägen och inhandlade nötkräm och trallsnakke-pengar.. jag har två nötkrämer kvar föresten... *slurp* detta köpptes på Liljeholmen efter att jag hade sagt adjö till Julle, och Isak och Jens minuterna innan. Julle åkte blått tåg. men han överlevde (eller iaf hans sms-kapacitet)... Skolan avslutades med Matte som var ganska som vanligt... Liten aning tröttare bara...
Det var dels pga av datakunkapen som känndes väldigt meningslös idag (precis som alla torsdagar) vi lyssnade lite på Ergonomi-snack (vem sitter ergonomiskt som fan just nu... inte jag iaf) från torbjörn sen fick vi leta efter diverse tjafs på internet..
Lunchen var trevlig... Spaggetti och köttfärssås. gottigt... jaja..
Samhälleskunskapen var faktiskt inte alls så sövande idag, och jag var ändå trött innan. Vi skulle diskutera angående invandring och brott, och utgå från en artickel som jag tyvärr inte hade läst. hade jag gjort det hade det varit ännu trevligare... men det var skojj ändå, jag tycker ju om att diskutera så...
Precis innan hade vi inte haft Japanska utan Gymnasiets första Håltimme! Jag och Julle satt utanför klassrummet hela en och en halv timme... vi hade inget annat för oss, som vi faktiskt orkade...
Det var väl hela dagen antar jag... ^^

  JAA!! Matilda skickade Just (nanna) till mig.. fan vad jag har saknat den!!
   oh well nu är det dax att vakna Godmorgon *snoozar* //Cissi

Nostalgi-tripp

Idag slapp jag inte undan lindrigt... inte bara var jag tvungen att dras med Jens Julle och Isak hela skoldagen, nej de hade dragit med sig agnes ockå, jag fick inte en lugn stund ifred med min äppeljuice, fan ta er. Däckade på Biologin, gör jag typ varje onsdag känns det som. Vi skulle se en film om vattnet och dess ekosystemerier... Filmer är allmänt sövande på skoltid, sen handlade det om ngt som jag var totalt ointresserad av för tillfället, så satt jag och lutade mig mot Julle också... fan ett under att jag höll mig vaken såpass mycket som jag ändå gjorde...
Sen orkade jag inte göra läxan (vi fick tid att göra läxan till tisdag på lektionen) utan jag satt och ritade lite istället...
När skoldagen var genomliden (5 timmar inkl. raster är fan inte mycket lidande egentligen) så hade jag bestämt träff med Ylva vid Skanstull. Vi skulle och hälsa på vårt gammla barnfängelse. Det var väldigt trevligt, träffade både gammla människor och lärare. Vi kollade på när 8:orna... eller ja de är ju 9:or nu, iaf såg vi på deras teaterlektion, mycket trevligt. Det känndes inte så konstigt att komma tillbaka faktiskt. alla var sig lika och så. liksom inte någon stor förändring. Men så har det ju bara gått lite drygt ett sommarlov...

Jag och Ylva tomtade omkring lite mer vid skanstull efteråt också... Ylva skulle träffa en vän vid pressbyrån så vi gick till "Mini-IKEA" som fanns i en underjordisk lokal under själva Ringen-galerian... Cissi studsade omkring och var helt jävla salig i 25 minuter. hon lyckades få med sig en tavelgrupp därifrån också, hur fan gick det till. Jag var nog i trans eller ngt där inne...

Cissi och Ylva upptäckte också att världen är ännu mindre än de trodde. Visst vi har fattat att världen är jefligt liten... men helvete... den är ännu mindre än så tom.
Jaja... sen har jag delat ut tidningar och inte pluggat...
Hmm... jag borde fixa datakunskaps skiten :\

nej nu ska jag placera datum på en del bilder... det kan vara skojjs att ha koll på..
           min tacka hälsar dig// Cissi


RSS 2.0