Grattis Ylva 16 år

Fuck jag skulle skriva en grinig insändare till den sorgliga insändaren från häromdagen... brb
Okei... Grinig insändare skriven!!

Idag har Cissi haft sovmorgon och Matte... Imorn är det prov... det går nog bra tror jag.. hoppas jag *skallrar*
Efterskolan åkte hon till Ringen, skanstull, och köppte julmuffinsstearinljus (fyrordsord, yay!) och en ovissnande blomma av plast till Underbara toppen-Ylvs. Hon blev glad (verkade det som iaf...) Cissi satt sedan i dryga timmen i Ylvas skolas kafeteria-moj och åt hembakad tårta med vindruvor och mandarinklyftor.. Jumjum
Sen åkte Ylva och Cissi till Medis-Skanstull, närmare bestämt Boulevardteatern och inhandlade biljetter till "en komisk tragedi" på fredag...klockan 7... i think... Den verkar otroligt underhållande om man får tro Ylva.
rästen av kvällen har jag mest suttit och varit patetisk framför tvn... Ritat en del har jag gjort med...

nej nu är det Stopp. Puss och Knull //Cissi


Ignorera

Cissi är allmänt Fuckad.. hon har ganska dålig koll på tiden i allmänhet och vet inte om hon är pigg eller trött, dels för att hon har varit uppe hela natten och sovit hela dagen med anledning av en viss spökbolls-turnering, och dels för att hon dumpat sin klocka i en påse eller något någonstans med anledning av den blåa utstyrsel hon hade på tidigare nämnda spökbollsturnering.

Cissi älskar spökboll och hade det väldigt trevligt och skulle mycket gärna göra om detta flera gånger om.

Dock är inte Cissi på lika toppenbra humör längre. När Cissi blir lämnad ensam utan någonting att göra tenderar hon nämligen att tänka för mycket, vilket oftast resulterar i att hon kommer fram till att någonting på något vis är skit. Denna dag är inget undantag för detta. Cissi har kommit fram till att hon är en dålig lyssnare eftersom hon inte vet hur det känns att vara ledsen över något riktigt problem, och Cissi avskyr när folk mår dåligt och hon inte kan göra något åt saken. Cissi vill kunna ge tröst på ett djupare plan än "jag vet hur det känns" och "det ordnar sig" eftersom det bara är trams ändå, för Cissi vet inte hur det känns och det är inte alls säkert att det ordnar sig. Cissi vet inte vad man vill höra från folk när någon man känner har dött så därför vet hon inte vad hon ska säga...
Som Jens påpekade är det väldigt Ironsikt att må dåligt för att man inte kan göra något åt folk som mår dåligt, och visst, jag håller med. Det här är ett Jävla skitproblem som inte betyder en fjärt någonstans, så ni gör väl visast i att bara ignorera det coh låta mig tramsa ifred. Men det är väl bra att ni vet om att om ni mår dåligt så bryr jag mig en hel jävla massa även fast att det kanske inte verkar så när jag inte vet vad jag ska säga.

nu ska jag med sova //Cissi

Personporträtt by Matilda Berkell

Efter noga övervägande har jag kommit fram till att jag inte ska göra en
Ask :( eftersom den skulle bli sorgligt tom...
Jag har inte bloggat sen sist (bapa! 3 poäng till cissi... +1p till eftersom hon visste att sångfikusen i kyrkan Hette Kantor.. eller tvärtom) för jag har haft en jävla massa för mig (not really) egentligen tror jag inte på att jag... vänta... stopp,  jag börjar om

Hej. Mitt namn är Jenny Cecilia Wallin. Jag är född den 18 December år 1992 och bor med min mor, min far och min plåga till bror i en 4:a i Södra stockholm. Jag skrev om min svenska-personporträtt om Farmor idag eftersom jag hade gjort en massa skitfel förresten...
*Tejpar fingrarna*
Jo jag ska komma till saken här. Really så finns det ingen sak att komma till saken som jag sa till Matilda häromdagen när vi satt i bilen, fullt påklädda och oerigerade... jag borde sluta snacka [skriva Jaja] skit.
JA... på tal om matilda! Hon, Matilda, har skrivit ett personporträtt på svenskan om lilla Moi (Känner mig mycket hedrad idd) jag tyckte att det var aldeles optimalt fint skrivet och jag tyckte iaf att hon hade träffat mina trevliga sidor (det här börjar låta mer och mer självgott) bra... underbar som hon är så har hon såklart utelämnat allt skit som finns att skriva om mig ifall man vill... Jaja.. här är den iaf... All cred goes to Matilda:


En regnig dag           

Jag står under en bro och väntar. Regnet står som spön i backen och folk springer fram och tillbaka och försöker skydda sig från att bli blöta. En del har paraplyer. Folket som rör sig runt omkring mig ser allmänt sura och grå ut. Plötsligt kommer Cissi vandrande med en enorm väska på axeln och med skorna i handen som hon svänger lite lätt med. Hon, med sina orangea byxor och sitt gula linne, lyser och sticker ut från mängden. Hon har som ett sken runt sig där hon går. Hon ler, inte ett litet leende utan ett sådant där man kan skymta tänderna. Hon ler med hela ansiktet.

Väskan dimper ner vid mina fötter och hon ger mig en kram som hälsning. Jag som lyckats hålla mig någorlunda torr blir då helt dyngsur. Det droppar om Cissis mörkblonda hår. Vi börjar gå hemåt och under tiden diskuterar vi om huruvida tid finns. Hon har en väldigt annorlunda, men effektiv argumentationsteknik. Hon visar tydligt vart hon vill komma och skojar lite lätt om det.

Vi kommer hem till hennes lägenhet. Den står tom och öde. Hennes föräldrar och lillebror är kvar i stugan ute på Dalarö. I Cissis rum är allt organiserat efter "allting överst"-tekniken, dvs. att alla saker hon använder ligger framme på golvet och på alla hennes möbler. Dock har hon delat in golvet i sektioner där hon har diverse högar med olika saker. Hon böjer sig ner, börjar gräva i en klädhög och ser mycket nöjd ut samtidigt som hon drar ut två blåa benvärmare. Hon råkar riva ner rubix-kuben som låg i hyllan bakom henne och börjar lösa den. Jag hittar en hög med teckningar hon har gjort. Motiven är väldigt varierade. Det finns några få självporträtt tom. Det är en av hennes talanger, att rita.

Senare framåt kvällskvisten beslutar vi oss för att baka kladdkaka. Detta är inte en helt ovanlig företeelse. Som vanligt är det jag som får ställa in kakan i ugnen eftersom Cissi aldrig känner för att övervinna hennes rädsla för ugnar. Till baket tittar vi på Disneys "Tarzan". Cissi sitter bredvid mig på golvet och mumsar på sin kladdkaka. Hon ser mycket koncentrerad ut. Hennes näsa rodnar lätt allteftersom hon blir mer och mer sentimental och känner sympati för händelserna i filmen. Hennes stora, blågröna ögon blir aningen tårögda och ansiktet bleknar en aning.

Jag vaknar klockan 11.43 dagen därpå. Cissi sover fortfarande på golvet intill mig. Hon ser lugn och fridfull ut. Man blir lugn av att vara med henne. Hon är alltid glad och trevlig. När man är ledsen och behöver tröst finns hon alltid där för en. Jag går upp och sätter mig på balkongen. Jag tar med mig boken ut. Jag vet med säkerhet att det dröjer länge innan Cissi vaknar.

Nej nu ska jag förklara mig angående msn-sex .. se ya//Cissi


Ask <3 (borde jag göra en Ask :( med?)

Jag fick lust att göra en lista med saker som jag gillar (inte alls insprirerat av julle.. vad fick er att tro det?)... det är dragen slumpvis ur en ask jag har i hyllan hemma. Det är saker/människor som betyder mycket för mig. saker/människor jag tycker är viktiga. eller saker/människor som jag tycker ser allmänt roligt ut som ord... Saker/Människor som jag blir glad av helt enkelt...

Jöhö-lista:
 -Tommahawker
 -Punkter...
 -The Simpsons
 -Disney
 -Knasen
 -Klass 9b
 -Manga
 -Lars Winnerbäck
 -Norrsken
 -Dragon ball
 -"nova"
 -Trafiktrolle
 -Benvärmare
 -Julian
 -Minnen
 -Hendrik Elmér
 -Parlamentet
 -Säkerhetsnålar
 -Aspuddenfolket
 -Saltkex
 -Koppglass
 -Björn Gustavsson
 -Tåhävningar
 -"HerrGlad"
 -Bambu
 -Soran Ismail
 -Vinden
 -ShoutOutLouds
 -Nostalgi
 -Gem
 -Jordgubbar
 -Småkompis
 -Månen
 -Drömfångare
 -Krukväxter
 -DeathCabForMyCutie
 -Oboy
 -Moln
 -Kimmono
 -Nv1b
 -Randigt
 -Grisar
 -Bart Simpson
 -Vargbröder
 -När folk står för sina åsikter
 -"Knappen"
 -Konfafolket
 -Färger
 -Esther
 -"Karathis"
 -Kp-webben
 -tomheten
 -Matilda
 -Åsikter
 -Kina
 -Johan Glans
 -Ramar
 -Vattenfärger
 -Magnus Betnér
 -Musik
 -Lisa Simpson
 -"Sorrow"
 -Prickigt
 -Snäckor
 -Ekologiskt
 -Tandborstar
 -Tecknade "barnfilmer"
 -Spontanbad
 -Ylva Karis
 -"måntråden"
 -Fingerplock
 -Fickor
 -Ösregn
 -Mickelsmäss
 -"Thrall"
 -Stjärnor
 -"HultNisse"
 -Samorost
 -Solen
 -Knappar
 -"DeLoi"
 -Pridefestivalen
 -v.ä.n.n.e.r
 -Per Gessle
 -Yttrandefrihet
 -Linköpingsfolket
 -Livet
 -Ineligensvakum
 -Teckna
 -Överlycka
 -Tavlor
 -Sniglar
 -Konstant tjat om nr 23
 -Pussar
 -Japan
 -"Shima"
 -Dansa på en brygga
 -Ankor
 -Självironi
 -Crank
 -Människor överlag
 -Rökelse
 -Kinesiska
 -Thomas Dileva
 -Enya
 -Gulligt
 -Matildas feltolkningar
 -Fotografier
 -Rutigt
 -Persienner
 -Folk som är riktigt korkade
 -Dofter
 -G-klaver
 -När man får en vikt på 50 kg, tappad från 11 våningen, i huvudet
 -Morgnar
 -Skoluniformer
 -Kramar
 -Levande Ljus
 -Att argumentera mot trångsynta människor (att säga emot dem bara för att..)
 -Stenar
 -Göteborg
 -Att reta Julle ^^

Jag tar en kort "nöhö-lista" också... kan behövas det med ^^

Nöhö-lista:
 -Trångsynta människor
 -Mode
 -Att kliva upp ur sängen
 -Svart
 -Diktatur
 -Militären
 -Läxor
 -Människor överlag (igen^^)
 -Språk
 -Unika katter och hundar på var sin sida om en mur
 -"Livets uppkomst"
 -att Svimma
 -Människor (oftast tjejer) som låtsas vara dumma i huvet

Hjalmar

Lyssnar på Lite låtar på YouTube.. Just nu "Heartbeats" med The Knife. Nostalgi!
Det har varit något av en nostalgivecka för mig... störigt. Fast sån är ju jag... förr eller senare får jag återfall.
har tillbringat kvällen med att lära en mer eller mindre hysterisk matilda lösa Rubikskub. ena benet gnagde hon av i ett raserianfall.. för övrigt är jag intakt.
Imorse vaknade jag av ett förskräkt tjut. sekunderna senare flyger en dödsförskräkt, blond kille i skotskrutiga kallingar ut genom mitt sovrumsfönster... jag tänker inte mer på det utan somnar om igen.
Idag har matilda studerat mig på Djupet inför sin svenskauppgift. Jag städade och sorterade mina fina foton... måste ta slut den rullen som jag har nu...
Sen har jag spelat innebandy med min familj... alltid lika trevligt. vi spelade faktiskt lite pingis idag också, för omväxligs skull^^

Sen åt vi pizza och tittade på "Planet earth", väldigt mysig film är det. Natur-dokumentär med väldigt mysiga bilder och sånt skit. Funderar på om jag inte skulle älska att vara Naturfotograf...
Senare så spelade vi lite AoE och sen skulle jag tydligen lära Matilda att lösa en rubikskub.

Nu fastnade jag på Kp-webben ^^ kanske ska ta å avsluta här//Cissi

(ps. läste Adams blogg också ^^)

Kort som fan dag

La jag inte upp ett inlägg igår!? jag var ju uppe jättelänge...

Iaf... I härlig Attila-anda tänker jag inte ta upp USA-valet (en vän till mig fick mig att inse att jag inte vet tillräckligt om någon av parterna för att Hejja på Obama (Gjorde det bara för att det var det som man "skulle") egentligen så tycker jag nog inte att det han säger är speciellt bra det häller) efter som det gör precis Alla så.. Skit på er och gå och krama en ponny-hingst.
Idag var det kort-dag... alltid kul. Inte Biologiprovet kanske... jag minns fan inte vad "Bio-acumulation" (?) är... Sånt borde man inte behöva kunna.
Matten och Engelskan var ganska likgiltiga... Så jag varken dog eller överlevde.
På bussen satt vi och tramsade som fan. Seriöst, så tramsiga har vi nog aldig vart. Zilinski-mannen kom och tyckte vi var dumma i huvet.. Skojj ^^
Sen så åkte jag hem med Julle och Tittade på Monty Phyton (jag vete fan hur det stavas) och åt Penn-pasta (rå)...  Och min familj hatar mig inte ^^ jag har allt jag behöver för att klara natten
    Just det, Isak, jag planerar en visit hos din näsa inatt så var inte förvånad om du vaknar med bitmärken^^//Cissi

Slutt på det roliga

Idag var första dagen efter Lovet... eller som Jens och Isak bestämde sig för att kalla det "Lektionsuppehåll" .. eller "Studievecka"... jag minns inte vad de Faktiskt kom fram till efter att ha gaggat i för många minuter för att jag skulle hålla intresset såpass uppe att jag faktiskt minns vad de sa till slut. (Per)
Efter 10 minuter på Tvärbanan denna morgon kom jag fram till Att jag lämnat mina kläder hemma. Det låter extremt tankspritt... sätta sig på Tvärbanan utan kläder... men det var lite med to it faktiskt. Jag hade nämligen Idrott första lektionen och Jag hade Gympakläder (de flästa anser det vara en Clownkostym) på mig. Jag smsade Aylin för att kanske kunna snylta något av henne.. men hon hade gått hemmifrån så jag fick klara mig ändå.
När jag anländer vid Hornstull får jag vänta en jävla tid innan det dyker upp en buss.. och bussen som då kommer är 153:an. Vilket råkar vara just den buss som Isak Jens och Julle åker med. Så jag fick trevligt sälskap där jag.
Framme vid vår kära Gymnastiksal förklarar Hasse att vi ska se på Film så vi behöver verkligen inga Gympakläder... vilket passar mig optimalt bra just denna fina start på veckan.
Vad fan hände på samhället?? Jag har total blackout... Nada I remember... Konstigt (näh inte riktigt..)
Iaf.. på klasstiden fick vi veta att det ska spelas "nattspökboll" senare in i månaden... Lät otroligt roligt tyckte jag, jag har haft riktiga humörsvackor vissa perioder när jag tänker på att när man gått ut gymnasiet eller när man slutat ha Idrott kommer man antagligen aldrig köra spökboll, killerboll, dogeboll eller liknande och det är något som jag tycker är väldigt väldigt roligt.

Saknade Sigge på Lunchen... Blev Meddelade av Vilgot att han inte var i skolan. Hoppas han är frisk till Imorgon... Sigge gillar vi ju.

På svenskan gjorde vi lite Planering och sen hoppade Jag och Jens på julle för att han tyckte skoluniform var en fantastiskt korkad Idé. Vi rev bara ut hans tarmar och lite av tånaglarna.. det är ju trots allt yttrandefrihet här i Svea.
Sen så sprang Julle iväg för att leta upp Per. det var något med hans busskort som Per inte hade hittat...
Jag och Jens begav oss mot bildsalen.. isak var försvunnen för länge sen. Vi stod utanför bildsalen, som till vår förfäran tycktes vara låst, och Duelerade ett tag innan Julle kom, sen fortsatte vi tills Julle tog fram "Lumenes..Lumens.. Lumenis (jaja) Block Chalenge", då kunde inte Jens hålla sig därifrån. men det varade inte länge för Anna kom och förde oss till emoträsk och Bildsalarna där...

Vi fick gojja med lera i temat "Pandoras ask (eller vilken annan jävla ask som häldst)" det han inte bli ngt mer än skisser för vår del iaf... eller han Jens göra något? Näh?

Efter det så skulle vi dra oss hem. Vi är påväg ut ur emoträsk då jag oavsiktligt tittar in genom en dörröppning. Det var himmelriket... Tiden stannar upp runt omkring mig. plötsligt börjar min kropp röra sig emot detta gudomliga.. jag försöker inte motverka det utan följer villigt med in... Där inne hänger foton på trådar, svartvita foton av random saker. det är precis toppen.. jag har allt jag behöver i hela världen. Då.. då kommer en kall och mörk skugga. den tar mig om handleden och tvingar mig ut därifrån. bort från det underbara. Jag var jätte-gramse på Julle hela vägen ut från skolans område.

Sen så följde jag med Julian hem och åt Wofflor och Pluggade en jävla massa Japanska... Cissi is japanska Expertioso (kommer vara tills imorrn eftermiddag ungefär.. then it'll all be gone)
Mamma var inte så arg på mig när jag kom hem (vid halv 11) eftersom hon sov... men vafan (jag tror jag börjar ta för givet att mina föräldrar bara låter mig göra som jag vill utan att bli speciellt arga... det borde jag nog inte göra really) iaf.. jag och Julle diskuterade Lite om hurvida man ska leva i nuet eller planera för att få ett så bra liv som möjligt i framtiden... Sen kom frågan om Skoluniform upp igen vilket ledde till att vi började tjöta om militären och sveriges försvarsmakt in all... alltid skojj...

sono aoi shaapupenshiru wa watashi no okaasan no desu ^^ //Cissi

CIssIs dag idag :)

Idag har Cissi varit på "Halloween-firande" hos sin älskade Kusinfamilj. Grejen är att Cissi inte är alltför förtjust i dessa... vad ska vi kalla dem... Människor. Sonen brukade vara en Rolig prick men nu på senare tid har han blivit en Dryg, Homofobisk, hockey-insnöad halv fjortis... tyvärr är han fortfarande den roligaste i det gänget så när han stack iväg på Hockey-träning blev det heldött. Julle höll dock lite liv i mig med sina regelbundna Sms... Jag kom därifrån levande tack vare det.

Idag har Cissi även städat sitt rum. Alla som sett hennes rum vet ungefär på vilken nivå cissis "städat" är... ni andra vill inte veta. Hon började i morse men blev störd av en "Hemlig beundrare" som har dykt upp Igår... Det är nu påkommet ungefär vem denna människa är iaf. Tydligen fick en av mina älskade Linköpingsmänniskor för sig att leka Mach Maker... så i tron om att jag var singel gav han mitt nummer till en människa han känner... som nu altså skickar sms och frågar om nakenbilder på mig.. otroligt roande om ni frågar mig.

Julle kom och lämnade Mina Japanska grejer också... snäll liten man det där :) Tack så mycket för det...

Nu ska jag ta och bege mig in i musiken ett tag.. Nass nass på er// Cissi

YLVA -impossible not to love

Jag stör mig mest av alla på min nya blogg-layout... Jag antar att jag får skylla mig själv lite där.. men jag känner för att klaga och har för tillfället inget som häldst att klaga på (Ta åt er!) så jag grabbar första bästa lilla grej som det är mista fel på... Tjoff (Per-mening?)

Idag..
Idag har jag varit i stan med matilda.. Ett ganska så ofta återkommande moment i mitt liv tills för ungefär lite drygt två månader sedan (18 augusti för att vara fjolligt exakt) Saker (kläder) har blivit något av en bristvara... Wow... sa jag det där *kutar ut i köket och häller skollhett vatten över mig till jag ser ut som ett skalat spädbarn i ansiktet* ber otroligt mycket om ursäkt.. det där var inte jag...
Iaf.. Jag inhandlade tjocktröjor och benvärmare och allmänt varma och stora kläder (Till Julians besvikelse ^^) Matilda stal dock två av benvärmarna (en från varje par... -.-) så dem måste jag stjäla tebax imorrn..
Matilda betalade för ett par skor och en Jacka (Grön jacka som iaf jag blev galet förälskad i) och två tjocktröjor... Varav en var av samma slag som en av mina XD
Vi har liksom tagit det steget nu... om man halvt hånglar med varandra inför sina pojkvänner (seriöst något fel på oss) så är det tillåtet att ha samma kläder really
JO.. jag hittade en liten fjollig röd väska också ^^ den gjorde min dag.

Sen så drack vi Te hos matilda och Spelade Rummy, Rummy är kul... så länge jag vinner... vilket jag faktiskt inte så jävla sällan gör... denna gången började bra,,, Jag körde en helt Clean omgång först.. sen dalade det och vart plötsligt inte lika roligt.. måste vart för att Julle och Jens kom.
Sen tyckte någon att det vore swell att baka... så då gjorde vi (mest jag) det. Kladdkaka (orginellt ^^) vart det. Sen plågade vi Jens med en Disneyfilm. Han måste konverteras... så är det bara.

Sen så gick folket vid halv ett- ich och jag blev lämnad själv med min dator. Ylva var inna på msn dock så åjag avled inte... istället börjar ylva peppra mig med gamla minnen från gamla klassen... Cissi som är så jävla lättnostalgiserad börjar typ gråta
.
den här bilden var den som jag kännde "got to me" mest. En no lektion i mitten av 9 an... vi höl på med "Organ-föreningar" vid tillfället...

Det fick mig att minnas vår film som vi gjorde.. den måste jag leta upp för Extra-materialet till den är fan skojjigt.
Sen fick Julle äran att prata lite vett i henne eftersom jag tydligen var helt förstörd... 
Det är fan ett privilegium att få prata med Ylva (så känn dig hedrad) för hon är seriöst den mest underbara människa som finns på vår Jord!
Sen Loggade hon ut (ungerfär en halvtimme efter att hon sa att hon skulle sova första gången.. det brukar bli så för vi kommer alltid på en massa smart att säga (på tal om det Note to self: fråga Sofie om Anjuffs nummer ) så det dras ut en jävla massa... (den här gången var det iof för att hon fick Julle att prata med plötsligt också.. menmen) hon försvann iaf efter ett bra tag och nu känner jag att jag inte har sådär fantastiskt mycket (helvete jag har inte kollat på klockan sen folket gick och har inte tänkt alls och nu är den snart 4!) att leva (eller iaf vara vaken för) längre så jag tar och lägger mig nu...

Puss på världen och gå och dränk er :) (om ni nu vill det) //Cissi

RSS 2.0