Fotomässan!

Det där med att man får Kallare resp. Varmare vatten om man har kranen öppen mycket och länge.. det är lite intressant. Det är en sån där sak som man upptäckt och accepterat som något av en naturlag...
att det tar tid att värma/kyla vattnet är en så tråkig förklaring..
Kyla förresten? Kyler man ner vattnet? Det måste man ju göra, annars hade ju kallaste allternativet varit rumstemp. men om man ändå kyler det.. varför blir det varmare på sommaren? Kan man inte se till att kyla det mer då för att det är varmt? Om man tycker att det får räcka för att man vill spara energi så borde det ju kunna räcka på vintern också? Sen sparar det väl inte energi om alla istället ställer in en tillbringare med ljummet vatten i kylen för att få det kallare? Folk gör det :o



Idag var jag på Fotomässan.. fotomässan ägde! Jag var lite ledsen över att jag inte kunde gå på Si-fi mässan också :\ Hade vart kul, men det hanns inte med. Vet inte om den är imorgon också men det är kallt ute och jag blir lite suicidal när jag är ute och det är kallt.
Jag tycker inte om när det är varmt på sommaren. Det är plågsamt när det är varmt, men det som gör att det är så mycket värre när det är varmt än när det är kallt på vindern är att man inte kan fly från det. När det är varm är det varmt överallt!! Man kan inte gå in och kyla ner sig. Hade det varit på samma sätt med den kyla som är på vintern vet jag inte vart jag hade tagit vägen. Om man inte kunnat fly från den.. HU! Jag kan bli nästan gråtfärdig när tvärbanan är försenad.. Det är så otroligt plågsamt när det är kallt.

Fotomässan iaf xD
Det fanns en massa fint. Halva mässhallen var utställningar. Och jag hittade underbaraste människan som gjorde grymt snygga fotomanipulationer
Fredrik Ödman.

Första intrycket är "Udda plats" sen smyger det sig på att den är manipulerad.. Jag har ingen aning om hur mycket det är som är manipulerat. Om det bara är grodan och stolen och lyktan. Eller om kanske löven och kyrkan och staketet också är det..
Det mesta han hade utställt på mässan var mer uppenbara flummigheter dock, men fortfarande så otroligt vackert!

Jag hittade inte min favoritbild när jag googlade i tillräckligt bra upplösning att den känns värd att lägga upp.
Jag vill proppa min vägg full med hans bilder!!
Köpte en bok han gjort också. En banan-bok! Tänkte först när jag såg den att det kunde vara en kul Julklapp till någon men sen när jag bläddrat igenom den ordentligt så vart jag helt såld på den och skulle inte lämna ifrån mig den om det så gällde mitt liv (okej jo.. men först då :Y). Skulle köpt två om den inte varit så dyr. 500kr är för mycket för att ge bort som "en kul grej".. 500kr kan man spendera på någon annan om man vet att det kommer uppskattas för vad det är och inte bara själva gesten. Visst är gesten mycket värd, men värdet har inget med kostnaden på den att göra. En tio-kronors-gest är värd lika mycket som en 100kr-gest.. egentligen är det lika mycket värt att bara säga att man tänkte tanken xD
 Typ som när Julle kom hem till mig när jag var sjuk någon gång förra vintern och sa att han hade tänkt köpa choklad men att han hade glömt det eller att affären varit stängd eller hur det nu var, eller när Jens nämnde när jag fyllde år förra året att han haft ögonen öppna efter en tomteluva på scoutjulmarknaden men inte sett någon (hah xD Så länge jag har gnällt om den där tomteluvan)... Självklart hade jag blivit glad för choklad/tomteluva om jag hade fått choklad/tomteluva. men det som hade gjort mig mest glad om han hade köpt choklad/tomteluva är att han tänkt göra det. och nu fick jag ju reda på att han gjort det ändå.. så BAM!
Nu får ni inte tro att jag går runt och kräver att folk ska försöka köpa saker åt mig. Nej jag hatar situationer då det förväntas att man ska köpa saker till varandra. Det blir så mycket roligare att både köpa och få saker när det inte förväntas. Som slipsen jag fick av Sigge, det är min favoritslips evah ^^ och den passar inte till några kläder jag har alls!
Det är när man känner att man måste köpa presenter till folk, och när man förväntar sig att få saker av dem som det blir så viktigt vad presenten är. Då måste den vara bra plötsligt. När man var liten var det mer självklart att man skulle köpa saker... det har gått över.
Jag och Matilda har fortfarande den relationen att vi liksom känner att vi måste köpa presenter. Vi har sagt flera år att "nejdå, vi kan ju köpa om vi hittar något. Men vi måste ju inte vrida nacken av oss för att få tag på nåt".. men det är svårt att bli av med den mentaliteten när det känns som att man borde köpa något. Hon fick bara ett kort i år iaf..
Och familjen känns det ju alltid som man måste köpa till. men gesten försvinner ju när man köper "Tidning och Choklad" varenda jävla år. På senare tid har jag och tommy tom gått ihop för det började bli lite gnabbigt om vem som skulle köpa chokladen (vi vet att den är mest uppskattad xD)..
Julle känns också lite som att jag 'måste' köpa något. Men till skillnad från familjen och matilda så förväntar jag mig faktiskt inget av honom..
I högstadiet hade vi organiserat Julklapps-byte.. tjej-gänget i klassen. Det var jobbigt! Vi hade tom en övre gräns.. mer än 50 kr fick det inte kosta. Gesten går totalförlorad. Jag mins att jag hade hittat en awesome kaka med ben på julmarknaden på grönan.. jag ville köpa den till Sara, för Sara hade sagt att hon önskade sig en kaka och jag tyckte det vore roligt att köpa en kaka till Sara. Fan va roligt av mig lixom ^^. Men kakan kostade typ 75kr så för att kunna köpa den var jag tvungen att dela med någon. Jag kom överens med någon att vi skulle dela på den. men det var först efter att vi gått därifrån. Hon lovade att köpa den nästa dag för då skulle hon dit igen. Men så ångrade hon sig och ville inte dela längre :( Hade jag kunnat köpa den själv hade jag gjort det.. men då gick det ju inte längre för man var tvungen att vara på grönan.. vilket jag inte var. Jag minns inte vad Sara fick istället, tror inte Sara mins heller xD Opersonliga Julklappar blev det.. huwa :P
Jag minns ungefär vad jag fick. Men jag har ingen aning om vem jag fick vad av.. förutom av Ylva xD Ylva skötte det fint och köpte 7 stycket ljus och 7 stycken.. eh bollar som bytte färg när man kastade dem i luften.. (vi var väl typ 14? hon köpte iaf hälften hälften) Jag fick ett ljus. Jag tror inte hon hade brytt sig ett dugg om vem hon gav vad.. Jag har kvar det ljuset. Jag har inte tänt det en enda gång, men jag har använt det som fan ;) Det var när vi öppnade ylvas paket som jag insåg hur obehaglig situation det var.
Nästa år fick alla var sitt kort istället... men jag är fortfarande, to this very day, lite ledsen över att jag inte fick ge den där kakan till Sara :(

Iaf (♥) Så om jag trots allt skulle få för mig att trotsa kylan för att ta mig till älvsjömässan imorgon så skulle det vara för att böna och be om att få köpa en stor kopia av den bilden som jag blev mest förälskad i. Seriöst.. jag skulle kunna titta på den hur jävla länge som helst! Vill ha vill ha vill ha!!!




Blåsor är elaka!
De gör ont. Sen gör de ondare. Sen gör de riktigt jävla bajsont!
Man kan hantera att de gör ont. Man kan hantera att de gör ondare. Men det blir jobbigt när de gör riktigt jävla bajsont. Då vill man sticka hål på dem och gå bersärk på gegget innuti.. om det är något. Det händer att de är gegglösa. Om man ge efter för den frästelsen så kommer det göra mindre ont. Det kommer att göra lite ondare än ont, men inte riktigt så ont som ondare. Det är tempting. Tempting indeed.
MEN! om man låter bli blåsan så kommer det att sluta göra ont direkt efter. Det är evil. Om man punkterar den så får man ont i flera dagar till.
Bäst är egentligen att punktera den direkt. Men då gör den inte så ont så då är man inte desperat :(



Träffade lite folk på Fotomässan också (ja fotomässan är mitt återkommande tema) Amanda från högstadiet som jag inte har träffat sen vi slutade nian. Hon kände igen mig bakifrån.. (antar jag för hon kom bakifrån och knackade mig på ryggen) hur fan gjorde hon det? xD Jag kände faktiskt inte ingen henne direkt.. lite tid tog det att koppla. Men när jag väl hade kopplat så såg hon ut precis som vanligt xD
Sen träffade jag Johan också (Från fotokursen.. Bild i ngt inlägg längre ner..) Han var där med sin fru och två barn (Antar jag) Han kom ihåg mitt efternamn :S Jag mindes inte att jag hade sagt mitt efternamn.. förmodligen hade jag väl det xD Hans fru kände igen mig från hans bilder också, haha ^^

Lyssnade på ett föredrag om RAW också. Finns en massa trevliga fördelar med det. Har inte haft någon koll på det förut. Men RAW tar bajsstor plats så jag kommer få plats med kanske en tiondel så många bilder som jag får nu. Så jag kan inte riktigt ha det som standard när jag har med kameran i skolan och så.. :\
Men jag ska ha det när jag fotar för projektet iaf. Försöka använda det så mycket det går.. men fösrt ska jag kolla upp så jag har ett program som kan ta hand om det. Det skulle följa med ett med Ps.. men jag måste ju hitta det också då.

Nu har det här blivit aldeles för långt för att någon ska orka läsa så vi stoppar h

Julkalendern

För några dagar sedan mailade jag Svt och frågade om de inte kunde publicera Julkalendern på morgonen så att man kan se den innan man åker till skolan även om man börjar tidigt.
Någon dag senare fick jag svaret att de generellt inte har lov att publicera programm innan. "jaha.. det var ju störigt"
Men idag fick jag ett mail till. Hon jag kontaktat hade frågat om specifikt lov att publicera Julkalendern i förväg och fått okej ^^ jag tycker det är skitballt ^^ det går faktiskt att ändra på de där sakerna man sitter hemma och tycker är dumma, men som det är någon annan som har hand om så man tänker att det inte finns nåt man kan göra. I vissa fall iaf :)
Cissi goes faithful in humanity xD

Så nu kan vi se Julkalendern på morgonen även fast vi börjar tidigt ^^

Potatissäck

Det där fenomenet när man får en uppgift i skolan och så börjar man direkt. Och även fast man har gjort så gott som ingenting så tror man att man har jättegott om tid på sig just bara för att man har börjat. Sen failar man stenhårt och sitter och gör resten kvällen innan. Hade man inte börjet hade man fått paniken tre dagar innan iaf.
Jag har läst ungfär en fjärdedel av engelskaboken och jag känner på mig att det kommer bli precis på det sättet.

Jag träffade Sabina på bussen i morse. Innan dess hade jag tänkt på något som jag tyckte var intressant.. nu kommer jag bara ihåg att jag tänkte på det, inte vad det var. Sånt är alltid lite störigt. När man verkligen fokuserar för att man ska komma ihåg något, då är det det man kommer ihåg, inte det man ville komma ihåg xD Lurig funktion.
Nu var det inget världsrevolutionerande den här gången, men vem vet när det händer.



Är på någon sorts flummigt städ-humör sammtidigt som jag är fett trött xD
 Men jag ska ta mig ut till min ryggsäck i hallen och kolla efter ifall det var något jag hade tänkt göra idag. Annars kanske jag spelar starcraft en stund *klur*

Nej jag kan inte låta bli att bli nostalgisk.. Listan vill det. inte mitt fel!

Jepp :D Nu har jag tragglat mig igenom bildlistan.. Det blir mycket bilder att kika bland.
Jag kunde inte med att bara välja En bild per fråga så ibland har jag fler.. Lev med det! Mohahaha!!

A picture of you in your room:

Jag hittade nästan ingen bild alls på mig i mitt rum xD Jag är oftast ensam när jag är på mitt rum. Tas inte så mycket bilder då.. inte på mig iaf.
Jag tror jag tog den här när killen som snott kalles mobil och börjat smsa med mig ville att jag skulle skicka en bild.

A picture of you being very drunk:
Jag har ingen sån bild för jag har aldrig varit full.. letade efter en bild på någon annan väldigt full. Hittade ingen sån heller. Då får jag ha flera bilder på nåt annat ställa som kompensation :D

A picture of you on your birthday:
Jag äter skumbanan på skolavslutningen
Oskar blir så bra på bild! Oskar är alltid bra ^^ Jag saknar mitt hår lite när jag ser den här bilden. Fast det var jobbigt att sköta om..
Det här var på julavslutningen.. Det var mysigt :)

The oldest picture you can find of yourself in digital form:
Julen 2006
Det finns säkert äldre bilder av mig någonstans på någon dator. Men nu håller vi oss till mitt arkiv.
(Plötsligt saknar jag inte håret längre xD)

A picture of you in one of your favourite outfits:
Spökbollsturneringen
Fy fan va roligt det där var ^^ Jag vill måla mig blå oftare. Att va blå äger.
Natt-spökbolls-turnering för er som inte har koll på det (Typ Sara.. Hej Sara! ^^)

A picture of you making goofy faces at the camera:Jag gillar den där frisyren. Jennys hand
Grillning på rävudden!
jag och Mario i väntad på labblektion
på tunnelbanan hem
Tungor! Kreativt ^^ Min tung-min är ganska tüng dock xD

A picture you might have edited to make yourself more attractive:
jag i grönt hår
Målade ett extra grönt lager på mitt hår. Jag hade grönt hår, men det blev inte tillräckligt grönt när jag ändrade kontrasten. Det var på den tiden jag inte visste mycket om GIMP.. hade förmodligen kunnat göra det mycket smidigare :P

A night you regret:
på grönan med folk. Frittfall tilt
Kan inte direkt säga att det är en "night".. men jag ångrar iaf att jag bara stod på marken och fotade det här åket. Inget jag grämer mig särskillt över.. lite synd att jag fegade ur bara. Men jag fick ju flera bra bilder utav det så det är ingen fara ^^ Albin är väldigt kamera-närvarande på dem :P

A picture of you truly being yourself:
På taket till Handlarn. Jag
Busted!
I skolan vid skåpen.. nothing much
Hos Sigge med emil Robert och Sigges hund
Ute på natten med Nevena. Hade sett saw?
Yeah.. minen på de tre bilderna känns så 'jag' på något vis ^^

The most recent picture of you:
Tagen av Jens innan mattelektion
Utanför matten i måndags. Party!

A picture of you being ridiculous:
Nicotextninja-pose!
Nicotextninjapose!

A picture of you showing off a new haircut or haircolour:
Grönt hår
Orginalet till det jag hade fixat.. Yeah..  Party. Lite obehagligt att jag gjorde en sån grej av den hårfärgen xD vart fan har den där tröjan tagit vägen förresten! :S

A picture of a time in your life that’s over, but you wish it wasn’t:
Klubbgeggning utanför Ica
När jag satt utanför Ica vid Eriksdalsskolan med Sara Ida och Katarina. Vi geggade med klubbor i leran ^^
matilda gör nicotextninjan
Kladdkaksbak och Nicotextninja-posande med matilda. Den sommaren var en massa awesome :)

A picture of a time in your life that’s over, and you like it so:
Paddling i fjällen
Ja.. det här är ju inget stort kapitel av mitt liv xD Jag var och paddlade med familjen i en vecka. Jag hade varit uppe hos faster i en vecka direkt innan. Det var det längsta jag hade varit utan Julle sen jag träfadde honom.
På bilden är vi halvägs över ett fält som vi kommit fram till var den kortaste vägen att släpa kanoten. Släpa kanoter är INTE roligt!
Annars är paddling ganska trevligt :)

A picture of you when you were anything but happy.
Matilda kammade ut min hårknut. Det gjorde iónt!
ONT gjorde det! xD det var inte ens min idé att kamma ut det, det var matilda som absolut ville göra det..
Den där tröjan är också borta.. hur fan tappar jag bort mina kläder :S

A picture of you that you had no idea was being taken.
jag och matilda brottas
Jag kan inte säga att jag tydligt minns att jag inte märkte när det har fotot togs. Men jag har inget minne av att jag märkte det (de flesta andra bilder har jag det) och jag ser inte ut som jag märkte nåt. Jag och Matilda har "slicka-varandra-i-ansiktet-krig"

A picture of you when you were a different person than you are now.
Utanför ICa
Jag var inte väldigt annorlunda. Inte mer än att det var länge sen.. Jag har aldrig varit så annorlunda motför hur jag är nu, känns det som xD Klart man har varit yngre och haft perioder av flummiga idéer..
det har jag hur som helst inga bilder på här..


A picture of you with someone you love:


De här två bilderna täcker behovet väldigt awesomet.. Det är bara jag som är med två gånger också xD
Jag och Julle
NAAW! XD

A picture of how you’d like the world to see you:
Jag rapar på en grillkväll på rävudden

A picture that describes how you’d like to spend every day:
Fernandos Ipod
På något sätt tycker jag att den här bilden summerar känslan vid hela tillfället då den togs.
Vi satt ute på en rast innan sommaren och lallade och tog bilder och bara var.



Jag älskar den här bilden på Sigge så jävla mycket! Den är så snygg!!


Fler trevliga och allmänt chill tillfällen ^^

A picture of a time when everything was changing:

Första gången jag träffade 'Aspuddsfolket' (Hah.. det var länge sen jag kallade er det) utanför skolan. Vi spelade pingis på gräsmattanför mitt hus och gick till McDonals och byggde konstverk av muggar. Nya människor, ny skola, ny tillvaro som växte fram där.. jupp jupp. Sen var hela den dagen/kvällen väldigt förändelig, i sig själv, också ^^

A picture of one of the best nights of your life:

Robert! Natten vi såg Alien-filmerna hemma hos Jens. Fredagen efter Torsdagen jag glömde gå av i Liljeholmen och blev visad runt i Aspudden.
Den får representera alla trevliga filmkvällar hos Jens. Det är såna kvällar som är trevligast oftast. De kvällarna man inte engagerar sig så mycket.. ser en film. slötittar på Youtube.. speler Soul Calibur.. eller inte gör någonting alls.. typ ligger utspridda på golvet.
Tycker inte det blir lika trevligt när det är för mycket tanke bakom xD

A picture that makes your heart hurt:
Skåpen i 600-korridoren
Skåpet.. Visst hade det liksom dött bort ganska mycket. Men nu är hela skåpet borttaget, det är absolut.. och vi vet inte ens vem det var som 'vann' sist. Det sorgligaste är nästan att jag inte bryr mig så mycket om det..

A picture that makes your heart smile:





Jag har awesome vänner!! xD

Full rulle

Nu har jag varit modig och ringt och frågat om jag får gå ut med en killes hund ibland när han inte har tid själv. Det gick bra.. fast att han pratadade mumligt och jag knappt hörde. I remained calm! Så ball är jag :o
Jag förtjänar en kaka.. fast jag har ätit upp alla mina kakor xD Skylla mig själv är vad jag får göra istället..

Karin har komenterat mina loggböcker också så jag har även mailat Mattias Edwall och bett honom svara på vad den utställning han hade på Östermalm för tre år sen heter xD Produktivit!!

Jag borde läsa igenom de liknande engelskauppgifterna som vis ska göra imorn på engelskan, jag gör det sen? (A) Nu ska jag maila min Faster och säga vad jag vill ha i julklapp och begrunda varför lägenheten verkar väldigt tom trots att det inte var låst helt när jag kom hem..
Så ska jag göra Emelies bildlista också.. jag vet inte..

Fan va jag har saker att göra :o

EDIT:
Just! Det här kortet låg på dörrmattan när jag kom hem
Grym respekt till mina morföräldrar för det, det är det mest fokuserade kort jag någonsin sett :P
Namnsdagskort från mormor och morfar
Helt klart skitballt är vad det är. Det är inte ens något "önskar" xD
hade texten på framsidan varit I Times new Roman så hade det varit fulländat

Ju

Jag ska göra Emelies Bild-Lista. Inte nu dock.. men jag har sparat basen som utkast så jag kan göra den sen. KaPow!
Här ska inte missas några listor bara för att det är sent och jag ska upp klockan 6 imorgon.
Bildlistor tar längre tid än andra listor också för det är jobbigt att leta bilder... Ganska trevligt dock :) Jag blir glad av att titta igenom bilder ^^

Jag tänkte idag att "Ju" är ett jobbigt ord. Jag blir oftast irriterad när jag får ett "Ju" i något sammanhang för oftast är scenariot något i stil med: Det har uppstått ett missförstånd. Jag trodde att vi skulle träffas klockan 2 men då är ingen där, och när jag frågar vart alla tagit vägen säger någon "Men vi skulle ju träffas klockan 3"..
"Ju" för mig betyder ungefär "som du redan vet".
Men om jag hade vetat att vi skulle träffas klockan tre så hade jag inte varit där klockan två och då hade vi inte haft konversationen. När personen säger "Ju" känns det som den tror att jag skulle vara dum nog att gå dit till två även fast jag visste att vi skulle ses tre, och sen dessutom ringa och undra vart folk är. Visst det händer vet väl att man faktiskt visste att vi skulle ses tre men glömde bort det och när personen säger att vi ju skulle ses klockan tre så kommer man ihåg det "Ja visst ja! Fan då!" men det hade ändå känts trevligare om personen sagt "Vi skulle träffas klockan 3".. utan "ju"
 Sen kom jag på att ibland blir det faktiskt trevligare när man använder "ju".. om man ska förklara något för någon, typ ett mattetal och så ska man påppeka att 2+2 är 4.. eller något annat som man vet att den andra kännmer till, men som det blir lite förvirrande om man hoppar över att säga eller så. Då kan man lägga till ett "Ju" för att säga "jag vet att du vet det här egentligen.. jag tror inte att du är dum i huvet"..

Jag säger säkert också "ju" vid precis de tillfällen där jag själv skulle bli skitirriterad av att få ett, och jag skulle säkert tycka att den som blev irriterad på mig för att jag använde mig av det överreagerade en massa. Det är ett sånt där ord man inte alls tänker på att man använder. Därför borde jag väl inte bli så irriterad på det. Tanken bakom existerar säkert oftast inte..
Jag försöker att inte använda det i såna situationer, men jag försöker att inte bli irriterad på den som använder det också.
Men jag har lite den dubbelmoralen.. Jag har inte tänkt på det förut.. jag blir lätt upprörd på folk som drar förhastade slutsatser och generaliserar, men sammtidigt skulle jag själv tycka att det var jättelöjligt om någon blev upprörd på mig över samma sak. Nu när jag har kommit på det kan jag ju sluta med det. :)
Man måste få anta saker, om man aldrig drar förhastade slutsatser och generaliserar hinner man ingenstans. Men man borde försöka unvika att göra det så mycket man kan.
Werther gillade inte Albert för att han inte genraliserade, "hans evinnerliga visserligen" gjorde att hans resonemang blev tillintetgjorda.. Jag mins att jag ogillade Werther ännu mer för just det. Jag tyckte det var fint att Albert inte generaliserade och tog med varje liten självklar detalj i sina resonemang. Om man kan det borde man göra det.
Men man borde inte bli irriterad när folk inte orkar det, det är så sällan det är viktigt.

jag hade en lapp det stod "säljes till förmån för världsnaturfonden" på.. Jag satt och vek den.. utan att tänka på det och nu ser det ut som det står "säljes för världen".. Hah!

Lördag

Såg just... Armageddon. Amerikansk kris-film.. precis likadan som alla andra amerikanska kris-filmer xD Fast jag gillar såna filmer ändå fast att det är ungefär det mest förutsägbara som finns i filmväg. Det är ju kul och sitta och förutspå massa och sen ha rätt xD För vem förutspår inte när man ser film?
Det är nog den enda filmgenere (om man nu kan kalla det en egen genere :P) som jag kan komma att tänka på där jag inte sett en enda film som slutat riktigt oväntat..

Jag kom hem halvvägs in i den och fick en snabbresumé.. jag trodde att det var en annan film som jag sett slutet av förut ända tills den faktiskt var slut och inte innehöll de scener jag mindes xD
Kan de inte ens hitta på nya kriser?
Jaja xD Jag tyckte om den, det jag såg. Det var en massa Amerikanska flaggor och män som offrade sig till höger och vänster.. what is not to love!

Tidigare ikväll såg jag Draktämjaren.. med Adam och Julle. (Jag borde bli filmrecencent..typ xD)
Den var också trevlig att se (jag har kommit fram till att jag ska försöka undvika att säga att filmer är 'bra' för det känns som det blir så förvirrat vad man menar då.. Jag blir förvirrad iaf.) Blev lite småförälskad i huvudpersonen, han var en behaglig huvudperson. Han gjorde ingen grej av att han var huvudperson.. eh.. dumt att ens försöka förklara vad jag menar.. han var chihll iaf. Jag tyckte om det. Fler såna karaktärer!


Det var andra och sista gången på fotokursen jag gick idag också.. Sista timmen så lärde vi oss lite om Photoshop och jag fixade lite med de bilder jag hade i kameran.
Jag som tyckt att de har varit ganska bra tidigare xD Nu var jag jättekräsen.. ingen var snygg alls. alla var oskarpa och gryniga och dryga :P
Jag sparade bara två av dem jag lekte med..



Jens såg galen ut redan innan jag började redigera.. det är inte mitt fel! Thats what vidvinkel do to you :\  Taget Ht 2010
Jens såg galen ut redan innan jag började redigera.. det är inte mitt fel! Thats what vidvinkel do to you :\


Johan från kursen. Taget 13 November 2010
Johan.. han ser lite smått yxmördig ut (kanske inte så mycket på den här bilden) men han var väldigt trevlig ^^


Jag tycker om Photoshop nu ^^ xD
Fotomässa nästa helg.. Jag ska gå dit en massa :D

Lördag

Det finns en tv som visar övervakningskameror i liljeholmen.
Dock är den bara kopplad till en enda övervakningskamera och den kameran filmar ett område som man ser lika bra (om inte bättre) ifall man vrider kroppen 90 grader åt höger istället.
Det finns flera ställen där de har såna övervaknings monitorer, som visar en bild av platsen 5 meter framför dem.
Jag har aldrig tänkt på det förut men det känns ganska löjligt xD Är det bara för att demonstrera att kamerorna finns där, och fungerar på riktigt, för att avskräcka folk från att slå ner varandra på just den platsen? Eller finns det någon annan poäng med det som jag har missat?

Det såg fint ut i Liljeholmen iaf.. Det snöade och två tjejer hade gått runt och bildat massa mönster på marken precis under kameran. Det såg ut som ett rörligt polaroid-foto i monitorn. Jag gillar polaroid-foton.. de är mysiga :D Jag vill ha en sån kamera! Fast inte egentligen :\ De är otympliga.. särskillt när man redan har en kamera.. två kameror blir lite overkill..
Får lära mig fotoshoppa bilderna så de ser polaroidiga ut istället :)




Vi pratade om Lycka... förmodligen på Filosofin (angående vadå?).. ganska brief, men jag tänkte bara tanken att det finns två sätt att uppnå 'lycka';

  1. Antingen ser man till att man har det som gör en lycklig.
  2. Eller så ser man till att man är lycklig av det man har.

Det känns som vi försöker använda oss av den första metoden helst.. är det så svårt att styra vad som gör en lycklig?
Eller tänker vi bara inte på att den andra metoden finns? Det vore väldigt synd om det var så.. vad skulle det komma sig av? Kapitalismen?.. företagen tjänar inget om de inte får oss att tro att vi blir lyckligare av att köpa deras produkter, och att det är enda sättet att bli lycklig på. Shame att vi går på det..
Fast det kanske faktiskt är så att det är mycket svårare att se till att man är lycklig med det man har. Fast det borde ju inte behövas 'ses till'.. det borde vara default.

(juste.. det var angående en legend om en kille (Syfifos?) som satte sig upp mot gudarna och fått som straff att rulla ett klippblock uppför en kulle och sen se på när det rullade ner och så göra om det.. om och om igen.. i evigheten. Och Camus (väl?) hade sagt i slutet av en essä han skrivit (Myten om Syfifos) att man måste se honom som lycklig (Mario kunde inte se honom som lycklig.. men han skulle vilja kunna se honom som lycklig.. kom vi fram till tillslut (Jag ser honom inte heller som lycklig.. men jag kan tänka mig att jag skulle kunna göra det typ :S). Det var då jag tänkte min tanke ^^)) Jag blev lite småsugen att läsa den där essän också..


Det snöade som sagt (typ sagt xD) när jag åkte hem (var hos Jens och såg film (what?! rly!?) ..Pride and Prejudice.. den är ju inte så bra :P Den har enstaka roliga karaktärer och roligt manus till och från, men intrigerna är så otroligt ointressanta xD (Vi spelade Scott Pilgrim vs The world på X-box oxå ^^ Det var kul.. Lite härligt fult, lite likt castle crushers. Party ^^) och när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle gå ut igen och fotografera för det var så tomt ute och det är jävligt tufft.. det skulle kunna bli massa fint om man har stativ och det snöar och det inte är någon ute och man kan stå typ mitt i gatan och göra figurer i den orörda snön och grejer.. Fint ^^
Men pappa var vaken när jag kom hem så det blev inte så.. :( Fast han har gått och lagt sig nu så nu skulle jag kunna dra ut :D Fast nu har jag klätt av mig ytterkläderna och blivit trött och sånt xD Buggah liksom :\


Det är kul att man kan skriva jävligt bra utan att titta på tangentbordet alls.. fast ibland blir det ett helt annat ord som man använder oftare (typ allt istället för alls) bara för att man har den reflexen inne xD
Man borde skriva sin projektplan... Men man är trött och ska upp tidigt imorgon (A)

LINUS!!!

En annan grej jag tänkte på (Delvis angående lycka-grejen.. men bara indirekt) är hur opraktiskt det blir ibland när man är olika xD (Shit.. ibland har jag revolutionerande tankar :D) Hur jag kan fundera över någonting för att jag tycker att det är roligt att fundera.. och så kommer det någon och avfärdar alla mina teorier med att "Det är onödigt att tänka på för man kommer inte fram till något". Det vet jag.. men jag tycker det är kul ändå.
Det blir opraktiskt, men det händer inte så ofta.


Bitaaah!

Argh!
Jag kan inte bita av den där lilla plastgrejen som håller fast prislappen på kläder längre för jag har en jävla tandställning ivägen!
Jag tyckte om att bita av den där lilla plastgrejen :(
Nu måste jag bita på mjukare saker.. inge roligt..

Vilgot

Vilgot är cool!
Han dyker upp ibland med något videklipp från TED (jag vet inte vad det står för.. men de gör väldigt på pricken och fashinerande videor) eller någon teori om något som alltid är jävligt intressant och jag kännder mig helt tråkig för jag har sån respekt för vad han säger att jag inte vill komma med min blaskiga syn på saken utan istället drar ett och annat medhållande "mm".
Men man vill inte riktigt ha ett medhållande "mm", man vill ha matnyttigare respons än så, men det känns som jag sabbar hans fina tankeprocess xD


                                      Jag har det problemet med Sigge också, jag har För mycket respekt för vad han har att säga att jag ofta inte vågar säga något själv. (Fast det gick över mycket under den där perioden då vi gick mycket prommenader tillsammans förra året.. innan han blev tillsammans med Emelie)


Hujhuj...
Jag hade en så jävla bra morgon idag. Jag drömde att jag znoozade för länge och sen vaknade jag och trodde att jag hade skitbråttom, men så hade jag 45 minuter på mig..
Jag blev så jävla glad.. och allting var så toppen. Jag åt frukost och ingenting var bråttom alls.. perfekt morgon!!

Måndag

Det är lite roligt hur det alltid känns som allting händer sammtidigt.
 Det är aldrig riktigt bra. Det är därför det känns som det alltid är så. Man lägger på minnet de saker som är jobbigt. Om alla bra saker kommer sammtidigt så hinner man inte med att uppskatta var och en av dem. Glad-påsen svämmar över och man kan inte ta till vara på allt.
Om allt dåligt kommer sammtidigt så orkar man inte hantera det. En dålig sak kan man oftast klara. Det finns oftast tillräckligt mycket bra kvar för att hålla nivån i gladpåsen uppe. Kommer det allt på en gång blir det för många hål, inte en chans att man lyckas hålla nivån.

Det är svårt att minnas de tillfällen då Det var lagom utspritt. Det är inga tillfällen.. det är tidsperioder. Man måste ha ett helhetsseende på ett annat sätt om man ska upptäcka det.
Jag har dåligt helhetsseende. Jag gör om mina minnen så att de ska passa mig. Fast jag är ganska glad att jag inte har något sånt. Känns som om jag bara skulle upptäcka att livet sög då xD Slipper det nu :)


Nu ska jag se Borskämda tånåringar xD

Böök

Då kan man lägga till "haft sönder tandställning" på sin meritlista. Tur att det inte var någon annans.. xD
 Jag har sovit till halv fem idag.. med paus för att gå upp och äta. Var inte på humör att göra något :\
Sen på kvällen såg jag "The Fan" men min familj. Robert De Niro som störd Baseball-fanatiker. Det var väldigt bra [<-- Tes] Den fick en att sympatisera med en hemsk person på ett faschinerande sätt [<--Argument?]
(Jag läste ett avsnitt i filosofiboken om tes och argument.. Är det bara jag som tycker att "De ljuger och fifflar allihopa" känns som ett väldigt vingligt stödargument för "Man kan inte lita på politiker"? det känns mest som ett tillägg till Tesen.. Helle skulle såga det argumentet på stört :o) Iaf, jag blev förvånad över hur bra filmen var, den lät inte så bra (visserligen så var baksidetexten kanske två meningar lång. Men även om den skulle varit mer ingående (den kan ju fortfarande inte spoila filmen) så tror jag inte att jag hade tyckt den verkat bra.

Försöker borsta tänderna xD tandborten bara fastnar!! GAH! *Ger upp och tar det om tio minuter istället*


P-piller!

Haha xD Mamma kom in med en brochyr "Till dig som har en förälder som är orolig för att du använder P-piller"
Hur omvänt är inte bara det?
Sen är det så att jag ett tag faktiskt funderat (väldigt löst) på att iaf kanske kolla upp det där med P-piller.. mest för att det förmodligen skulle underlätta mensvärken en del och det vore ju jävla nice. Men den här rara lilla brochyren lyckas faktiskt få mig att tveka igen.
Jag har bara tyckt att det känns lite onödigt och onaturligt att stoppa i sig konstgjorda hormoner, men när jag läste broshyren så visade det sig att man kan få både bröstcancer och blodproppar av dem :S visserligen är det liten chans.. det var det som broshyren fokuserade på givetvis, men jag visste ju inte att chansen fanns från början så det var ju inte så lyckat på mig xD

Dock var det en massa andra cancer-sorter och inflamationer av olika sorter som det faktiskt kunde förebygga så jag ska inte säga att jag vart helt jätteavskräckt.. men lite småskärrad xD mer än brochyren tänkt sig iaf kan jag gissa.

Lattjolajban

Sitter och tittar på 5 myror är fler än 4 elefanter! Så jävla bra program ^^
Jag mins inte jättemycket egentligen... eller jag mins, men det är inte så nostalgiskt egentligen. Jag mins det typ För bra xD Det har liksom aldrig försvunnit...

Lattjolajbanlådan är min personliga favorit ^^
 
Den där hyllan är så vacker ^^ Om jag hade en sån hylla skulle jag vara lycklig för alltid

  • Nytt Livsmål: Skaffa lattjolajban-hyllan!

Varför jag är vaken klockan tre och sitter och tittar på barnprogram? Jag sov efter maten.. det får man göra. och barnprogram är awesome :D


Just A Boy

Har fått ganska mycket gjort idag faktiskt.. inte så mycket plugg xD (Lite dock.. jag har försökt iaf.. hittade inte min engelskabok :( *snyft*) men annat som jag ville göra :)

och jag har avklarat ett japanskaprov som kändes helt okej ^^ Jag är så duktig så.

och jag har jättefina socker ^^ och kakor. jag har förtjänat kakor har jag bestämt..


  Imorgon får vi se om jag svänger förbi Bild och formen på vägen hem.. Isåfall kan jag inte stanna i skolan och skriva labbrapport dock :\ Det borde jag göra.. fast jag blir alltid så stressad av att skriva labbrapporterna sådär efter labben.. på nåt vis. Skulle va kul dock för det var så jävla länge sen jag var där. Jag saknar Kikki för Kikki är awesome!


Nu sitter jag och lyssnar på fin musik och funderar ifall jag ska gå och lägga mig eller inte..
Men fin musik är fin så man vill inte överge den xD

Igår tog det mig två timmar att somna :\ Huuu
 Hade inte gjort mig något alls om jag inte behövt upp klockan 6. Det är trevligt att bara ligga och tänka också..
Men jag var faktiskt inte särkillt trött varken på morgonen eller senare under dagen heller.
 Jag blev lite irriterad på matten bara... men det får man bli, och det gick över under provet sen.

KAKA!!

Kärlek.

Nej jag kan inte låta bli att göra listor... även om de känns lite fåniga xD Ska försöka ta den här på allvar ändå..

  Det här ger lite av en deja vu från tidigare ikväll då Jennys lillasyster skulle ha ingående.. nej, inte speciellt ingående.. information om våra eventuella förhållanden xD Hon lämnade det sen.. mer eller mindre

Är du i ett förhållande? Nej... inte egentligen
Har du kysst någon idag? kysst.. öh.. pussat.. ja
När går gränsen vid otrohet? Skulle inte säga att det finns någon. Det är så olika vad man är okej med och det vore dumt att kategorisera någonting som otrohet om det är okej. En gammal klasskompis sa en gång "Man ska inte titta på vad han har gjort och fundera ifall man borde göra slut, man ska känna efter ifall man fortfarande älskar honom" Det tyckte jag var fint sagt. Sen la hon dock till "Om han inte är otrogen såklart"  och där förlorade hon den nyvunna respekten..
Jag vill inte dra en linje för vad som är otrohet för otrohet i sig behöver inte få mig att sluta älska någon och då spelar det ingen roll.
Är du romantisk? Nej det tycker jag inte.. men det är ju ett jävligt luddigt begrepp rly. Jag kan med romantik till en viss grad, men jag är hellre utan xD 
Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Känns som det är väldigt mycket rätt tid vid rätt tillfälle över kärlek. Jag förstår mig sällan på mina egna förälskelser.. de flesta är såna jag nog inte skulle stå ut med att vara tsm om det kom till kritan (pojkvän förresten? när förutsatte den här listan att jag var tjej? (och heterosexuell..) jaja..)
Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Det beror helt på vem jag är tsm med (tror jag, jag har ju egentligen inte någon bredare erfarenhet) Men en sån sorts flickvän som låter sin pojkvän spela Magic på alla hjärtans dag
Vad är viktigt i ett förhållande? Jag har en teori om att man måste tycka om varandra lika mycket för att det ska fungera. Även om man tycker jättemycket om någon så kommer det gå åt skogen om den andra tycker om en mer (eller om det känns som den gör det.. tror att det var delvis det som hände mellan mig och julle :\). Men om båda tycker om varandra litegrand, men lika mycket, så kan det funka ganska bra.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Jodå... jag har inte riktigt någon spärr med folk jag kan gråta inför och inte. Inte för att "folk jag tycker om" skulle hamna på ena eller andra sidan (med "tycka om" antar jag att vi menar typ kär i?) det beror ju på hur bra man känner varandra..
Har du lekt med någons känslor? Nej.. Det tror jag inte :S
Hur många har du varit ihop med? EN! vi orkar inte räkna pojken i lågstadiet som nu för tiden tillbringar tiden på McDonalds med att kasta papper på folk och gömma sig bakom pelare xD (Okej då.. det var typ fyra år sen nu)
Hur länge höll ditt längsta förhållande? Nästan ett år? Eller hann det bli ett helt år? Nää?
Hur länge var ditt kortaste? Nästan ett år.. xD 
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vet inte faktiskt.. klart man vill va i ett förhållande med den man är kär i när man är kär. Men jag är bra på att vara lite småkär i precis alla och då känner man sig ganska rutten om man är i ett förhållande så då är det bättre att låte bli.

Är du en bra pojk/flickvän? Huw.. inte direkt :\ (beror ju på vad man vill ha för flickvän xD) jag är dålig på att vara dedikerad flickvän. Å andra sidan kräver jag inte en särskillt dedikerad pojkvän heller (angående min teori... likvärdig dedikering (det är nog det jag menar snarare än att man ska tycka om varandra lika.. eller det också iaf)
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? (onödigt att skriva "av motsatt kön" när vi redan förutsätter att det bara är tjejer som ska svara på det här? -.-) Ja det måste ju ha varit Julle de..
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Uh... vet inte riktigt. Tror de gifte sig ett år innan de fick mig så runt 27. sen träffades de ju ett tag innan dess.. vet inte hur länge. När de blev "tsm" mellan de att de träffades och gifte sig vet de knappt själva.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Naj jag har svårt att tänka mig att jag kan känna mig så övertygad om att jag kommer vara kär i någon för alltid.
• Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Jag antar att det räknas som att det var jag som dumpade Julle. så dumpat :\
Hatar du ditt ex? Verkligen inte, och jag är så jävla lycklig över att han inte verkar hata mig. Känns som vi är bättre vänner nu än vi var när vi var tsm. Han är iaf stenhårt det bästa som har hänt min självkänsla någonsin.
Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja ibland. Vi har så gott som aldrig pratat om vårat "förhållande", kanppt ens när vi gjorde slut. Det är skönt, det känns så dumt att sätta namn på sånt där. Det behövs bara för att förklara för andra.. man kan ju se det som att vi blev tsm igen, men jag tycker att man fokuserar på fel saker då
Har du kvar någonting från dina gamla förhållande? Typ prylar? Jag tror inte direkt att jag har slängt nåt. Jag slänger sällan grejer i allmänhet.
Jag har en dikt som jag fick när jag fyllde 16 (G-sus.. va liten jag var xD) den hänger över min säng och är awesome ^^ Annars har jag ju minnen kvar, haha XD
När du vill ha någon, vad gör du? INGENTING! Jag är inget 'ta första steget'-människa xD Jag beter mig gärna precis tvärt emot som jag vill bara för att jag inte vill att det ska märkas att jag är kär i någon. Jag tror iaf att jag gör det xD 
Bästa raggningsrepliken? Allt plumpt och dåligt är alltid charmigt XD typ "vill du knulla?" Eller om någon kör "the naked man" (How I met your mother -referens) fan va jag skulle falla för det xD
Inga "dina ögon är som havet" -klichéer.. hu!

Hur skulle den perfekta dejten se ut? Uch, inga dejter snälla.
Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv?  Elak fråga.. Jag har många viktiga pojkar i mitt liv. Det beror på vad man menar med viktig. Den som skulle märkas tydligast om den försvann är väl förmodligen Pappa. Den som bidrar mest till hur mitt liv ser ut just nu är nog en blandning mellan Julle och Jens.
Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? "mannen i mitt liv" kan någon ge sig? Jag vill ha ett förhållande där den jag är tsm med kan vara med någon annan men isåfall skulle berätta det för mig (eller iaf inte hålla det hemligt) och om det störde mig skulle jag kunna säga det, att det här är något jag tycker är jobbigt. Så att vederbörande fick välja att antingen sluta träffa den andre, eller mig.
Att veta att den jag är tsm med har varit med någon annan är inget som jag ser mig själv sluta ett förhållande över. Det är för mig på samma nivå som om den har haft flickvänner före mig. Att personen fortfarande har ett förhållande med någon annan däremot är något som jag skulle kunna tycka är så jobbigt att jag vill ut ur relationen (något jag trodde jag skulle vara mer tolerant mot för bara någon månad sen).. Eller om personen har ljugit om andra förhållanden.. det skulle jag nog också kunna tycka var väldigt jobbigt. Visserligen så är jag nog inte upprörd så länge över att personen Har ljugit, men jag kommer alltid att ha i bakhuvet att han/hon kanske fortfarande ljuger. Och jag tror inte jag skulle orka umgås med någon jag inte tror på.. tror inte man vill umgås med någon som inte tror på en heller så det skulle nog falla samman.
Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Jag vet inte riktigt vad det innebär, juridiskt, att gifta sig. Men det ser jag som enda anledning, att jag eventuellt skulle få en massa fördelar juridiskt av det. Skulle lika gärna kunna gifta mig med en nära vän eller nåt, hur nu de där fördelarna fungerar, för att vi ska kunna ärva varandra eller så. Giftemål har inget med kärlek att göra för mig.
Vill du ha barn? Det vore kul att ha barn, som Julle sa: "att uppfostra ett barn är som ett spel". Det vore ett kul spel. Men jag nöjer mig med sims för det får jag fucka ur på. Jag skulle vilja ha ett barn och uppfostra det och allt möjligt, men jag skulle vilja kunna lägga undan det när jag blir trött på det XD
• Blir du lätt kär? "Kär" Jag vet inte. Ibland när folk pratar om kärlek känner jag att jag verkligen inte vet vad de pratar om "Näe, det där har jag verkligen aldrig känt" nu har jag inget bra exempel (någon som mins något tillfälle? påminn mig gärna) så ibland undrar jag om jag någonsin varit kär alls. Känner flera som är lite äldre som säger att de aldrig varit kära...
"kär" ändrar betydelse. När man gick i lågstadiet var man kär hela tiden.. men man kallar det inte kär längre.
Jag tycker att jag lätt blir kär, jag blir lite kär i nästan alla, mer eller mindre. Men jag tror inte att det är den "kär" de flesta menar..
Vad faller du för? Jag måste hålla med Emelie om att Självdistans är jävla trevligt. Det har jag iaf stor respekt för. Sen är Humor den gemensamma nämnaren hos de flästa av mina förälskelser.. (sen har jag ju ganska bred humor så det krävs inte så mycket för att fylla det kriteriet)

Vad är det mest avtändande du vet? Jag har svårt att komma på nåt... Det känns som jag kan leva med det mesta xD
Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Kudos om man hittar någon man inte har något alls gemensamt med. Jag tror inte alls det är viktigt. Jag tror man kan vara precis hur olika som helst, så länge man vet om det. Det är när man tror att man är lika men inte är det som det kan bli tokigt tror jag (exempel med ett par som tyckte om olika halvor av brödet men trodde att de tyckte om samma så de gav alltid den andra den halvan de själva tyckte bäst om för att de ville vara snälla, men de fick aldrig den halvan tillbaka och så blev de bittra). Jag tror tom att det räcker att den ena vet om att man är olika. Har man absolut ingenting gemensamt finns det ju inget att göra tillsammans (och gör man inget tsm kan man väl knappas räknas som ett par alls?) visserligen, men som sagt så tror jag inte att man kan hitta någon som man inte kan göra något alls tillsammans med för att man är så olika.
Har du fått ditt hjärta krossat? Lite naggat i kanten kanske xD fast det är bara jag själv som kan göra sånt.
Hur raggar du? Haha xD Jag mins att Love frågade en gång om jag raggade på Emil. Det var typ första och enda gången jag hört någon använda sig av det utrycket på riktigt xD Jag tror inte jag raggar.. inte medvetet iaf. Isf har jag missförstått vad som menas med det :P
Har du en ”utseendetyp” hos killar? Mja... Jag har alltid tyckt om rödhåriga människor. Och gluggar mellan framtänderna xD Men jag blir alltid lite fångad när folk har typ väldigt små ögon eller extrem uppåtnäsa eller vad som helst egentligen. ovanliga detaljer i ansiktet...
Vem var din första kärlek? När jag gick hos dagmamma när jag var typ 3-4 så gick det en kille där som var typ två år äldre än jag. Jag gjorde allt som han gjorde och följde efter honom över allt. Jag mins inte om jag var så pass liten att jag inte tänkte på det som "kär" ens. Förmodligen gjorde jag nog det.. fan jag hade ju sett Disenyfilmer långt innan dess xD Han hette Tommy. jag vet inte hur länge jag var kär i honom, men någon gång under den tiden så fick jag reda på att jag skulle få en lillebror och jag blev tillfrågad vad jag tyckte att han skulle heta. "Tommy".. och så fick det bli xD
Vad tycker du om att ligga på första dejten? kan inte säga det bättre än Emelie gjorde xD
Vad tycker du om one night stands? Vem var det som sa att dagens ungdom har förväxlat kärlek och sex.. och att det var illa?
Är kärlek allt i livet? Nej. Men flera sorters kärlekar är stora delar av mitt liv..

Concerning Hobbits


Såhär:
är Jag den enda som får tidningen Sparköp? Den dyker upp någon gång ibland.. lite olika hur ofta ibland ser man den inte på ett halvår. Det är en postorder-tidning och den innehåller det mest onödiga skit du kan tänka dig i en salig blanding xD
 Det finns 110 olika maggördlar, Bhar, strumpor, stödkuddar som ska hjälpa dig med din hållning eller trycka ihop dina fettvalkar. Det finns ergonomiska pennor och Toe Relaxers..
 Sen finns det peruker och hårborttagningskrämer och tuchpennor som man ska använda att sminka sig med. Ett ergonomiskt handtag som du kan hänga dina matkassar i. En skokarusell och ett fjärkontrolls-ställ. Däckstativ och vindruteskydd. 711 olika duchdrapperier och badrumsmattor (med matchande toalettstolsmatta (har aldrig i mitt liv sett en sån någon annan stans än i den här tidningen) och toalettlockstäckare). En mängd olika plånböcker. Halkskydd att sätta fast på skorna, pennor som man kan rita över repor på möbler med (under kategorin "hobby och fritid"). En hel jävla massa spetsdukar, prydnadsänglar och trädgårdspynt. En filt med ärmar, ett plagg som varken har flexibiliteten av en vanlig filt eller rörelsefriheten hos en tjocktröja. en knapp med en ögla som gör att du kan få plats i byxor med för trång midja. En smidig kompressor på 12 volt (under kategorin "leksaker"). Ett gäng intetsägande bruna mocka-skor. Ett "förstoringsglas och vackert smycke!" (en av mina personliga favoriter), "super hooks", "noppa bort maxi", "resårband för alla behov" och "kardborretejp".

Jag blir lite smålycklig när jag sitter och läser igenom den XD



Annan sak jag tänkte på var på mentorstiden i Onsdags. Sten stod och predikade om att vi måste välja vad vi ska plugga vidare och vad ville vi göra när vi blev stora och så. ingen lyssnade. Så plötsligt säger han "Jag funderar ju fortfarande på vad jag vill bli när jag blir stor".. Han kändes så.. inte riktigt sorglig. men typ liten.. jag vet inte xD
Det var lite av en "Oh shit våra lärare är mänskliga" -moment.






Det är lov nu... Det är crap-in-your-pants-mysigt..
 Det är tisdag... det är nästan halva lovet som har gått då? Fast vi har hunnit göra en del så det är okej..

I fredags var jag hemma hos Jens med Sigge och Emelie och gjorde absolut ingenting i typ två timmar innan jag åkte hem igen ^^ Sånt är fan ganska mycket awesome om jag får säga min mening. Jag tycker om att inte göra saker :) i lagom mån...

I lördags tillbringade jag hela dagen med att linda in mig i lakansrämsor (det tog tid :o (fast jag gick upp ganska sent..)) och sen åkte jag till älvsjöskogen och tomtade runt i en lokal i några timmar. fast jag tomtade inte så mycket.. jag satt mest inne i rummet med sopsäckstronen.
Sen hittade vi tillfots därifrån till Fruängen.. då var vi duktiga ^^ Särskillt Albin..

På söndagen träffades jag och Julle och Albin och Jacob och Jens i östermalmstorg och lyssnade på en pojke som spelade fin orgel i kyrkan där albin jobbar. Han spelade filmmusik. Det var skitfint!! Jag tycker om kyrkor! :D

Igår klippte jag mig, sen åkte jag in till liljeholmen och köpte färgpennor åt julle, med julle. Sen åt jag hos Julle och sen åkte vi till Jens och såg Amadeus med honom, Albin, Isak och Jenny ^^
Sen spelade vi Limbo.. som är ett så jävla bra spel!!! Gosh.. och idag tittade jag på reviewn om Amneishia.. som också verkar vara ett jävla bra spel!!! Hu! ^^

Nu ska jag städa och lyssna på sagan om ringen musik ^^


RSS 2.0