K to the urt Kurt

Den här gången tror jag att jag har överträffat mig själv.
Klockan är 7.. jag slutade spela wow för ungefär 4 timmar sen.. vad har jag gjort sen dess? Jag har tittat på "Banelings" och "SCV-Love song" .. over and over and over and over! jag insåg just nu att det gått flera timmar när jag såg en i komenarfältet som sa att han också suttit och växlat mellan de två låtarna i timmar :P Jag är dum i huvet!
Nu ska jag sova iaf ^^ Australienaren som jag hade en väldigt civilicerad (jag är chockad.. är det inte intrenet så säg?) argumentation angående eventuella ekonomiska baktankar med låtarna har officellt avslutat diskussionen då vi inte hade mer att säga varandra. Trevlig kille :)
Så yeah xD Gonatt ^^

NYÅR!!!

HP7:1

Bara för att svaret på vilgots kommentar på förra inlägget blev så lång och så off så gör jag det till ett eget inlägg. inte för att ni bryr er utan för att jag vill..

Vilgot: Haha ^^ vilken tur :)
Wall av text ja.. Jeesus, jag märkte inte hur kolosalt mycket det var när jag skrev det xD
Och bra att du fattade slutklämmen, jag var orolig för att det blev för luddigt för att förstå sig på..

Jag tycker iaf att det du säger är intressant ^^ (det har jag sagt förr) det är trevligt när det blir samtal utanför ramarna "Hej, vad gör du och hur mår du?".. Jag försöker själv att hålla mig undan det men då blir det att jag inte säger någonting alls istället och det är ännu tråkigare :\ På samma sätt som jag försöker få min blogg att vara annat än vad jag har gjort under dagen.. men då blir det lätt inget alls istället.
Jag hade alltid mycket att säga när jag var mindre.. det tog slut. Därför är det oftast jobbigt att umgås med blyga männniskor även om jag egentligen inte stör mig på blyghet i sig.

Förut störde jag mig mycket på folk som tror att de är intressanta. Men det gör jag inte längre, jag är bara faschinerad över det eftersom jag själv inte kan vara sån. (jag låter ibland bli att säga ett skämt för att andra kanske inte kommer tycka att det är roligt. Och sen sitter jag och småskrattar åt det själv xD)
Det nästan enda (enda jag kan komma på) som jag stör mig på riktigt på nu är folk som tycker att de är unika och speciella. Jag gick i en klass i högstadiet där acceptansen för folk som gjorde sin egen grej och var "sig själva" gick så långt att man liksom var tvungen att göra sin egen grej. Man var tvungen att vara alternativ.

Folk som går emot strömmen för själva grejen att gå emot strömmen.. det klarar jag inte riktigt av. Och det jobbigaste med det är att jag själv ofta tas för just en sån människa. Jag är inte fördomsfri, jag skulle själv tro att jag var en sån om jag träffade mig. Ibland kommer jag på mig själv med att vara en sån människa.. iaf lite. När man tycker det är kul att sticka ut, för att bli ihågkommen (varför är det så jävla viktigt -.-). Men det är inget som jag aktivt strävar efter. (Men som vi pratat om någon gång.. att vissa kläder och utseenden hör ihop med vissa personligheter och man kanske undviker kläder och liknande man faktiskt tycker är snygga för att man inte vill bli ihopkopplad med den sortens person, och då väljer man ju hur man vill att folk ska se på en, och om jag då ses som någon som aktivt försöker gå mot strömmen pga mitt utseende så är det ju något jag kan göra något åt, men det gör jag inte)

Så jag blir inte förvånad över att folk tror det, jag tom antar att folk gör det, även fast det verkligen inte är sån jag försöker vara.
Och missförstånd, har jag ju nämt förut.. då vill jag reda ut dem och så blir det att jag häver ur mig en massa undanflykter som bara är menat för att reda ut missförståndet, men som upplevs som undanflykter.. ännu ett missförstånd.. och så håller det på så. bajs bajs ^^

Ny wall av text xD som ramblar in på saker helt off topic.. men fuck that!


Och kanske för att det ska bli lättare att läsa..




Det var något mer jag tänkte tillägga? (rågillar förresten att jag är uppe halv 8 på morgonen.. för att jag inte har gått och lagt mig än xD Hur jävla störd och dum i huvet är inte jag ^^ Party!)

Vi såg Harry Potter och Dödsrelikerna del1 på bio. Jag, Julle, Jens, Sigge och Albin.. trevliga människor xD
Vi fick en halvtimmes paus mitt i filmen för att en kolv hade blivit för varm så de var tvugna att ta ut den och låta den svalna och sen byta ut den mot en annan kolv.. tydligen var det precis så det var formulerat ^^ basic fun :)
Det var en bra film, för att vara baserad på en så dålig del av böckerna :) Cissi gillade inte första halvan av sista boken.. Den var tråkig och inget förde ett piss frammåt. Böcker måste inte alltid föras frammåt. Men den hade behövt det. Nä, jag gillar inte att så fort det verkar som de har kommit på någonting så är det dead end direkt igen, eller så är det tom en set back för de blir attackerade av dödsätare. (Yeah.. läs inte det här om ni inte lät boken och planerar att göra det (låter inte som ett så troligt scenario xD))
"yay, vi kom på att gryffindors svärd kan döda horokruxerna :D oh fuck.. vi har inte svärdet"
"yay vi kom på kvickens hudminne inte fungerade för att Harry nästan svalde den :D oh fuck.. vi fick en gullig liten gåta som vi inte har en aning om vad den betyder"
"yay vi kom på att vi kan kalla på dobby för han är imba och kan rädda oss ur allt :D oh fuck.. han dog"
Bra hade varit om de hade haft ett lead som lett dem någonstans, där det mycket väl kunnat gå åt skogen men där de iaf lyckats snappa upp ett nytt lead.
Så är det inte alls. Allt de faktiskt åstadkommer åstadkommer de genom att sitta på sina rövar och få ocational snilleblixtar, det mesta iaf.
Jaja... idén är inte dålig. jag hade bara haft den.. mindre frustrerande. mer engagerande.. för det är det som händer, jag tappar engagemanget totalt xD

Nu ska jag sova. Julle ladda din mobil!

Ärlighet.. typ

Nu skulle jag gå och lägga mig tänkte jag..
Men det blev för enkelt så vi bloggar liote först (90% av de här inläggen bli aldrig publicerade så jag kan inte riktigt säga "som vanligt" för det är det bara jag som vet om att det är så... men nu när jag har förklarat så..) "som vanligt"

Imorgon ska jag bowla med min familj och kusiners familj.. I'll live. Jag kan ta med min virkning och ladda på pengar på mobilen.. Varför har jag inte gjort det än! Morr :(


Jag vet inte om jag har tagit upp det förut och isf hur många gånger.. har väl nämnt det fast i ett annat sammanhang kanske. Eller så har jag tagit upp det precis såhär.. också möjligt XD Man får upprepa sig själv *nickar*

Jag funderade på (när jag läste Sigges inlägg) om de där sakerna man gör som folk stör sig sate på men som man inte vet om. Ifall man vill veta om det..
Om det är sånt som man gör utan att tänka på det. Sånt som man inte tänkt tanken på att det kan irritera andra för att det inte alls irriterar en själv. Sånt som man inte bryr sig om och skulle kunna sluta med om man bara kom på tanken.. Sånt vore ju bättre för alla om man fick reda på att man gjorde.
Jag blev fett upprörd på Julle en gång när han sa något han tyckte var jobbigt som jag gjorde. Nu blir jag irriterad på mig själv när jag tänker tillbaka på det xD
Om någon stör sig på någonting hos mig så kan det ju antingen vara tillräckligt för att den inte ska vilja umgås med mig eller inte. Och det är klart att man kan bli ledsen för att ens kompisar inte tycker att man är perfekt... Men så länge de fortfarande vill umgås med en så är det ju inte något att oroa sig för. Man tycker ju inte att de är så jävla perfekta de heller xD
Och om det är något som stör dem såpass mycket att de inte vill umgås med dig då har du ju iaf en chans att ändra på det om du får reda på det.
Men nog känns det som att "problemet" inte finns bara ingen nämner det? Det är synd.
Eftersom jag ändå går runt och är orolig för att alla mina vänner hatar att umgås med mig egentligen.. därför jag aldrig riktigt antar att jag är medräknad när det händer något, fören något tydigt frågar mig (Hur många gånger har jag inte suttit tsm med Jens och Sigge och så har de börjat prata om att dra till Zkills dagen därpå, och jag vet inte om de räknar med mig eller inte. Jag kan inte fråga för då känner de sig tvugna att ta med mig och de kanske de inte vill och då ska de inte behöva det. Jag måste vänta tills de antingen frågar ifall jag är upptagen, eller nämner något om att "vem ska vi höra med som 4:e person") ..Om jag hade kunnat känna mig säker på att de kunnat med att säga "nej" ifall de inte vill ha med mig, det hade varit så skönt. Klart jag hade blivit ledsen.. Men istället så missar jag ju när jag hade kunnat följa med för att jag inte vågar fråga, eller de gånger jag faktiskt vågar så spenderar jag kvällen med att undra om jag egentligen inte borde vara där.
Jag vet hur jobbigt det är att umgås med folk man inte vill umgås med.. Det är klart.. man kommer alltid tvingas umgås med folk man inte gillar, det borde man lära sig hantera. Men inte när det är mycket.. när det är hela tiden.
Och jag vill inte utsätta andra för det.. även om jag själv gärna umgås med dem.
Visst jag har stunder då jag lyckas tänka "fuck off.. om ni inte säger någonting får ni fan skylla er själva" och så kan jag gå utan att oroa mig ett tag, och då är jag glad att det inte är någon som säger nåt.. men på det stora hela är det inte så.
Jag kan tänka mig att det finns dem som kan tänka så hela tiden.. som är övertygade om att de som inte protesterar vill ha detras sällskap, och de mår ju såklart bättre av att inte veta hur jobbiga de egentligen är xD
Därför kan jag inte riktigt leva som jag lär heller.. även om jag vill att folk ska säga vad de ogillar med mig så skulle jag inte göra det mot någon annan som inte bad om det. Och kanske inte ens då.. för ibland tror man nog att man vill veta, men egentligen så är man inte alls beredd på att få "fel" svar.
Just därför så hjälper det inte att jag säger "Snälla, berätta för mig när jag är jobbig. Kör hem mig när ni inte vill vara med mig." för jag skulle ändå inte känna mig säker på att ni skulle göra det, eftersom jag inte skulle det. Men det är iaf lättare att tänka "skyll er själva" om jag har gett er tillåtelse att skicka hem mig.
Så skämtar man ju med varandra också om att vi är dumma i huvet och jobbiga och dryga. Ingen som tar det på allvar. Hoppas jag.. men det ligger ju lite i det, det är bara så lite att man egentligen inte bryr sig. Inget man stör sig på på riktigt. Men det är inte svårt att ta det som en hint om att man inte är välkommen.. men då skulle man ju inte kunna ta ett skämt så det vore ju synd att tolka det så.
Sen så skulle jag ju inte nödvändigtvis ändra på mig för att folk störde sig på saker hos mig. Vissa saker jag gör identifierar jag mig för mycket med, eller tycker helt enkelt är för roligt ^^ Om det var en dealbreaker för att kunna umgåsas med någon jag verkligen bryr mig mycket om är det klart att jag skulle kunna iaf försöka sluta, iaf delvis.
Men folk som är värda att umgås med stör sig inte på de saker man värderar högs hos sig själv. Iaf inte så mycket att det är avgörande för ifall de kan med att vara med en. Också en anledning till att man skulle vilja veta vad folk stör sig på, så att man kan rätta till eventuella felaktiga uppfattningar om dem.
Man kan inte kräva att någon ska ändra sig, men man kan ställa ultimatumet att man inte tänker umgås med dem om de inte gör det. Det tycker jag inte alls är orimligt, det visar ju bara att man inte fungerar tillsammans, och alla fungerar inte tillsammans. Inte konstigare än så.

Så yeah.. Säg till mig när det jag gör blir jobbigt (säg till så att jag inte kan missta det för ett skämt) säg till när jag ska gå hem.
Anta inte att jag har lärt mig efter en gång.. ibland är man lättstingslig. Nästa dag bryr man sig inte ett skit. Säg till igen.. och igen och igen.
Och säg till mig om ni vill att jag ska säga till när ni är jobbiga, om ni verkligen vill det på riktigt. Annars får det vara.
Men vet att det ni stör er på säger en hel del om er själva...




När jag kom ut i köket för att äta kvällsmat sa mamma demonstrativ "Mildan finns i kylen, du får ta fram det själv om du vill ha det istället för bregott" (ala födelsedagens "hej ditt rum är stökigt")
Triumferande.. hon gör det mycket, triumferar varje gång någonting jag gör -som är något annat än vad hon tycker att jag borde göra- resulterar i någon naktdel för mig.. i det här fallet att jag var tvungen att hämta smöret själv (eller att jag inte kunde få mina paket i sängen)
"Vad var det jag sa" Har aldrig varit ett effektivt sätt att få folk att lära sig sina av sina misstag. Det är inte bara jag som är tjurig nog att bara vilja äta mildan istället för bregotten ännu mer pga det (eller faktiskt strunta i att städa i rummet som jag annars faktiskt tänkt göra) det gäller ganska många. Får man sina åsikter ifrågasatta så är det troligare att man klänger sig fast vid dem mer än att man ändrar sig. De enda man påverkar med att ifrågasätta någons tro eller åsikt är andra runt omkring, de som inte redan bildat sig en uppfattning.. iaf ingen medveten uppfattning.
Visst är jag nog tjurigare än många när det kommer till sånt där.. Det finns tillfällen då jag har legat i sängen på morgonen och precis bestämt mig för att gå upp, och då har mamma kommit och sagt åt mig att gå upp och därför har jag legat kvar en kvart till. Jag är inte stolt över det.. men jag är iaf medveten om att jag håller på så nu för tiden kan jag avvärja såna impulser för det mesta. (Det är också delvis anledning till att jag tycker det är jobbigt att bli väntad på om de som väntar tjatar och gnäller.. lite i varje fall) Jag blir helt enkelt sjukt irriterad när jag känner att folk försöker styra mig. Jag är väldigt keen on att det ska vara jag som väljer själv och ingen annan..
men det går lite långt... Jag är brutalaste offret för omvänd psykologi! Om bara någon skulle göra det bra... eller seriöst kanske först och främst.


Nu har jag klippt naglarna! xD Mäktig känsla! Tack Jens och God Jul ^^

Puss å knull allihopa ^^ Det var ett tag sen :D

Julinlägg.. så ska det vara

Nu är det inte Julafton längre!
Fast det är ju fortfarande Jul.. Yay ^^

Har firat med bara familjen för typ första gången någonsin! Det var trevligt.. Alla får se de de vill se på tv och det behöver inte bli så jävla uppstyrt. Way!
Bästa delen med just nu är ju att det är lov iaf ^^ Party party.

Satt uppe till 7 igår och tittade på Polarexpressen. Jag har något vagt minne av att jag typ gjorde det förra året också. trevlig tradition :D ska hålla på det tycker jag. Lite.. när det passar.




Orkar jag spela wow nu? Kanske.. om jag orkar hämta datorn. Borde passa på för det kommer vara krig om datorn nu ett tag. Tommy fick Age of Empires och StarCraft II i julklapp så han kommer vilja ha datorn mycket!

HUppa

MAT

Varm dryck Varm choklad från.. öh..stället vid gullmarsplan ^^
Kall dryck Tranbärsdricka.. fan va jag kan dricka hur mycket som heöst av det. Allt annat blir man trött på..
Alkoholhaltig dryck Cider smakar ju itne så mycket alcohol så.. xD
Drink Cola med en citronskiva.. då är det fest!
Pålägg Ost.. min special-ost som ingen annan kan skära ordentligt, och tomat och sallad.. vanlig sallad. ibland leverpastej.. det har vi inte haft på länge, och marmelad
Grönsak Tomat
Frukt Clementiner
Bär mullbär xD
Krydda yeah.. kryddor kan ju jag.. imte så mycket
Godis Choklad! det funkar alltid.. vilken kvinna jag är
Snacks Lättsaltade chips! Jag tycker om Emelie! Do not let her go Sigge!!
Choklad Tryfflar.. som finns i en röd kartong på godisaffären vid hötorget xD Jag tittar itne vad godiset heter jag bara äter xD
Ost Hushållsost :D
Sallad hmm... är inte så mycket för sallader..
Tårta Prinsesstårta! Marsipan <3 Haha xD fan det är många av de här som skulle kunna gå oändrade från Emelies lista
Bakverk Mina-möra-kakor
Sås god brunsås är fan ganska genialiskt
Glass Sias kaktus citron sorbet.
Snabbmat Pizza... ^^
Flingor coco-pops om man inte ska ha dem i någonting xD Annars äter jag ju K-special.. spännande spännande
Pizza Calzone utan skinka.. min familj frågar mig inte ens längre
Naturgodis/Nötter torkad annanas och torkade jordgubbar. och chokladdoppade nötter
Soppa Fisk och potatis i buljong -soppa xD
Utländskt kök Kinesiskt.. särskillt äkta kinesiskt. Fast svensk sötsur sås är ju awesome också ^^
Halstablett/Tuggummi Extradrops med äpplesmak.. eller vilken halstablett som helst med äpplesmak. Äpplesmak är gott!! Det smakar inte alls äpple xD
Äter inte Broccoli

Födelsedag!

Så var man 18 :o
Lite vemodigt.. men coolt. Jag känner mig redan massor med häftigare, sitter tex i telefon med Jens på skype just nu.. Bara Jens.. SKITLÄSKIGT!! men jag klarar mig fint :) fast att han är farlig :o
På tal om telefonsamtal så lät Albin bli att ringa och gratta mig för han visste att jag tycker det är jobbigt ^^ Tyckte jag var en fin present :)

Blev väckt klockan 9 av min familj och fick ett "Ditt rum är stökigt!!" slängt i facet tillsammans med en bukett blommor. Härligt splittrade budskap där. Tycker om min familj ibland. (Albin och Vilgot tyckte att det var charmigt iaf så TAKE THAT!! MOHAHAHAHA!!!)
Sen fick jag gå ut i vardagsrummet och titta på julkalendern och öppna paketer! Paketer!! wee ^^ Julkalendern är också wee.. fast nu har Jens Persson lämnat Hotellet :(
Sen lallade jag runt en stund, smsade med aldeles för många sammtidigt för att se till att de kom och åt pizza med mig på kvällen. Fick ett lite hjärtskärande sms från Jens som jag hade glömt bort/omedvetet antagit hade tillräckligt med koll eller kontakt med Julle eller nåt xD Jag vet inte.. det var fint.. jag tyckte det var roligt :)

Sen hittade jag High School Musical 3.. svenskdubbad!! Mer awesome än så blir det inte xD Huwa
Precis när den var slut kom folk.. inte bara i tid utan en jävla bra bit tidigare :S Hjälp liksom.. vafan är det om?

Så åt vi pizza och spelade super smash och tittade på den otroliga vandringen med Martin Timell.. jag tycker om Martin ^^
Trevligt var det på alla sätt och vis iaf.
Men nu har min dator hängt sig när jag försöker spela wow... Det är lite elakt tycker jag.. Den äter min Trial-tid! Bullshit!
Jag ska stämma någon tror jag.. sen, när jag har tid ^^ Frågan är vem.

Hoppas mamma och pappa inte blir alltför sura på mig imorn för att det ser ut som kaos i lägenheten :( Det kan vara en födelsedagspresent att de städar? eller att jag städar imorn? eller nåt.. blajblaj

Project for Awesome

http://www.youtube.com/user/project4awesome

Välgörenhet... sånt är gulligt :)

Mamma och Pappa

Jag har letat och letat och letat efter en lista över vad Mamma och Pappa heter på olika språk. Någon sådan lista verkade inte existera så jag gjorde en själv.
Postar den här ifall det finns andra där ute som har samma dilemma som jag xD

SVENSKA                            Mamma        Pappa

AFRIKAANS                       ma                 Pa

ALBANSKA                        mom             Baba

ARMENISKA                         mom             Hayrik

AZERBADZJANSKA         ana                Dədə

BASKISKA                          mom             Dad

BULGARISKA                    mama           Tatko

DANSKA                             mor               Far

ENGELSKA                         mom             Dad

ESTNISKA                           ema               Issi

FILIPPINSKA                            mom             Tatay

SLOVAKISKA                    mamička      Táta

SLOVENSKA                        mama           Oče

SPANSKA                            mamá           Papá

SWAHILI                             mama           Baba

THAILÄNDSKA                 Mæ̀               Ph̀x

TJECKISKA                         Maminika    Táta

TURKISKA                          Anne             Baba

TYSKA                                 Mama           Papa

UKRAINSKA                 Mama           Papa

UNGERSKA                        Anya             Apu

FINSKA                                Äiti                Isä

FRANSKA                           Maman         Papa

GALICISKA                        Nai                Pai

GEORGISKA                       Deda             Mama

GREKISKA                          Mamá           Bampás

HAITISKA                           Manman      Papa

HINDI                                   Mām̐             Pitā

INDONESISKA                   Mama           Ayah

IRLÄNDSKA                       Mam             Daid

ISLÄNDSKA                       Mamma        Pabbi

VIETNAMESISKA             Mẹ                Cha

VITRYSKA                          Mama           Tata

ITALIENSKA                         Mamma        Papà

JAPANSKA                          Okāsan         Otōsan

KATALANSKA                   Mare             Pare

KINESISKA                         Māmā           Bà ba

KOREANSKA                       Eomma         Appa

KROATISKA                       Mama           Tata

LETTISKA                           Mamma        Tētis

LITAUISKA                         Mama           Tėtis

MAKEDONSKA                 Majka           Tato

MALAYSISKA                    Mama           Ayah

NEDERLÄNDSKA             Mama           Pa

NORSKA                              Mamma        Pappa

POLSKA                               Mama           Tata

PORTUGISISKA                 Mãe              Pai

RUMÄNSKA                       Mama           Tata

RYSKA                                 Mama           Papa

SERBISKA                           Mama           Tata



Varför? Jag ska eventuellt ha med det i mitt svenska-tal på fredag. (Min teori är att något har blivit fel på Georgiskan.. men enligt Google translate ska det vara sådär.. vem är jag att komma och ändra då..)


Tisdag

Satt och läste Max-böcker på tunnelbanan hem. Max äger xD Speciellt gillar jag de böckerna där det finns en liten översättning i ministil längst ner på sidan :) allra särskillt de där någon i Jens familj har varit och rättat den lilla översättningen när den inte riktigt håller måttet. Sånt gör mig glad.

Det var en hare som lyckats få sig själv instängd på Dagiset utanför när jag var på väg till skolan imorse. Den sprang runt och slängde sig in i grinden och var allmänt väldigt desperat att komma ut. Jag öppnade grinden åt den, frågan är om det hjälpte något värst. Det var ju folk överallt så den vågade sig nog inte ut iaf. Förhoppningsvis släppte de väl inte ut barnen innan den lyckats ta sig därifrån. Garanterat hjärtattack på den stackarn annars.

Imorn är det Fysikprov.. Ska väl plugga det lite sen när jag har läst igenom mitt svenska-tal några gånger. Det är därför jag sitter och läser om Max på tunnelbanan förresten xD Jag ska hålla tal om barnspråk och språkutveckling. Riktigt så tuff att jag sitter och läser Max utan anledning, även om jag skulle vilja ^^
Jag har ett litet probelm dock. Mitt tal är för långt :( Och jag vet inte om det kommer bli kortare eller inte när jag blir säkrare på det. När man är säker pratar man inte lika snabbt och stressat, men när man är säker stakar man sig inte. Så jag borde lära mig talet så att ja är säker på det innan jag ser om det behöver kortas ner eller inte. Ska se om jag kan formulera mig lite effektivare angående några saker dock..
Huuuh.. Fredag kommer inte bli skoj. Men sen är det över och LOV! Nös är vad det är. (Även om vi har en Engelska-bok-skrivning på 1000-2000 ord! mycket!! :'()

Och seriöst.. 81 sidvisningar i Onsdags? Min statistik fuckar ur xD Vem är ansvarig?

Visst fan är det det!

Jens Persson, eller Olof Wretling då som han egentligen heter.. och jag hittade scenen med tomten från ingen bor i skogen på svt-play.. fan va rolig ^^


Cissi drar en morgonblogg xD Hon skulle kunna läsa engelska om hon nu har tid över... icke! Jag sov hela eftermiddagen igår för att jag blev så trött när jag försökte läsa boken. Sen när jag gav upp och skulle gå och lägga mig istället kunde jag inte sova.. så jag låg och vred mig i tre timmar och sen bestämde jag mig för att försöka få något läst iaf. Då somnade jag -.-


Jens Persson

Haha xD Det här var lite awesomeroligt; jag satt och tittade på "Ingen bor i skogen-klipp" på youtube.. yay och så finns det en sån där lista med "liknande videoklipp" och sånt där och mitt bland alla ingenbor i skogen-klipp så fanns "Maud Olofsson berättar om skäl till att rösta på Centerpartiet"
That is funny..
Kan en av gästerna på Hotell gyllene knorren vara Jens Persson förresten? Jag tyckte de lät så otroligt lika, men det kanske bara var för att de hade samma dialekt?

Torsdag

"Jag tycker för övrigt att det är fult att av retoriska skäl medvetet blanda ihop varor och tjänster. Sexarbetares kroppar är inte handelsvaror (utom i slaveri och trafficking, men det är vi alla emot) – deras kroppar är redskap för att utföra tjänster. Man kan tycka att det är oromantiskt och krävande, och jag kan hålla med, men det är fortfarande en tjänst som utförs. Det är inte ett varuutbyte"
-Caspian

Yeah.. tyckte det var bra sagt mest. Det var en låång diskussion på facebook. Caspian sa många bra saker. Caspian är lite läskigt Södra-latin-korrekt-ig, men har har trevliga åsikter iaf. Eller om det här har han det..


Jag måste förbi bibblioteket imorgon på morgonen och hämta mig en miniräknare till matematiklektionen. PARTY! Jag har prov. Dubbelparty! men det känns som det kommer gå bra? Jag är lat på matten så jag kan säkert fucka upp det en massa massa. Jag tror fortfarande att jag har Reza som jag inte behöver bevisa något för xD


Igår var det venisage i vasaparken.. party.. jag är inte förkyld ^^ Min socka är allmänt död dock xD
Socka i plural förresten folk.. yeah, jag drar en "hey, svara på den här frågan så får jag fler kommentarer" xD.. iaf.. vi pratade om det. Det var ett tag sen nu.. men Sockor, Sockar eller Socker.. jag tycker Sockar, alternativt Sockor.. eller mjaa.. jag vet inte xD Det var ganska delade uppfattningar iaf. Någon av er som inte var med som har någon uppfattning av vilken det ska vara? Eller om ni har något annat förslag xD Sockelitos.. Haha ^^
venisagen gick bra.. det var kul.. förutom kylan.. och vi hade en chill dag innan. kom klockan halv tio. stod och försökte gräva ett hål i vasaparken med en rundfil (slutade med att Jens bröt av den xD) och sen drog vi till IO och satt där i tre timmar och spelade starcraft innan vi drog tillbaka och satte upp tälten. Tjoho!
Pluggning inför engelska provet som vi hade idag fick dock stryka på foten, men det ger vi blanka fan i.
Och imorn är det matteprov.. det har jag sagt. Jag måste plugga Japanska och få inspiration av svenskatalen imorn. Sen måste jag skriva mitt svenska-tal och lära mig det.. Jag är inte lika ångest-fylld över det som jag var i början.. bara nästan. Och det lär komma tillbaka. FAN VA MYCKET DET SKA VARA PÅ EN GÅNG!!

Mina skor

Jag vaknade upp till lukten av diskmedel.
I diskhon låg ett gäng odiskade tallrikar och bestick.
Huset var tomt. Det slog mig inte fören senare att det var underligt, vem var det då som diskade? Och varför? Vi hade diskmaskin.
För tillfället hade jag dock andra saker att oroa mig för, inte för att jag gjorde det, jag var hungrig och hade all fokus på frukost, men om jag hade känt att jag behövde oroa mig så hade jag redan lagret fullt.
Jag funderar ibland över scenariot; om jag hade oroat mig. Ifall det hade gjort någon skillnad. Det är bäst att intala sig själv att det inte hade det. Annars går man lätt ner för räkning, och det är inget jag är intresserad av.
Jag gjorde några tåhävningar vid diskbänken medan jag funderade över vart jag skulle göra av min disk. Jag bestämde mig tillslut för att inte låtsas om disken i diskhon och ställde rutinmässigt ner min tallrik i diskmaskinen.
Sen borde diskfrågan ha varit ur världen för alltid, iaf gällande den specifika disken. Det var den inte. Återigen någonting som skulle komma till min kännedom först senare.
Mammas och Pappas tandborstar var borta. Det fick mig att insé innebörden av att huset var tomt; det var ingen där. Vart var dem?
En gång hade jag tagit fel på kvällen och gått in till grannen, hon brukade inte låsa. "Nymodigheter" kallade hon sånt. Då hade jag varit väldigt förvirrad när jag vaknade nästa morgon. Det här var inte grannens hus. Jag såg mig omkring i badrummet. Om det har var grannens hus så hade hon min tandborste och då vore nog det det första jag borde oroa mig för.

Att komma ut besvarade inte mina frågor. Det fanns ingen ute heller. Trots att klockan var rusningstimma.
Bilarna stod uppradade längs trottoaren. Varenda en. Jag fick för mig att jag skulle leka inte nudda mark på dem, så jag gjorde det.
Bilar är inte så höga och stora som man inbillar sig när man är liten. Bilar går aldeles ypperligt att klättra upp på. De går även aldeles ypperligt att stå på trots att man är höjdrädd.
Några larm gick av när jag trampade på bilarna. Billarm låter olika från bil till bil, men det går ändå inte att ta miste om att det är ett billarm. De har någon gemensamhet som inte riktigt går att sätta fingrarna på. Visst låter de högt och jobbigt allihop, men det gör alla larm. Och nog är det en viss skillnad på billarm och andra larm.
Jag tänkte att jag borde analysera alla larm i staden för att ta reda på hur de alla låter. Jag tänkte att skulle lägga upp en plan för hur jag bäst skulle gå tillväga i så fall, men jag blev avbruten i mitt plantänkar-tänkande.
"Va lång du är?"
"Nej" Svarade jag flickan som stod på marken nedanför bilen. Hon hade en rutig klänning i jordgubbsrött med blåa fållar och jag berättade för henne att jag bara såg lång ut för att jag stod uppe på en bil. Hon nickade. Hon förstod. Hon bad mig komma ner, hon tyckte inte om när folk var långa sa hon. Jag hoppade ner. Jag var ändå längre än henne.
"Det gör inget" sa hon. Nu var jag tydligen lagom lång. Jag frågade henne vad hon visste om vart alla hade tagit vägen. Hon pekade.
"Vi ska springa dit" så vi sprang. Vi sprang så att skorna flög åt alla håll och även fast det var snö på marken så gjorde det ingenting. Hennes klänning hängde som en strut man sätter på halsen på hundar när de har ett sår. En sån strut som gör att de inte når att slicka på såret. Hennes klänning såg ut att ha stadgan hos en sån strut.
Jag tänkte inte att jag borde undra vem hon var. Varken då eller senare. Senare fick jag reda på vem hon var ändå så jag behövde inte undra.
När vi slutade springa var vi tillbaka där vi började och jag kunde inte avgöra om vi hade sprungit hela vägen runt eller om vi aldrig kommit någon vart. Jag tog på min mina skor.

Gammal goding

Här är den igen! minst tredje gången jag gör den här listan. Förmodligen har jag gjort den mer. Jag kan samla ihop alla varianter av den här listan som jag har skrivit under mina tre år på Gymnasiet och så kan vi se hur mycket jag har utvecklats. Party? I think so xD



1. Namn - Jenny Cecilia Wallin.
2. Bor - Årsta
3. Syskon - Lillebror. Fanskap med otroligt gehör.. Fusk säger storasyster
4. Ålder - Fyller 18 om 10 dagar
5. Född - 18 December 1992
6 Ögonfärg - Blågråaktiga.. typ? lite grönish kanske de också är 
7. Längd - Är jag kortare än Emelie? Yay ^^ Fast det var länge sen jag mätte de där 168 centimetrarna
8. Skostorlek - 38-39.. 40 om jag vill ha 7 lager raggisar ^^
9. Höger eller vänsterhänt - höger... fast jag sög på vänster tumme xD jag kunde höger och vänster på den tiden. Sen när jag vande mig av vid tummsugandet blev det plötsligt mycket jobbigare xD
10. Stjärntecken - Skytte..
11. Hårfärg - mörkblondt.. råttfärgat
12. Födelseort - Stockholm..

DAGENS..

1. Låt - Time to pretend och Kids med MGMT
2. Saknad - Sovmorgon
3. Kläder - Pyjjamas. matildas gamla tjocktröja och benvärmare som mamma stickade förra vintern
4. Smink - Ja jag såg den här videon på youtube och så tänkte jag att det där måste jag prova!
Hehe xD Cooling iaf
5. Underkläder - blååa. Matildas gamla.. är det stört?
6. Mat - Kakor och smörgåsrån
7. Köp - Jag var sugen på en kycklingmacka från skolans kafeteria men det blev inte så
8. Göra sen - Sova.. ganska direkt antagligen
9. Godis - kakor! Fast jag hittade en risen från tidigare i höstas. Aktion till höggstbjudande. Jag kan minsann inte äta risen längre :(
10. Pinsammaste - Inget pinsamt idag.. nope nope

SVARA ÄRLIGT

1. Tycker du om att plocka svamp - näää... men att äta svamp är mys :)
2. Tycker du om godis - Ja :D:D GODIS!! fast kakor är nog lite mer awesome
3. Hur många gånger i veckan äter du godis - Då jag ser film hos Jens.. det är inte alltid vi har godis iof.. men ungefär en-två gånger i veckan
4. Äter du oftast nyttig mat - Nää.. men jag äter inte så mycket av den nyttiga maten
6. Är du stark - Starkast
7. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - näsan
8. Tycker du att du själv är söt/snygg - Nej, men jag har börjat tro att andra kan tycka det. Helt hopplöst på självkänsle-fronten är det inte.
10. Du ger mycket komplimanger till andra - nope... jag suger på att både ge och ta komplimanger
11. Är du nöjd med ditt förnamn - Nää... långt och tråkigt
12. Du tycker att du själv är smart - På vissa sätt. Logiskt tänk har jag iaf.
13. Vad är det sämsta hos dig - Det där med självdiciplinen måste jag hålla med om... opraktiskt egenskap
14. Vad är det bästa hos dig - Att jag inte tar åt mig (längre) och har nice självdistans.. inte för att jag skyltar med den. Men det betyder inte att jag inte inte tar mig själv på allvar.
15. Har du bra självförtroende - nää.. oftast inte.
16. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn? - 6-7?
17. Du tycker om att vara med killar - Fråga? Jag föredrar de flesta killars sällskap framför de flesta tjejers.
18. Känner du dina grannar - Några av dem.. inte alla.. vi har så många grannar :P
19. Vad har du för färg på dina underkläder - Ah.. genomtänkta listan är genomtänk
20. Använder du BH varje dag - Nää.. jag behöver väl det egentligen bara när jag idrottar (fan va jag inte förtår mig på Sport-toppar..  stödfaktor: inte ett jävla piss) men jag har det ganske ofta ändå. Går lite i perioder det där.
21. Svär du ofta - Ja, men jag anväder sällan svordomarna som svordommar.. men jag kör dem som förstärkningsord 24-7
22. Gillar du skolan - Skola är nice och inte så jävla ansvars-krävande. Så länge det inte är 6 prov på en dryg vecka.
23. Har du någon gång skolkat - Oh ja. Var det Jens som inte riktigt trodde mig när jag sa det?
24. Spelar du något instrument - Jag har spelat på instrument. Men jag spelar inte xD
25. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Bild och Form, Teater, Kör, Cirkus, Simhopp, Yoga, Scouter, mer Teater och Bild och Form, Bas.. säkert fler men inget jag mins just nu
26. Har du några tatueringar - Inte än... funderar löst.
27. Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag? - två-tre gånger kanske. En när jag borstar tänderna på morgonen, en på kvällen och så råkar jag väl säkert på en spegel någon gång mer under dagen.. 

BRUKAR DU...

1. Sova -
 inte tillräckligt
2. Ta mediciner du inte borde ta - Jag tycker om den här frågan ^^
3. Snusa - Nope
4. Dricka - Nope
5. Skada dig - Nope
6. Klä dig i svart - Nope
7. Hata folk - Nope
8. Lita på folk - Jooo... det gör jag ju. Fast kanske lite resrverat ibland
9. Skada dig med flit - Nope
10. Drömma mardrömmar - JA! Hatar det! :(
11. Gå i skolan Yeah xD Och jag älskar ordet; shenanigan.
12. Gå i kyrkan - Nope. fast det vore lite mysigt. var ju jävla trevligt när vi var på orgelkonsert-grejen där Albin jobbar
13. Vilja dö - Tycker om den här frågan också ^^

NÄR...

1. Åt du senast - JAg äter kakor at the moment
2. Läste du ut en bok senast - Måste ha varit Främligen av Albert Camus som vi läste till Filosofin
3. Köpte du något senast - Söndags.. nää.. lördags köpte jag skit. Inget i Söndags
4. Svor du senast - "var ju jävla trevligt när vi var på orgelkonsert-grejen där Albin jobbar"
5. Sjöng du senast - Fick traska hem från aspudden i Söndags. Sjöng för full hals hela vägen hem. Fan va nice det är ^^
6. Klagade du senast - vet inte :S
7. Klantade du dig senast - hur grov klanting är vi ute efter här xD Jag klantade bort en löpare när jag och Jens spelade shack på lunchen idag. Och sen satte jag mig i en riktigt pissigt sits som jag bara väldigt barely klarade mig ur. Jag blir lite övermodig när jag spelar shack (jag vet fortfarande inte hur det stavas xD) mot någon som inte är Tommy eller Matilda :P Både Jens och Julle är bättre än jag ger dem cred för (yeah.. de enda jag har spelat mot förutom Tommy och Matilda xD) så jag tror att jag har råd att lalla omkring men det har jag inte. En miss i shack avgör väldigt mycket. Som tur är så är man på den nivån att båda klantar sig ett par gånger per match iaf. När det är på högre nivåer så är man ju körd direkt om man klantar sig.
Annars tappade jag kex på golvet nyss... det var okså lite klantigt.

HAR DU...

1. För många vänner -
Jag har tillräckligt för att klara mig xD
2. Förföljelsemani - Det där med att gå ensam på natten stör mig inte ett skit faktiskt. Har aldrig varit rädd de gånger jag gått hem själv mitt i natten.
3. Någon annan psykisk sjukdom - Massor ^^ Nää... jag har nog vant mig av vid de flesta små psykoser jag hade för mig? 
4. Skadat någon - Jag har skadat alla!!!! XD fast lite våldsam är jag nog. tror inte att någon har bestående men dock :)
5. Färgat håret - inte för tillfället, men förekommit har det gjort
6. Några piercnings - öronen.. räknas det? Piercings är jag inte intresserad av. Om jag fick göra om det skulle jag nog inte ta hål i öronen heller. inte för att det spelar någon roll nu men..
7. Några tatueringar - Nööu.. men fan va tufft det vore med en morot någonstans
8. Egen dator - Joo.. den är väl inte helt min kanske.. men så gott som ^^
9. Gjort bort dig rejält - Näää.. inte direkt. De få gånger jag känner att jag har gjort bort mig, det är väldigt sällan det händer, så går det över väldigt fort. Det är en trevlig egenskap för min del.



Nu har jag inte massa fina bilder mellan varje del som Emelie hade.. ni tycker om mig ändå? :(


Tisdag

Idag blev jag glad när jag kom hem. det låg nämligen ett brev till mig på hallmattan. Men inte nog med det.. det var ett inplastat brev. Det är nog något av det coolare i brev-väg jag någonsin varit med om.
Dock var det inte Sara som hade stått för inplastningen (resten av brevet var från sara) det var posten. Saras brev var för ballt för posten så kuvertet var mos xD Men det var så fint så fint ändå ^^ Därför hade posten plastat in det för att det inte skulle läcka överallt.
 Jag har lite teorier om att antingen jag eller Sara.. eller båda två.. blir bevakade av Säpo och FRA och alla möjliga hemliga underättelsetjänster.. Alla på samma gång, och de jobbar inte Med varandra utan Mot. så när det kommer ett brev blir det slagsmål om vem som ska få läsa det. Och när man slagsmålas så går saker sönder :( Osmidiga fucks är vad de är de där underrättelse-puttarna..
Men jag har iaf mitt brev och min Rolandz-kondom, den förgyllas och ställas i glasmonter!.. Lyckligare kan ingen vara :D

Eller tja.. jag kunde ha inte behövt skriva ett svenska-tal idag. Då hade saker och ting varit en hel del gånger trevligare.
Men det kunde vart värre ^^

Tisdag "morgon"

Jag har hjärnsläpp och kan inte komma på hur Blanc slutade. Nope.. jag orkar inte skriva recensionen om den.. jag är trött.. jag vet inget om franska revolutionen.. jag har läst om franska revolutionen så mycket. Jag har läst om den i mellanstadiet. Jag har läst om den i högstadiet. Jag har läst om den i tvåan och John Green har berättat om den för mig i tre separata youtube-klipp. Varje ny gång den har tagits upp har jag fått lägga ner mer tid på den än på något annat moment i kursen för att jag fortfarande inte har fattat något sen förra gången. Och ändå så kan jag fortfarande inget mer än att de högg huvet av en massa adligt folk. Det lärde jag mig för att jag läste svarta nejlikan när jag var ungefär tio. Allt jag kan om franska revolutionen är baserat från en väldigt vinklad roman. Det går bara inte att få i mig någonting mer om den. Helt hopplöst.
Så jag vet inte vad jag ska skriva om Blanc. Jag vet inte vad jag ska säga om hur den behandlar de filosofiska tankarna fran franska revolutionen, historiska tankar i modern tid eller politiska problem. Jag minns inte ens hur den slutade.
Så jag gör som jag alltid gör när jag har plugg och inte kommer någon vart och bara vill ha Lov!! Nu!!! jag bloggar..
Wop-tee-doo..
Funderar på att skippa skolan imorgon.. jag kan dra till Hellasgården istället och hjälpa Cicci leta efter sin hund.
Fan om jag gör bra ifrån mig på Japanskan så kan jag rå-skita på Filosofi-betyget ändå. Jag behöver inte ens få G som i engelskan. Jag kan få IG utan att det gör ett piss! Men här sitter jag och tänker "nää.. det är nog bäst att göra uppgiften ändå. Tänk om jag bara får VG i Japanska" som om jag skulle kunna få MVG i filosofi. Pytt! Fast det är lite svårt med Lars för jag har ingen aning alls om hur jag ligger till. Det känns som han inte riktigt kan ha det heller eftersom vi bara gjort grupp-grejer hittils.

Jag är ändå stolt över mig själv idag. Jag har städat mitt rum, (såpass att det gått att damsuga. Det går väl antagligen fortfarande under benämningen "stökigt".. jag trivs.. jag är nöjd.. ingen annans åsikt värderas.) och jag har kickat en hel del Demon-ass.
Så jag tror att jag tänker unna mig att skita i Filosofin ikväll. Kanske kan få hjälp med den imorgon något..


Relationsteori

Jag funderade över det där jag skrev i en lista nyss. Angående relationer, min teori om att de bara fungerar om båda parter är lika dedikerade.. sen spelar det inte jättestor roll Hur dedikerade.
med dedikerad menar jag väl ungefär hur mycket man är villig att göra, hur långt man är villig att gå för den andra. Det går ju gärna hand i hand med hur mycket man tycker om varandra, någorlunda.
Jag upptäckte att den teorin satte mig i lite av en pickle..

I wouldn't want to belong to a club that would have me as a member.. Om det var Woody Allen som sa det eller om han bara har quotat det i en av sina filmer vet jag inte.. men det är inte så noga.

Det gäller iaf angående mig och min teori.
Jag skulle inte vilja vara tillsammans med någon som är så dedikerad i vårt förhållande som jag är xD
Okej, jag är inte alltid väldigt dedikerad.. jag är oftast inte så dedikerad...
men om jag skulle träffa någon som jag tycker jättemassor om och är berädd att göra vad som helst för så skulle jag inte vilja vara tsm med denne om han/hon skulle göra det samma för mig.
Eller snarare så skulle jag aldrig bli så intresserad av någon som tyckte så mycket om mig från början.
Det är på något sätt lite avtändande.. folk som är berädda att göra för mycket för mig. Sluta va så jävla opraktiskt... -.-

Att hitta den där balansen.. Någon som är tillräckligt ointresserad av mig för att det ska vara intressant.. men tillräckligt intresserad för att jag inte ska vara för intresserad.. blir JOXIGT!


Jag får helt enkelt hålla tummarna för att min teori inte stämmer?

Flirtlicens

Jag blev just nekad flirtlicens för att jag tycker att prostitution kan vara okej xD
Good fun, good fun :)
Folk har aldeles för mycket i arslet när det gäller sex..

Idag var det projektarbetessamtal.. jag hade inte skrivit en enda loggbok sen förra gången, men Vi hade inte haft tid att prata om dem ändå. Det tog typ mer än 20 minuter att gå igenom utkastet.. jag gillar Karin xD
Samtalen drog ut på tiden så mycket så vi kom ifrån skolan säkert en timme senare än vi bordat. Jens hann tom summona Emil.. det var länge sen jag träffade Emil.
Nu är de i Karlaplan hela bunten och firar Joel, jag och Albin sitter hemma och har saftkalas på skype och känner oss övergivade. Fast Albin är också borta nu :\ Jag låtsas att han är här.. :)

Annars har det varit en grymt trött dag. Jag somnade på Fysiken en kortis. Jag har sovit dåligt hela veckan, skyll mig själv. jepp.
Vi höll 'övningstal' på svenskan.. läste upp en dikt och berättade om det. Stundens ingivelse.. hoppla. Alla i gruppen hann inte göra tho.. Jag gjorde, och Julian.. Det var Helle som bestämde enväldigt. Det var väl en fin tanke att öva sig på att stå inför publik.. men det var en ganska annorlunda uppgift motför talet vi ska hålla. Tycker att vi inte borde skriva talet själv.. skulle gå mycket lättare då. Jaja.. Jag ler som ett jävla fån när jag är nervös.. jag kan inte sluta xD Jag fick ont i mungiporna när jag hade Japanska-redovisningen.

Nu ska jag städa lite. Har lovat far min att jag ska göra det i helgen. Någon som har förslag på bra städmusik? I doubt..

Lorents kraft?

Jag skulle ju fixa med projektarbetet idag :( Jävla handledarträffar... jag jobbade igår. Jag orkar inte skriva om det. jag måste kolla igenom min projektplan och strukturera lite. Kan göra det imorn kväll eller nåt..
Karin kommer ju inte ha läst det till imorn ändå.. jag kan berätta vad jag gjort bara.. blir bra. förhoppningsvis har hon tittat på utkastet iaf och så får vi prata om det mest..

Har pratat fysik med pappa istället.. Han kan inte så mycket om magnetism och ellära så det var mest jag som fick förklara stuffs för honom, sen när han fattat grundgrejerna kunde han förklara vidare..
Han tyckte det var dumt att slavomir hade längden i vektorsform i formeln F=I lxB tydligen får man samma svar om man har I:et som vektorn, vilket makes much more sence att ha om man tänker efter. Det är ju strömmens riktning som är viktig för vilken riktning kraften får. längdens riktning kan ju lika gärna vara åt andra hållet än strömmen.. (längder har fan inte riktningar! jag tycker inte om det riktigt..) och då blir ju kraften bakvänd.
Jag tror jag fattar mer nu iaf. Inducerad spänning.. som vi inte alls pratat mycket om xD.. klickade som fan ^^ Yay


borde sova :( Bajs.. jag vill rita och måla och photoshoppa och göra matteläxan och googla William Eggleton och Fredrik Ödman och Viveka.. Vivi.. nånting.. som Helle tipsade om. Och kolla youtube och blääblääblää!


jag gör nog lite av de också innan jag sover ^^

pinkeye

Jag har dragit en "somna efter middagen och vakna lagom till när man borde gå och lägga sig" igen.
Så nu är jag pigg!!

Nää.. inte så pigg. Men jag måste bädda innan jag kan gå och lägga mig.. snääp liksom. Jag gillar inte att bädda :o Bädda är inte intressant på något sätt.
Vi lanade efter skolan idag. Vi slutade tidigt! Sen spelade jag piano i en kvart. Jag har lärt mig Dance Anthems of the 80's ^^ Jag vågar inte spela bas längre så det får bli piano ett tag tills mitt finger är helt? Jag har lite mycket projekt för mig.. jag hinner inte med. Tommy har lärt sig 'sin del' av concerning hobbits så br nu så han har ingen lust att spela den längre, istället spelar vi Hes a pirate.. Den är lättare :P Jag kan den nästan utantill.. sen är den svår att spela för det går undan som fan, men jag kan den iaf nästan. Vänster-hand-delen that is. jag har för små händer för att ta en hel oktav så jag måste ha båda händerna för den delen :( Piano är drygt man måste ha, simultankapacitet, det har man inte riktigt.. nope nope :)

Imorgon är det bild.. bygga tält! Det är faktiskt kul..
men man behöver inte vara så alert att man behöver sova än :)

RSS 2.0