Flirtlicens

Jag blev just nekad flirtlicens för att jag tycker att prostitution kan vara okej xD
Good fun, good fun :)
Folk har aldeles för mycket i arslet när det gäller sex..

Idag var det projektarbetessamtal.. jag hade inte skrivit en enda loggbok sen förra gången, men Vi hade inte haft tid att prata om dem ändå. Det tog typ mer än 20 minuter att gå igenom utkastet.. jag gillar Karin xD
Samtalen drog ut på tiden så mycket så vi kom ifrån skolan säkert en timme senare än vi bordat. Jens hann tom summona Emil.. det var länge sen jag träffade Emil.
Nu är de i Karlaplan hela bunten och firar Joel, jag och Albin sitter hemma och har saftkalas på skype och känner oss övergivade. Fast Albin är också borta nu :\ Jag låtsas att han är här.. :)

Annars har det varit en grymt trött dag. Jag somnade på Fysiken en kortis. Jag har sovit dåligt hela veckan, skyll mig själv. jepp.
Vi höll 'övningstal' på svenskan.. läste upp en dikt och berättade om det. Stundens ingivelse.. hoppla. Alla i gruppen hann inte göra tho.. Jag gjorde, och Julian.. Det var Helle som bestämde enväldigt. Det var väl en fin tanke att öva sig på att stå inför publik.. men det var en ganska annorlunda uppgift motför talet vi ska hålla. Tycker att vi inte borde skriva talet själv.. skulle gå mycket lättare då. Jaja.. Jag ler som ett jävla fån när jag är nervös.. jag kan inte sluta xD Jag fick ont i mungiporna när jag hade Japanska-redovisningen.

Nu ska jag städa lite. Har lovat far min att jag ska göra det i helgen. Någon som har förslag på bra städmusik? I doubt..

Kommentarer
Postat av: Gnarlpine

Hahah, alla stalkers ja. Hur går det med dom? Din pappa har säkert installerat ett säkerhetssystem där man måste identifiera sitt fingeravtryck för att komma in. De som inte fins registrerade som godkända ramlar ner i en fallucka där dom typ.. dör. Eller i alla fall får lite ont av fallet.

2010-12-04 @ 17:40:04
URL: http://gnarlpine.blogg.se/
Postat av: [email protected]

Och bra städmusik: Allt med Ramones eller Sex Pistols

2010-12-04 @ 17:40:35
URL: http://gnarlpine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0