Julaftons bliss

Dagen efter. Så var det altså Julafton igår. Alla satt hemma, hos sig själv eller någon släkting och tindrade vackert och väntade på tomten. sen kom tomten, strax efter att herrn i huset gått iväg för att köpa tidningen (något som vi upptäckte inte riktigt höll här eftersom närmaste kiosk är 25 minuter iväg med bil och ändå inte öppen) tomten frågar om det finns några snälla barn och alla barn ropar högt av glädje. sen delar tomten ut julklappar till alla snälla barn, alla elaka barn och alla vuxna och försvinner sedan efter att ha lämnat ett par paken i en hög brevid granen åt herrn i huset som ju inte var hemma. sen sitter alla och pular och fnular med sina respektive julklappar innan det bryts upp någon gång vid nio-tio tiden och alla som inte bor i huset i fråga åker hem. sen sitter man ett tag till med sina Julklappar innan man tillslut går och lägger sig. är det inte underbart med jul?
Idag har vi haft besök av storkusin med man, de smyggifte sig i Staterna förra våren utan att någon av oss var berred på det. Där rök alla chanser jag hade av att någonsin få vara brudtärna... Cissi är inte alls ledsen över det ett skit. hon hade varit ledsen om det hade varit fem år sen, men det är det ju inte så allt är bra.
Cissi fick 2500 kvadratmeter regnskog. Det blev hon glad för. sen fick hon mer filmer att fördriva tiden med. faktum är att hon funderar på att sätta igång en nu. Lady och Lufsen 2 vad sägs om det huh? ^^^
I alla fall så tänkte jag sluta skriva nu... Puss å Knull //Cissiklaus XD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0