Våra magar styr oss!

Skulle dela ut tidningar lite i morse tänkte jag. Men det brukar ju inte bli så som jag tänker mig så det kunde jag ju bara glömma.
Fick rusa iväg för jag kom på att jag började Tio hela minuter tidigare än jag trodde. Waaah!!
Mamma hade läst i tidningen att det inte skulle regna idag... så fan häller. man jag gillar ju regn så jag vart inte direkt ledsen.
Jag fick plats på tvärbanan idag. Puh! och jag hade faktiskt tom gott om tid när jag kom till hornstull också. Aylin kom och hoppade på min buss och  vi var vi skolan 20 minuter innan vi började. Skolan var helt död, tills Isak, Jens och Julle dök upp. Första lektionen var engelska och vi fick intervjua varandra i par. jag intervjuade Julle vilket känndes ganska meningslöst eftersom vi redan visste svaret på de flästa frågorna. helt meningslöst ska jag inte säga för lite nytt lärde man sig allt. jag avslöjade min skräck för ugnar och fick veta att Julle bor i en Jätteskolåda.
På matten fick vi veta allt vi redan visste om potenser och lite till... Dubbeltimma som det var hade vi en rast i mitten på tio minuter (ingen jävel fattade det där). Diego passade på att stretcha lite. Matte tär på dina leder.
Lunchen var väldigt god men kön var låång, som vanligt. Pasta och kyckling. slurp...
Sen satt vi och beundrade Sten på Biologin. Han stod där, aldeles mäktig och förklarade för oss om blommor och bin...

Sen hade vi slutat. Eftersom vi blivit mutade med kakor så skulle vi träffa matilda på Södra när hon slutade... vilket var om TRE TIMMAR!! men vi förderv den tiden med att gå till Studievägledaren och kräva att slippa vår spanska-undervisning och byta den mot japanesiska. Där äter man alltid med fötterna. och det är inte så lätt ska jag säga, man får ofta sås på strumporna om man inte är van.. förlåt. tillbaka till ämnet. Vi skulle altså byta till japanska men studievägledaren skrämde slag på oss med en massa tjat om Meritpoäng. Jag och Julian stod pall för dett, men Isak klarade inte riktigt trycket och kom fram till att han skulle fundera lite till först.

Jens hade haft väldigt kul med Julles mobil undertiden vi hade fjantat runt med vårt språk-tjoss.


Vi placerade oss utanför Södra Latin efter att ha ätit varsin "Bkool" på bugerKing och mobbat lite fåglar. Vi träffade på en massa olika folk som Julle kände och vi han ha "stirr-tävling" (kom inte på ngt bättre manm för det) innan Matilda äntligen dök upp. Vi bestämde oss för att gå till Björns-trädgård (hanna hängde också på) så vi gick runt ett helt random hus som inte behövde rundas för att komma till vårt mål. Sen satt vi i geggigt gräs och lärde Jens hur man knyter riktiga rosetter...

Sen ringde Emil och sa att han skulle komma. Han och Mario dök upp ett litet tag senare.

Vi satte oss på ett par bänkar, och eftersom vi inte jade något att göra så föll det sig väldigt naturligt att kittla varandra. Vi kittlades konstant i två timmar tom matilda blev kittlig efter ett tag. Det är inte så kul att vara ensam okittlig. Om man inte är jävligt Satanistisk, vilket hon iof är. Jens däremot blev imun efter ungefär en timme. Isak var allmänt cool. Flöt runt och pokade den som han kände för.

Vi fortsatte kittlas ända tills ett tåg skillde oss åt. Jag rycker fortfarande till såfort någon närmar sig.


 Sen sprang jag runt i min ensamhet och delade ut tidningar hela kvällen.

Tog en Jefla tid att skriva det här inlägget men va fan, fikusar satt och störde mig (skulle skriva folk, men det vart "fi" och då kunde jag lika gärna skriva "fikusar" //Cissi


Kommentarer
Postat av: JJJJJ

ugah! stackars sten :(

2008-09-03 @ 22:34:54
Postat av: email

tvåa!!ja känner mig utanför :(

2008-09-03 @ 22:38:33
Postat av: Julian

Jävlar, ni va snabba på att kommentera!



Jag ser fram emot trippen ut i naturen med Sten

2008-09-03 @ 22:42:03
URL: http://juliansmodeblogg.blogspot.com
Postat av: Aylin

DU HOPPADE PÅ MIN BUSS JAG HOPPADE INTE PÅ DIN!!! :)

2008-09-06 @ 20:53:54
Postat av: cissi

JJJJJ: haha. sten kan ta det. han är stenhård!

Email: NAW! Trösta Vrför då? :(

Julian: Såklart!

Aylin: Hah... det är fan sant. Usäkta så mycket. bugar och hoppas på nåd och förlåtelse för detta fruktansvärda misstag

2008-09-06 @ 23:20:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0