Vad det nu är jag gör om Julle

forts.
När julian var liten blev han instängd i ett utrymme under en rutchkana på sin gård, tsm med ett par tjejer från gården. Efter det är han lite klaustofobisk. Julian är inte kristen.
Väldigt nyligen efter att julians familj flyttat in på övre bergsvägen skedde ett mord på deras gård. Julians mor jobbar på st görans sjukhus med människor som äter CD-skivor och batterier. Fast hon har blivit förflyttad, men har dock inte börjat jobba med det än. Julians mor har ett namn, Gunilla, och hon bjuder på godis utan förvarning och äter på sin son. Hon kläcker avän komentarer som "sug på den mopeden du" och "var är morrhåren? Jo de hänger och slänger bak i skärten på dig" Hon är väldigt trevlig tycker jag :)
Första gången Julian hade sex var natten mellan 29:e och 30:e Oktober 2008. Julian har en bror som pruttar i hans kallingar. Julians far skiter med andakt när toapappret håller på att ta slut och arbetar på... på... på... ett båtmuseum (jag minns inte vad stället heter :() med att titta på bilder och leta upp båten på bilden. han är inte ett dugg intresserad av båtar, däremot av bilder.
Julian ska börja andra ring på gymnasiet.
Julian gör roliga skrik-ljud ibland när han skrattar. En gång skrattade han åt ett sånt ljud på tv och så gjorde han precis samma ljud själv utan att upptäcka det. Om man pussar Julian på magen så tycker han att det kittlas något kopiöst. Julian tycker om kola-grejer som är fyrkantiga och inslaget i brunt papper med tre barn på som man kan köpa som lösgodis i en del affärer. Han tycker även om blåa-flaskor.
"Julian avgudar DrPepper" -Isak.
julian är musiknazist. han total-ratar all musik han inte gillar. Musik han gillar: Beatles, Bob Dylan och Rolling stones m.fl. Musik han inte gillar: Per Gessle och annan svens musik m.fl.
Julian är en häst.
Julian är mindre bra på att ta hand om krukväxter (och ändå är han krukväxt-konsult :\) de dör! Julian känner igen Johnny Depp. Jag har också börjat göra det nu, lite iaf. Julian har haft sex i skolan. Han har strumpor på sig fast det är sommar. Julian brukar ha Jullex eller Jullex92 som användarnamn. Julian spelar world of warcraft, han har en human warrior som heter Quijote. När Julian var liten läste han Bamse, det finns fortfarande några st i hans hylla.
Julian vill spela i ett band. Men han känner typ inga jämnåriga som gillar samma musik som han. Julian tycker om att cykla, när han gör det stoppar han ner jeansen i strumporna (om han inte har kortbyxor) det ser kul ut ^^
Ibland applåderar Julian och hans bror.
julian spelar NintendoDS. Han har Pokémon, Chrono Trigger (fast den har jag typ fått), Grand Theft Auto Chinatown, Mario cart och Age of empires. Julian har en blogg, Juliansmodeblogg, den finns på bloggspot. han hade en annan tidigare, som fanns på blogg.se men eftersom hans mobilsladd till datorn var borta så kan han bara få över bilder till datorn genom att skicka de via blogspot. därför bytte han.

   (det är lite klurigare att göra det här när man inte har träffat människan på nu mer än en vecka :()

Julian har hårda fingertoppar eftersom han spelar gitarr, med hårda fingertoppar får han bättre grepp om... stuffs (a). Julian är heterosexuell och blond. om han kammar håret bakom öroen ser han jättesliskig ut. Julian har en tupp som han har haft sen han var liten, den heter tuppstrutten och är sliten men söt. ("tur men do endå" -internskämt)
Julian blir irriterad när han säger något, spec om det är en puchline, och folk omkring honom inte lyssnar. Julian kommer inte så ofta ihåg vad han drömmer. Julian blir väldigt ivrig iblad, spec. när man intresserar sig för samma sak som honom. (t.ex. spontant utrop i klassrummet när KlaraKristina visar sig lyssna på Beatles)
Julian gillar stuvad pasta, med massa salt. Det blir dåligt när vi ska äta pasta tillsammans eftersom jag gillar inte stuvad pasta med massa salt. Julian och hans familj kallar Lars Winnerbäck för Lars Vinterdäck. Julian kunde se på mig att jag tyckte en av killarna i Flight of the Conquords (hur det nu stavas) var fett söt. Det är lite obehagligt xD (Han är också nästan orgasmsöt btw! han och Paul McCartney)
Om jag är jättetrött på morgonen händer det att Julian ger mig frukost på sängen. Julian tycker om George Carlin. han gillar även Eddie Issard, Robin Williams och Russel Peters. Julians familj äger ingen bil. Julian har burit en hel bananlåda med "der Spiegel (stavning?) upp för tre vånigar. Den är tung :O

Nu ska vi åka :( jag kanske fortsätter med det här igen när jag kommer hem. vi får se...
   Hejdå alla :D Puss å knull //Linus 

Kommentarer
Postat av: lina

HEJ cissi!

ah va jag skrattade nar jag laste dina inlagg om hasten!! :) du skriver hur roligt och bra som helst tycker jag! och jag har fan smak! eeeeeehhhhhhh :p

roligt att du inkluderade att pappa "skiter med andakt" nar toapappret nastan ar slut… :) det later ju ganska illa att julian vaxt upp med en san forebild… forklarar bade det ena och det andra med hasten hehe :)

och jag skrattade nar du skrev att julian inte tycker om tomater :) och att det ar ett heltidsjobb att ha en mamma - det stammer ju, sarskilt med en mamma som tror att hon ar en skata :)

allafall, nu ska jag SNART ga hem! det ar fredag och jag ar SA HAR glad over helgen! jag ska ha en liten avskedsfest eftersom jag ska aka upp langst ostkusten och plocka frukt i 3 manader och inte kommer vara i melbourne under den tiden. ska bli trevligt med SOL!

hoppas allt ar bra med dig och halsa burret och hasten! :)

puss och kram fran lina

2009-07-24 @ 08:39:55
Postat av: ♥Jenny♥

hehehe =) goood morgon då hehe glöm inte läsa vad min gätbloggare emelie skrivit om hennes passion och drömmr och hur hon strävar efter målet=) =)

2009-07-24 @ 09:36:54
URL: http://liktenfjaril.blogg.se/
Postat av: ♥Jenny♥

hehehe =) goood morgon då hehe glöm inte läsa vad min gätbloggare emelie skrivit om hennes passion och drömmr och hur hon strävar efter målet=) =)

2009-07-24 @ 09:37:12
URL: http://liktenfjaril.blogg.se/
Postat av: Linus

Lina!!: HEJ ^^

Va glad jag blir :D visst fan har du bra smak ja (a)

trevligt att jag har lite fler läsare än vad som visar sig i komentarerna oftast. Det har kommit tillkänna både den ena och den andra nu på senare tid.

Ojoj, östkusten låter väldigt mysigt. Mamma kanske, kanske (högst troligtvis inte, men ändå ^^) kommer få ett jobberbjudande att jobba i Melbourne en tid. Då kan vi hälsa på dig varje dag :D

Jag ska hälsa dem (de hälsar tillbaka "lite patetiskt att vi måste hälsa lina via Cissi" -Adam, de sitter och lekar med Adams strumpor... Ibland tror jag att de inte mår så bra av att du inte är här :\

Föressten så har jag sagt åt Julian att alltid hälsa från mig när du ringer. Du hälsar alltid och jag får aldrig tillfälle att hälsa tillbaka :( ...du får skälla på honom om han inte hälsar :)

PussPuss :D

2009-07-26 @ 00:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0